Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    500 gb ustam. Akşam üstü laptopu Touchpad in sol kısmının biraz içe gömük olması ve ekranı tutan çerçevenin normalden fazla açık olması sebebiyle vatana götürdüm ve değişim yaptırdım. Ekran önceki cihazdan bariz şekilde daha iyi anca Touchpad aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil yardımcı olun, kullananlar kısaca görüşlerini tekrar yazsalar da bana yardımcı olsalar :) Az önce bu bilgisayarı buldum 12GB modeli, YGS ye hazirlanmam dolayisiyla bilgisayarda cogunlukla ders türü şeyler olacak, internette ders videolarını izliyorum ve 950TL değerindeki Uğur Raunt ders paketi var elimde, neredeyse her gün ders calismaliyim bilgisayarda. Boş zamanlarimda da elbet oyun oynayacağım, oyun performansı nasıl?
    Şu an elimde (bilen bilir) Toshiba Satellite L10-102 var çok işime yaramadigi icin cok kullanmiyordum, 32MB ekran karti kullanan benden baska yoktur :D
    Cevaplarinizi bekliyorum, lutfen bu cihazi kullanan kisiler bos gecmesinler mesajimi :)
    Edit: Bulduğum ilan:www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html#galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eduardo58 -- 31 Ocak 2016; 0:18:27 >

• Eduardo58 E kullanıcısına yanıt
    Al kardeşim gayet güzel bir bilgisayar sıkıntı yok. Oyunlarda falan da performansı gayet iyi. Sınavında başarılar sana .

• quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo58

Arkadaşlar acil yardımcı olun, kullananlar kısaca görüşlerini tekrar yazsalar da bana yardımcı olsalar :) Az önce bu bilgisayarı buldum 12GB modeli, YGS ye hazirlanmam dolayisiyla bilgisayarda cogunlukla ders türü şeyler olacak, internette ders videolarını izliyorum ve 950TL değerindeki Uğur Raunt ders paketi var elimde, neredeyse her gün ders calismaliyim bilgisayarda. Boş zamanlarimda da elbet oyun oynayacağım, oyun performansı nasıl?
    Şu an elimde (bilen bilir) Toshiba Satellite L10-102 var çok işime yaramadigi icin cok kullanmiyordum, 32MB ekran karti kullanan benden baska yoktur :D
    Cevaplarinizi bekliyorum, lutfen bu cihazi kullanan kisiler bos gecmesinler mesajimi :)
    Edit: Bulduğum ilan:www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html#galeri

fallout 4 oynuyorum, sıkıntı yok..

• tupyupp T kullanıcısına yanıt
    Hocam Asus yazan yeri diyorsunuz değil mi ? Ben de aldım baktım orası baya açık hemen götürdüm, aşağıda 2 3 bilgisayara daha baktım hafif açıktı. Benim sadece fanın olduğu yer tırnak girecek kadar açıklık var. Diğer 3 çerçeve sağlam orası açık. Ben Fan olduğu için ısınması durumuna bağladım ama bilemiyorum , çünkü alt çerçevede hiçbi şekilde yapıştırıcı vs koymamışlar.

Şimdi aldığınız üründe asus yazan yer kapalı mı tamamen hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 31 Ocak 2016; 14:59:14 >
  • Hocam tamamen kapalı değil ekrana yapışık değil yani. Ama diğerinden kesinlikle iyi. Abartısız 3 4 milimetre boşluk vardı şimdi 1 milimetre anca vardır

• Dog42 D kullanıcısına yanıt
    hocam bende asus k555u 12 GB ram olanından var ama EURO TRUCK SIMULATOR 2 bile kasıyor anlamadım kafayı yicem
  • eg3413 E kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj aleti takılı oynayın 0 kasma. Bende 4gb lısı var kardeşim hiç kasmadan oynuyor. @eg3413

• quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

Arkadaşlar acil yardımcı olun, kullananlar kısaca görüşlerini tekrar yazsalar da bana yardımcı olsalar :) Az önce bu bilgisayarı buldum 12GB modeli, YGS ye hazirlanmam dolayisiyla bilgisayarda cogunlukla ders türü şeyler olacak, internette ders videolarını izliyorum ve 950TL değerindeki Uğur Raunt ders paketi var elimde, neredeyse her gün ders calismaliyim bilgisayarda. Boş zamanlarimda da elbet oyun oynayacağım, oyun performansı nasıl?

quote:

Orijinalden alıntı: limasollu naci

Al kardeşim gayet güzel bir bilgisayar sıkıntı yok. Oyunlarda falan da performansı gayet iyi. Sınavında başarılar sana .

Teşekkürler arkadaşlar bilgisayarı iki gün önce alarak aranıza katıldım iki bilgisayar arasında kalmıştım, diğeri de ASUS' un X555JX modeliydi, o yaklaşık olarak 3.100TL muhteşem özellikleri vardı ancak maddi olarak düşününce K555UB daha mantıklı geldi. Neredeyse hiç sıkıntı yok. Gayet memnunum, iyi ki almışım. Kasası da çok kaliteli geldi bana. Beklediğimden daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşlar bilgisayarı iki gün önce alarak aranıza katıldım iki bilgisayar arasında kalmıştım, diğeri de ASUS' un X555JX modeliydi, o yaklaşık olarak 3.100TL muhteşem özellikleri vardı ancak maddi olarak düşününce K555UB daha mantıklı geldi. Neredeyse hiç sıkıntı yok. Gayet memnunum, iyi ki almışım. Kasası da çok kaliteli geldi bana. Beklediğimden daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevaplarınız için. İki gün önce bilgisayarı alarak aranıza katıldım. Şimdiye kadar büyük bir sorunum olmadı. X555JX ve bu model arasında kalmıştımi X555JX yaklaşık olarak 3.100TL, mükemmel bir bilgisayar ancak maddi olarak K555UB daha mantıklı geldi. Şimdiye kadar açamadığım oyun yok bu bilgisayarla, iyi ki almışım. GTA V deneyen var mı bu arada? Sonucu merak ettim de.

• hiçbir ayarı kısmadan günde 8-10 saat gta 5 oynuyorum bana mısın demiyor merak etme
  • hiçbir ayarı kısmadan günde 8-10 saat gta 5 oynuyorum bana mısın demiyor merak etme
  • Herkese merhaba, ben bu modeli bimeksten geçtiğimiz cumartesi günü aldım. şimdiye kadar bir sıkıntısı yoktu ;ancak ses sisteminde bir sıkıntı olmaya başladı. Sesi yüksek seviye yapınca cızırtı yapmaya başlıyor özellikle bassı fazla olan müziklerde, bu sorundan bir kaç kişi daha muzdarip sanırım. Sizce bimekse mi götüreyim yoksa bir çözümü var mı?
    Şimdiden teşekküler :)
  • Hocam aynı modelden bende aldım hoparlör aynı dediğiniz gibi czırtı yapıyordu sağ taraf şimdi tamamen çalışmıyor garantiye göndereceğim yakın zamanda.
  • Arkadaşlar 4 GB lık modeline RAM ilave edenler oldumu ne kadar destekliyor bilgisi olanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 13 Şubat 2016; 18:31:35 >
  • kolay gelsin bende bu bilgisayardan aldım daha 3 gün oldu bilgisayarın touchpad inin sağ tusunun üstü komple çalışmıyor acaba sizdede olemi yarın geri götürecem bilgisayarı bimeksten aldım acaba değişim yaparlarmı
  • yksl33 kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyorsa değişirler tabiki. Bende de sağ tuş arasıra sol tuş olarak algılıyor ama mouse taktıgım için cok sorun olmuyor

• bi sorum daha olacak bu bilgisayarın bataryası gömülü olduğu için çıkartıp uzun sure kullanamayız malum peki bu bilgisayarda fişe takili halde kullanırsak bataryaya zarar verirmi ion bataryalarda veriyor ama bu laptop li-polimer batarya bilgisi olan varmı acaba
  • yksl33 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı nerdeyse şarjdan cıkarmadan kullanıyorum. Çünkü çıkarınca oyunlarda kasma oluyor. Eger dediginiz gibiyse benim bilgisayar perte cıkar😊

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.