Binbaşı
02 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba AMD ryzen 5 5600x B550 f Gaming ve Corsair 3600mhz alarak sistem yeniledim. Fakat tüm oyunlarda 2 dk oynadıktan sonra donma problemi yaşıyorum.

İşletim sistemi 2 defa kurdum. Bios güncellemesi yapıldı. Tüm driverlar güncel. Fakat sorunun çözümünü bulamadım. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba

Asus z68 vpro gen3 anakart var. 1600mhz Corsair ram mevcut. Problemsiz çalışıyordu. Cihaza HDD bağladım. Veri kurtarma için. Taktığım HDD görüntüyü kesti. o günden beri 1333 MHz harici çalışmıyor. İşlemci i5 2500k 4.2 GHz o.c ile kullanıyordum. OC bile yapamıyor. Problem ne olabilir? Desteğiniz için şimdiden sağolun
Merhaba a320 ses sistemim var. 9 pin din kablosu söketten kopuktu. Aynı kablodan bulup lehimledim fakat birinin devresini ısıdan kalktı ve kısa devre yaptı. Ses açma yerinden yanık kokusu geldi. Bunu onarma durumu olabilir mi? Elektronikten anlayan arkadaşlar destek olabilir mi?

Arkadaşlar Çarşamba gecesi HTC Facebook resmi sayfasında Android pie güncelleme alâkalı gönderi attılar. 5 dakika içerisinde kaldırdı. Çeviri için kopyaladım metni 😁

** Edit HTC pie güncelleme durumunu tekrar paylaştı

Çeviri,

Android 9 güncellemesinin durumunu sizinle paylaşmak istedik.

HTC, şu anda güncellemenin telefonlarımızla uyumlu olmasını sağlamak için çalışıyor ve 2019'un 2. çeyreğinden itibaren U11, U11 + ve U12 + model müşterilerinin piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Kesin zamanlamanın, mobil operatörlerin farklı ülkelerdeki uygunluklarını koruduğunu unutmayın.
Arkadaşlar merhaba

H55MVX anakart üzerinde i3 540 var GTX 1050 2gb ve 550w PSU alındı fakat görüntü alınamıyor. Ucuz gt710 var onu takınca görüntü geliyor. Problem ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar selamlar

Bugün annem bilgisayarı açtığında ekranda beyaz çizgiler oluşmaya başlamış. Araştırmalarıma göre ekran kartı çip bacaklarındaki temazsızlıktan oluşan bir durum. Reballing yapılması gerekiyormuş. Bunu yapabilecek sağlam bir firma biliyor musunuz? Bu problemi yaşayan ve onarım yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim.

HTC Instagram hesabından Android 9.0(Pie) güncelleme alacak cihazları duyurdu. Başta U12 plus, U11 Plus, U11 ve Android One'lı U11 Life bu güncellemeyi ilk alacak modeller. Fakat güncellemeyi ne zaman alacağına dair süreyi zamanı gelince açıklayacağını belirtti.
Arkadaslar selamlar
Teleservice fiyaskosundan sonra pil problemiyle kvk Antalya ya götürdüm. İlk pil değişti. Şarjı çabuk bitti. 4. defa gönderdim. 2. Defa pil değişti. Bu sefer 1 saat içerisinde %100 den %70lere 1 saat içeride hemen bitiriyor. 5. Defa gönderdim. Sıkıntı yok diye geldi. Bugün geldi kapanış a 15 dk kala aldım. Şarjı yoktu. İş yerinde Şarj ettim isik yanıyor sesler var ama görüntü yok. Geride gidemedim. Saat 14.de kapandigi için. Ne yapmalıyım Allah rızası için. Çıldırmak üzereyim. Arkadaş bu kadar sorumsuz bir servis olur mu yahu? Yasal olarak ne yapabilirim Ne olursunuz yardimci olun

Not batarya ücretli değişti garanti yok cihazın.

https://youtu.be/wT0X9m5ubxA
Ayın 15inde Aoc g2460pf modelindeki ölü pixelden dolayı Benq Xl2411z aldım. Fakat 2gundur ışık sızması alt kısım ve yukarı solda belli oluyor. Servise göndersem iade alırlar mı ? 4. Monitör olacak aynı sıkıntı ile ? Desteklerinizi bekliyorum.

Nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba arkadaşlar,

Görseldeki aracın hasarı mevcut. Bu hasar durumundaki araç alınır mı? 2016 model manuel confortline 7000kmde. Yapımı tuzlu olur mu? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hakkında
Meslek: Teknoloji Danışmanı
Forum İmzası:
--- AMD Ryzen 5 5600X - CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance PRO DDR4 3600MHz CL18 Dual Kit Ram - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING - ASUS GTX1060 6GB- SEAGATE 3.5" 3 TB BARRACUDA 7200 Rpm (1+2 TB) - COOLERMASTER RC-690 II ( RC-692-KWP3 Pencereli ) - Seasonic X-760 80+ Plus Gold 760W Modüler - BENQ XL2411P monitör - Logitech MK520 - Logitech G700S Windows 10 Home---
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.568
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 25.967 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.