Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Win10'lu alcam hiç kurmakla ugrasamam freedos olanı var oda 1900 tl ama o 12gb ram tek fark ram o yüzden kurulu alicam 8 gb ram yeter zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de de buldum bir tane hesapli teknoloji adli bi satici satiyor. 8gb ramli olani win10 kurulu. 1900tl. Guvenilir mi acaba tavsiye eder msniz?

• Arkadaslar bende asus k555ub-xo099d yani 4 gb ramli modeli aldım fakat... Ekran kartı gt940m olmasına ragmen pes8 pes9 rome total war gibi oyunların nerdeyse hepsinde kasıyor ya da takılıyor anlamadım gitti bu ekran kartı daha 2008 yapımı oyunda bile kasıyorsa ne yapıcam şimdi.

• Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartını guncellediniz mi?

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Evt hocam ayfıt yöneticisinden tüm driverları güncelledim lakin halen sorun devam ediyor.. Yoksa nvidianın kendi sitesinden mi indirseydim driverı ?

1- şarj aleti takılı oynamanız gerekiyor.
    2- oyunlar nvidia panelinde gözüküyor mu ekran kartını kullanıyor mu kesin diye kontrol edin.

• ebrarbilgisayardan 1900 liraya aldım umarum beklediğim gibi çıkar
  • limasollu naci L kullanıcısına yanıt
    Hocam şarja takılı oynadıgımdada total warda rn yüksek ayarlarda yine kasıyor orta ayarlardada biraz olsun kasma var.. Fifa09 da ise orta açarken veya kalabalık ceza sshasında iken fln kasma yok ama durduk yere oyun donup tekrar devam ediyor yani şuta bastıgımda donuyor oyun sonra bi bakıyorum kaleci kurtarmıs veya gol olmus o anı göremiyorum mesela.

Sizce nvidianın sitesinden gt940m driverını yükleyip kendi driverimın üstüne kurmalımıyım düzelir mi acaba?

Yoksa oyunlar eski oldugu icin uyumluluk sorunundan dolayı mı kasma oluyor anlamadım gitti.

• Bilgisaayrın menteşe problemi olduğu söyleniyor.f/p açısından alınır mı sizce

Hocam denemekten zarar gelmez ama ben de o kadar bilmiyorum. Şöyle bir durum var. Mesela minecraftta nvidia ekran kartı oyunu görmüyor. O yüzden harici ekran kartı gibi oluyor onda da kasıyor. Nvidia seye gir işte. Shield oyunlar falan var. Oyun eslestirmesine bak.

• cheem kullanıcısına yanıt
    evet var bende ekran menteşelerinden kırıldı.

Fiyatına göre performansı iyi, slim kasa yapmalarıda hoş olmuş ama kasa olarak çok zayıf, 6 ay olmadan ekran menteşelerinden kırıldı, içinden plastik parçalar döküldü, tasarım hatası var.
    Bu gün servise verdim umarım kullanıcı hatası filan demezler, zaten öyle bişey yaparlarsa tahta ile ekranı destekleyip, çivileyip forumlarda boy boy resmini paylaşacağım,
    asus a ve tasarımcılarına kapak olsun.

Cihazı 6 aydır kullanıyorum, performans olarak güzel, ancak;

1) şarj kablosu kısa, kendiniz uzatmalısınız
    2) soğutucu altında kapak yok, tozlanınca servise para ödemeli
    3) hdd altında kapak yok, ssd isterseniz servise para ödemeli
    4) boşta tek ram slotu var
    5) işlemci ve ekran kartı soğutma borusu aynı, diğer pc im o yüzden bozulmuştu
    6) kasa çok zayıf
    asus argesine duyrulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kid1

evet var bende ekran menteşelerinden kırıldı.

Fiyatına göre performansı iyi, slim kasa yapmalarıda hoş olmuş ama kasa olarak çok zayıf, 6 ay olmadan ekran menteşelerinden kırıldı, içinden plastik parçalar döküldü, tasarım hatası var.
    Bu gün servise verdim umarım kullanıcı hatası filan demezler, zaten öyle bişey yaparlarsa tahta ile ekranı destekleyip, çivileyip forumlarda boy boy resmini paylaşacağım,
    asus a ve tasarımcılarına kapak olsun.

Cihazı 6 aydır kullanıyorum, performans olarak güzel, ancak;

1) şarj kablosu kısa, kendiniz uzatmalısınız
    2) soğutucu altında kapak yok, tozlanınca servise para ödemeli
    3) hdd altında kapak yok, ssd isterseniz servise para ödemeli
    4) boşta tek ram slotu var
    5) işlemci ve ekran kartı soğutma borusu aynı, diğer pc im o yüzden bozulmuştu
    6) kasa çok zayıf
    asus argesine duyrulur :)

bayağa dert yanmışssın kardeşim... o zaman alternatif olarak dell yoğunlaşalım ne diyelim

• cheem kullanıcısına yanıt
    Amacım dert yanmak değil di aslında,, alacak arkadaşların bilgisi olması için birde aklıma geldi saydırayım biraz dedim :)

Performans olarak güzel ama eski sağlam kasalara benzemiyor, eskiden bilgisayarcılık yapmış biri olarak

Eski taş gibi bilgisayarların yerine bunların gelmiş olması deli ediyor beni, sanırım fazla eski bir bilgisayarcıyım..

Dell in kasaları nasıl sağlam mı? alırken ben teknoloji mağazalarını gezmiştim dell de aynıydı sanırım, bi tek

Grunding filan eski tarz devam ediyor ama onlarında performansları çok kötü.

Bu arada hdmi dan tv bağlandığında görüntüdeki renkler filan sanki bi değişik oluyor, farkeden oldu mu? çözümü renk ayarı mı??

yoksa birincil ekran ikincil ekran farkından mı kaynaklanıyor??
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim menteseler de 3 ay içinde falan kırıldı. Ücretsiz değiştiler.

• hdd hızı 7200 olması; ekran kartı gt940m olması ve 1940 TL fiyatlanması benim için + özellikler ve hoşuma gidiyor fakat;
    iğrenç metal asus tasarımı, full hd olmaması, kırılgan menteşeleri, -u- kodlu iğrenç işlemciye sahip olması biraz üzücü.
    bu gece sipariş ediceme kartımın hesap dökümünü bekleyerekten ama hiç içime sinmiyor.
    ayrıca adaptörü kalitesiz deniyor bilgisi olan var mı?
    son asusum malzemesi taş gibiydi, adaptörü bozulunca anakartı yanmıştı umarım aynısı olmaz.

oyun+günlük kullanım için alıyorum yakın fiyata alternatifi var mı sizce fikrimi değiştirecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 23 Temmuz 2016; 15:33:04 >
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Bu serinin 96t olan modelini 3-5 gün önce Ebrar Bilg.dan aldım. Genel anlamda işimi görüyor ancak şöyle bir sıkıntım oldu.

Bilgisayarla işim bitince uyku moduna girsin diye ekranı kapatıyorum, bilgisayar uyku moduna giriyor sıkıntı yok. Ancak açmak istediğimde ekranı kaldırıyorum, bilgisayar çalışıyor ama ekran açılmıyor. Bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak komple kapatıp açmam gerekiyor her seferinde. Bunun bir çaresi var mı? Özetle bilgisayar uyku modundan çıkarken bilgisayar açılıyor ama görüntü yok, ekran açılmıyor.

Şimdiden teşekkürler.
  • merhaba arakadaşlar tekrardan konu açmak istemedim madem burası aktif diye yazayım dedim, maks 2bin tl'ye üst donanım olan ne alabilirim şöyle bir pc var n11'de nasıldır sizce?
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x556uf-xx045d-core-i5-6200u-12gb-500gb-2gb-gt930m-156-dos-P107708812
  • ben aldım arkadaş bu bilgisayarı eğer oyun için düşünüyorsanız çok çok iyi Tek bir sorunu var. Oda Şarj aletini bilgisayardan çıkardığınız taktirde oyunların fps si otomatik olarak 10-veya 0.3 oluyor bataryası gömülü batarya olduğu için çıkarma şansınızda yok pil ömrü otomatik men düşüyor bunu göz önünde bulundurarak alsınlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyoleri

ben aldım arkadaş bu bilgisayarı eğer oyun için düşünüyorsanız çok çok iyi Tek bir sorunu var. Oda Şarj aletini bilgisayardan çıkardığınız taktirde oyunların fps si otomatik olarak 10-veya 0.3 oluyor bataryası gömülü batarya olduğu için çıkarma şansınızda yok pil ömrü otomatik men düşüyor bunu göz önünde bulundurarak alsınlar .

Bu durum her pc de aynıdır. Ayar yapılmadığı taktirde fişi çıkartırsanız pil ömrü için otomatik olarak onboard kart kullanılır. Ayrıca fişsiz oyun oynamak bataryayı öldürür. Tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.