Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc adeta uçuyor 12 gb ramli bu fiyata biraz zor bulunur. bu fiyata bu özelliklerle 12 gb ramli notebook yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabellion

pc adeta uçuyor 12 gb ramli bu fiyata biraz zor bulunur. bu fiyata bu özelliklerle 12 gb ramli notebook yok.

Ram dediğinin kilosu kaç lira hocam, 8 GB DDR3 1600 MHZ ram'ler 150 lira civarında... Ram'e çok takılmamak lazım. bugün benim diye piyasaya giren makinalar 8 gb ağırlıklı giriyor.
  • yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    cod'un hepsini indirdim sıfırdan oynuyorum en son modern warfare 3'ü oynadım tüm ayarlar en yüksek şekilde, hiçbir takılma belirtisi göstermedi. ayrıca shadow of mordor da oynuyorum o da en yüksek ayarda. black ops 3'ü de kaldırır bence. Teknosa'daki adam bu laptopu anlatırken 'bende de var, akşamları gta 5 oynuyorum herhangi bi takılma veya ısınma sorunu olmuyor' demişti
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113695837

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan da ki 12 gb sürümü 2299 tlden 3045 lira olmuş alamayan arkadaşlara geçmiş olsun.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html#genel-bakis
  • Beyler son bi kez sorayım dedim alanlar varmı alanlar varsa performansı nasıl bilgisayarın bil sürü şikayet gelmiş bunedir arkadaşlar biri son noktayı koysa hoş olur.
    Oyunlarda fps nasıl ?
  • beyler bu arada bir facebook grubu açım, dileyenler gelebilir:

Asus K555U Serisi Kullanıcıları

https://www.facebook.com/groups/asus.k555u.serisi/

Hocam sana da cevap vereyim. öncelikle oyun performanslarında güncel sürümlü orjinal oyunların performansına bakmak lazım.
    Bunu unutmamak gerek, korsan oyunlar, optimizasyonlaı öncesi sürümler olabiliyor.
    Ben Tomb Raider, Metrro Last Light, DOTA'da deneyebildim, yüksek ayarlarda yüksek FPS'de oyunatıyor.
    Steamde çok oyun var ama oynamaya çok vakit yok. Bir de yeni nesil oyunlardan çok yok elimde.

@fbler770

• Cihaz ayrıca bence gayet cool çalışıyor, işlemci U serisi olmasındandır.
    U serisinin oyun başarımının çok iyi olmadığını söylüyorlar, zaten yeni nesil oyunlarda GT940M ekran kartını kırbaçlayamazsınız.
    Genel olarak cihazdan memnunum ben, genel kullanım, zaman zaman da oyun amaçlı almıştım.
    İşin içinde oyun olmasa alınabilecek çok model var zaten.

pil çıkmıyor, yerine göre avantaj yerine göre dezavantaj olarak görülebilir.
    yeni nesil serilerde HDD'e erişim vermiyorlar ne hikmetse, SSD değişimi meşekkatli bu modellerin, meraklısına.

millet modelin nesinden memnun değilmiş? ben de takip edemedim :)
  • zurrani kullanıcısına yanıt
    hocam ses durumu falan nasıl cihazın çalışırkenki
  • CASPER CN-VSD4712B
    Bu model nasıl beyler bi bakın casper ama denemek lazım

• electro58 kullanıcısına yanıt
    yani diyosunki ekran kartı 2 gb harici .... bu pc GTA 5 i kaldırırmı ? GTA 5 için alıcam bu pc yi ?
  • furkany6781 F kullanıcısına yanıt
    Gta acar ama ayar dusurerek acar sıkıntı olmaz

• 1 TL farka arkadaşlar buldum LENOVA'nın bu cihazı ekran kartı 4gb sizce hangisi daha performanslıdır...
    Yazılımcııym.
    Lenovo Z5070 Intel Core i5 4210U 1.7GHz / 2.7GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-443332 (Gri)
  • Ben de bugün aldım modeli, önceden packardbell kullanıyordum. Mağazadaki arkadaşın zorla mcafee atlatmamdan sonra aldım

Benim limitim 1000 Tl idi. Öğrenci adamım biriktirdim, neyse 4gb modelini aldım, elimde ramler var önceki pclerden. Önceki laptopumu 5 sene kullandım. Bataryasını 1 kere açmadım, hddsini 1 kere açmadım o yüzden gömülü batarya benim için sıkıntı değil. U işlemci biraz sıkıntı yaratabilir fakat zaten oynadığım oyun Age of Empires, Speedrunners vs vs. Derslerden zaman kalmıyor zaten. Daha çok takılmak için aldım.

Ekran bana da biraz cansız geldi onun haricinde sesini beğendim, kasasını beğendim, Tek sıkıntısı recovery. Windows 10 zımbırtısı uğraştıracak beni.
  • U işlemci bu bilgisayarda sıkıntı çıkarmaz. Zaten gt940m ekran kartı yeni çıkan oyunları Low-Medium civarında oynatıyor onun için de U işlemciler gayet yeterli.

• Arkadaşlar merhaba leptop u alalı 1 hafta oldu hepsiburada.com dan 2.200 tl ye aldım 8 GB Ram olanını şuan kalmamıs stoklarda vatan da falan fiyatı 2.400 olmuş öncelikle bunu söyleyim sonra ben oyun manyagı bir adamım yaş 27 GT940m 2015 model 64bit ekran kartıdır inanın şuanki piyasadaki bütün oyunları çalıştırıyor güncel oyunların hepsi var yüklü
    1)Call Of duty black ops 3 higt ayarda 25 FPS
    2)assassin's creed syndicate medium ayarda 25 Fps
    3) GTA5 higt ayarda 30 Fps
    4) Fifa 2016 higt ayarda 60 Fps
    5)Mad max higt ayarda 35 Fps

Arkadaşlar durum bundan ibaret alcaksanız bu leptop hiç düşünmeyin sorusu olan varsa da cevaplarım

• Vatandan 4gb ram lisini alıp üstüne ram ekleyenler oyunlarda fps artışı oldumu ve ram taktirinca garanti dışı oluyormu.

• Arkadaşlar bu laptopu bugün vatandan 4gb ramli halini aldım orda da 8gb ram taktırdım. Şu an 5 saattir güncellemeye çalışıyorum. Kafama takılan tek sorun ekranı tutan çerçeve tırnak girecek şekilde gevşek. Yani LCD yi sıkmıyor çok dandik geldi bana sizde de durum aynı mıdır?

• tupyupp T kullanıcısına yanıt
    Harddiski ne kadar hocam. Benim ekranda öyle birşey hissetmedim ama eve geçince yine bakarım @tupyupp

• Merhaba arkadaşlar,

Vatan'daki 4GB ram ve 500Gb harddiskli modelinde bazı sıkıntılar çıkmış. Çoğu arkadaş aynı sorunları forumda yazıyor okuyorum.

Vatan'da alırken ürünü açın sağına soluna dikkatli bakın. Bu modelde ekran bölümünde sıkıntılar olduğunu çok yazanlar oldu.

Bilgisayar günlük kullanımda gayet iyi. Güncel oyunları gayet rahat oynarsınız. RAM taktırmak garantiyi bozmuyor çünkü ram çıkartıp takılabilen kasa modellerinden. Pil çıkartılamıyor kısa kullanımda bunun sıkıntı yaratır mı yaratmaz mı anlamak zor, uzun kullanımda pil ne kadar bizi götürecek göreceğiz :)

Sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.