Yüzbaşı
25 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 113 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar 2 ay kadar önce 2. el olarak aldığım bisikletimi arkadaşımın ısrarıyla karbon bisiklete geçtiğimizden boşa çıktığı için satıyorum. Aluminyum gövde, karbon maşa. 105 setlidir. Kozmetik kusuru yok denecek kadar az. Çok temiz. En kısa vadede ne masraf çıkarır derseniz lastik takımı değişir el değmeden yürür gider. Bakımlarını yemi yaptırdım kenara kaldırdım. Üzerinde suluk kafesi, pompası ve kaskını yanında vereceğim. İstediğim rakam tartışmasız, pazarlıksız 3750 TL'dir. Takas tabi ki yok. Bisikletin base ağırlığı 8.7 kilodur. Bahsettiğim gibi heves uğruna yeni aldığım bisiklet dolayısıyla kenara kaldırdım. Çok keyifli ve kullanışlı bir bisiklet. Övgü sermeyeceğim tabi ki buraya, incelemelerine bakabilirsiniz. Ayna kol ve ruble b'twin özel yapımı, kalan detaylar 105 settir. Direk mesaj ile iletişim kurabilirsiniz. Görselleri iletirim. Saygılar.
mac'ten hiç anlamam, elimde ibook g4 ve şarj aleti var yalnızca. bu cihaza en stabil şekilde çalışacak herhangi bir mac os kurulumu yapmak istiyorum. mac konusunda deneyimli arkadaşlar bana ulaşırsa memnun olurum. teşekkürler.
yorum yapmaya gücüm yok hakkat kararı kendiniz verirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_114024114/tm.htm
Günlerdir cihaz araştırması yapıyorum, bir sitede şu ilana denk geldim. Resim doğruysa elinde epeyi ürün var demektir...

http://www.ikincielim.com/iel/diz-ustu-satilik-asus-x550jk-xo012d-notebook_ilan_444029

Asus X550jk-xo012D modeli laptop satıyorlar ve 1590 liraya, mail adresi yazmışlar alt tarafta

Bir iletişime geçip doğruluğunu test edin bana sorarsanız, dolar avcısı mağazalar avucunu yalasın.

Cihaz bu fiyata bedava bence.
silinebilir
silinebilir
Temiz kozmetiği bozulmamış ve garantisi devam eden cihaz tekliflerinize açığım arkadaşlar.

Teşekkürler..
Hdd önemsiz SSD'li teklif vermeseniz de olur elimde sandisk ultra II 480 gb var.
Donanımı isteğime uyan, kozmetiği üzerinde bilimsel deneyler yapmamış, garantisi devam eden ve gerçekten cihazı paraya çevirmek isteyen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirler. 2.501 lira vermeyeceğim dolayısıyla yorulmaya gerek yok boş yere.

Cihazlara fiyat verirken sıfırı 5 bin lira, 10 bin lira, 7 bin lira gibi bildirim yapmanıza gerek yok ben ikinci el ürün alacağım ve kullanılmış olacak dolayısıyla 6 aydır, 1 senedir ilan panolarında müşteri bekleyen keyfi fiyatları da çekmezseniz doğrudan ticaret yoluna girmiş oluruz.

Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-monster-abra-a5-v1.1.2-15.6-240909182/detay

2.350 liraya alacağım. ne denir bu cihaza bir monster master birşey söylesin :)
Hakkında
Meslek: Watch Dealer
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Desk
Bilgisayar
Mobil cihaz
İp
Operatör
Tırtcell
Oyun Platformu
PC
Ses Sistemi
Logitech
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 703
İkinci El Bölümü Mesajları: 220
Konularının görüntülenme sayısı: 7.141 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 313 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.