Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada ki 8 gb ram, ayrıca harddiski 7200 rpm.
    Sizin aldığınız linktekini ben de takip ediyorum. Piyasaya göre uygun fiyat. Benim cardfinansım yok. O yüzden önümüzdeki ay kart kampanyasını bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5200u olanı lise arkadasima aldık menteşe attı. Batarya şarj problemi çıktı. Fan çıkışı asus yazan yerin altinda. Oyun oynarken ekran ısısı birleşince acayip ısınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    jeriko77 abicim ben bu bilgisayarı almak istiyorum hepsiburada.com dan özellikler kısmında 8gb ram 2 gb Nvidia GeForce GT940M yazılmıs bir arkadas yoruma "Cihazı aldım ve genel olarak memnunum. oyun da oynuyorum gayet yüksek kalitede kaldırıyor. lakin özellikler kısmına 2 gb yazmışsınız, dxdiagtan baktığımda 4gb yazıyor. sanırım ekran kartı 4gb paylaşımlı." yazmıs aynen böyle ben çok tedirgin oldum bu pc yi almakta sizdede var bu pc ekran kartı özlelliklerine kendi bilgisayarınızdan bakarmısınız lütfen ?
     Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI?

• furkany6781 F kullanıcısına yanıt
    Toplam kullanılan grafik belleği 4gb ayrılmış kendi belleği 2gb dxdiag tam net vermez o cihazın grafik kartı 2gb

• http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html?stk=True&srt=UP#genel-bakis
    Bu modelle 96 olanında donanımsal olarak bir bir fark yok degil mi? Bir de 12GB Ram yazıyor burda 2300 Liraya cok makul geldi bana siz ne dersiniz :)Bu ürünün teşhir olma durumu falan var mıdır ?Yoksa rutin kampanya mi ?Bir de hard disk hızını ne kadar olduğunu söylemiyor bu modelin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-833302B4C

quote:

Orijinalden alıntı: justminute

Merhaba bende bu bilgisayardan sipariş verdim oyun performansı nasıldır bilgili kişilerden cevap gelirse sevinirim. İyi forumlar :)

940M bu çözünürlükte yeterli olacaktır merak etmeyin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu bilgisayarda kaç tane RAM slot var ve kaç gb'a kadar destekliyor.
  • Merhaba arkadaslar konuya cok hakimsiniz bi kac soruma cevap olacaginizi dusunuyorum. Ben hobi duzeyinde 3dmax kullanicisiyim. Olayin cok basindayim. Photoshop autocadi zaten rahat kullanirim 3dmaxde problem cikarmazsa dusuncesindeyim. Aycira almak istedigim cihaz arasira ev is arasi da gezdirebilecegim arasira film izledigimde yatagimda kullanabilecegim bisey olsun istiyorum. Oyun kulturum cok yok nasil bir oneriniz olur bana suanki satilmakta olan laptoplarda. Hp de satilmakta olan bi urunun gtx 960 i7 2.6 ghz olmasi cezbedici ama ekran olsun klavye olsun kasada kullanilqn madde olsun given verici gelmedi.http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D
    Ozellikleri birebir yazildigi gibi cikti mi arkadaslar. Ekran kalitesinden islemciden gelen sesten klavyenin kalotesizliginden sikayetiniz var mi. Bi yardimci olur musunuz. Onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan turac

arkadaşlar bu bilgisayarda kaç tane RAM slot var ve kaç gb'a kadar destekliyor.

Alıntıları Göster
    u uzantılı işlemciler iyi performans vermez deniliyor ama piyasada ki notebookların %95i u uzantılı. 2500-2600 tl civarına u uzantısızı nerden bulacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

u uzantılı işlemciler iyi performans vermez deniliyor ama piyasada ki notebookların %95i u uzantılı. 2500-2600 tl civarına u uzantısızı nerden bulacağız?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar U serisi işlemci almayın, tavsiye de etmeyin.
    Performans cihazı arayan arkadaşlara şu an en mükemmel fiyat\performans canavarı olarak şu cihazı şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben 2 alt model kardeşini kullandım 1.5 yıl o bile müthiş iş yapıyordu. Asus X550JK-X12o0D kullandım.

Tavsiyem ASUS X550JX-XX171D modelidir. İstediğiniz yerde araştırın cihaz tek kelime ile mükemmel.

Tekrar söylüyorum "U" serisi işlemci almayın.

U serisi işlemcilerin güç tüketimleri düşük evet ama performansta çok geri kalıyorlar, dolayısıyla 2k ve üzeri para ödeyen adam parasının hakkını alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDefiler -- 17 Ocak 2016; 23:16:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

fiyat performansın ağa babası buyur hocam

ASUS X550JX-XX171D
  • http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D
    Ekran karti 4 gb harici mi arkadaslar. Mazeme kalitesiz sakin almayin diyorlar. Islemci ses yapiyor diyorlar. Klavye cok dandik diyorlar. Bahsedilen i5 modeli mi ustte adresi paylastigim i7 olan mi?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende bayadır araştırıyordum en sonunda bu modeli almaya karar verdim.
    İzmir Vatan dan 12 gb ram li olanı aldım. Cihaz gayet güzel şık ısınma problemi yok ses iyi.Şuan sadece cs go oynadım yüksek ayarlarda hiç kasma problemi olmadı. Soru sormak bilgi almak isteyenler sorabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabellion

Merhaba arkadaşlar,
    Bende bayadır araştırıyordum en sonunda bu modeli almaya karar verdim.
    İzmir Vatan dan 12 gb ram li olanı aldım. Cihaz gayet güzel şık ısınma problemi yok ses iyi.Şuan sadece cs go oynadım yüksek ayarlarda hiç kasma problemi olmadı. Soru sormak bilgi almak isteyenler sorabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html

Usta pcde kablolu bağlantı varmı acaba 12 gb Ramin yararı varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ytekel

http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D
    Ekran karti 4 gb harici mi arkadaslar. Mazeme kalitesiz sakin almayin diyorlar. Islemci ses yapiyor diyorlar. Klavye cok dandik diyorlar. Bahsedilen i5 modeli mi ustte adresi paylastigim i7 olan mi?

Malzemesi sert plastik ısınma problemi asla yok HDD'den şikayetçi genelde insanlar yoğun kullanımda ses yaptığını söylüyorlar ama o da SSD ile değişiyor geriye sorun kalmıyor. Ki değişmesen bile zaten önde olduğu için HDD o sesi duyman normal mekanik disk neticede. işlemci i7 evet bence günümüzün en iyi FP cihazı bu şu an

• Cok tesekkur ederim. Son olarak klavye ile ilgili sikayetlere de bir yorum getirir misin. harfleri kirmizi renkli gelenler olmus. Yerinden cikacak gibi bir his veriyor diye yorumlar okudum. bi de sesde cizirti sikayetin oldu mu. Tekrar tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

quote:

http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D

Malzemesi sert plastik ısınma problemi asla yok HDD'den şikayetçi genelde insanlar yoğun kullanımda ses yaptığını söylüyorlar ama o da SSD ile değişiyor geriye sorun kalmıyor. Ki değişmesen bile zaten önde olduğu için HDD o sesi duyman normal mekanik disk neticede. işlemci i7 evet bence günümüzün en iyi FP cihazı bu şu an

Cok tesekkur ederim. Son olarak klavye ile ilgili sikayetlere de bir yorum getirir misin. harfleri kirmizi renkli gelenler olmus. Yerinden cikacak gibi bir his veriyor diye yorumlar okudum. bi de sesde cizirti sikayetin oldu mu. Tekrar tesekkurler.

• quote:

quote:

quote:

Cok tesekkur ederim. Son olarak klavye ile ilgili sikayetlere de bir yorum getirir misin. harfleri kirmizi renkli gelenler olmus. Yerinden cikacak gibi bir his veriyor diye yorumlar okudum. bi de sesde cizirti sikayetin oldu mu. Tekrar tesekkurler.

Ben kendi gözlemimi yazayım, klavyeyi nerdeyse hiç kullanmadım toplam kullanım süresi 10 saat değildir. hep harici klavye ile oyun oynadım. öyle birşey hiç duymadım harfi kırmızı vs. vs. sesi de çok çok yüksek olmasa da gayet güzel çıkıyordu. onun dışında başka birşey yok hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendi gözlemimi yazayım, klavyeyi nerdeyse hiç kullanmadım toplam kullanım süresi 10 saat değildir. hep harici klavye ile oyun oynadım. öyle birşey hiç duymadım harfi kırmızı vs. vs. sesi de çok çok yüksek olmasa da gayet güzel çıkıyordu. onun dışında başka birşey yok hocam

Cok sagol. Karne indirimi bekliyorum olursa bu cihazdan alacagim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cok sagol. Karne indirimi bekliyorum olursa bu cihazdan alacagim.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    1 Adet Hdmı girişi 1 adet vga girişi 3 adet usb girişi var.Ayrıca Hdd 7200rpm.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.