Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben vatan'daki 4gb RAM'li modelini 1899tl'ye aldım ve 8gb da RAM taktırdım. Şuan 12gb :) 2050TL gibi bir fiyata bana geldi.

Bilgisayara gelirsek, bazı yazılımsal sıkıntılar var ama bu bilgisayarla ilgili kronik sorunlar değil, win 10 ile ilgili sıkıntılar. Mesela, Edge ile youtube'dan müzik açtığınızda sonra Edge'yi başlat çubuğuna küçültüp tekrar Edge'yi açtığınızda ekranda bir kararma, ses gitme gibi bir sorun oluyor. Fakat, chrome, firefox vs.. gibi farklı tarayıcılarda sıkıntı yok. Ne ekran kapanıyor ne de ses gidiyor. Sıkıntı hiç yaşamadım.

Daha önce Lenovo z5070 i5'li modelini kullanıyordum sıkıntı oldu iade ettim. Bu ara CS:GO oynuyorum z5070'de bir süre sonra ısınma çok oluyordu. Asus'un bu modelinde aynı oynama sürelerinde hiç ısınma görmedim. Isınma sorunu bu cihaz için yok diyebilirim.

Hoparlör sesi kalitesi ve ses yüksekliği de gayet iyi.

Pil dahili olduğu için ileride bir sıkıntı olur mu bilemiyorum.

Oyun performansı da çok tatminkar.

Ben almanızı tavsiye ediyorum. Fiyatına göre gayet iyi ve yeni nesil işlemcili bir bilgisayar.

Sorunuz olursa yardımcı olurum

NOT: Bu bilgisayarın 2 farklı harddiskli modeli var piyasada. Vatan'daki ürünler 5400RPM, hepsiburada'da satılan 7200RPM. Sanırım bimeks'te de 7200RPM'li modeli var. Almadan önce mağazadan alıyorsanız kutunun üstünde yazan harddisk hakkındaki bilgiye dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar recovery deneyen oldumu büyük sıkıntı var denemediysenuz recovery yapmayın olmuyor servise vermek zorunda kalmayın

• cherrylips kullanıcısına yanıt
    Hocam cahilliğime verin recovery nedir? Şimdiye kadar hiç bir laptopta yapmadım ya da yaptım farkında değilim. Açıklayabilir misiniz

• HOCAM teknoloji marketlerde tesirde bulunan pc ler kurulum yapılırken magaza adı v.s yazılarak açılıyor. müşteriye satıldığında kurtarma bölümünden pc sıfırlanıyor hdd ye gömülü kurtarma bölümünden kendi kendine format atıyor. bu sekilde asus k555lb modeli 1 ay önce indirimli teshir fiyatından satıldı sıfırladık ama hata verdi windows başlatılamadı iade alındı. 2-3 gün önce k555ub modelinde de aynı sıkıntı olunca sorayım dedim
  • Merhaba, bir sıkıntıdan dolayı bilgisiyarı üç defa fabrika ayarlarına aldım ve akabinde windows güncellemeden 10586 yüklemesini yapmaya çalıştığımda dosyalar indirildikten sonra kurulum yaklaşık iki üç saat arası sürüyor. Üç kurulumdada böyle oldu. Sizlerdede böyle mi acaba?
  • Konu basligindaki cihazmi yoksa Asus TP500LB-DN055H mı? Sizce hangisini almak mantikli.?. Dokunmatik olan 1000 tl daha pahali ama ozellikleri daha iyi. 24gb ssdh ve full hd dokunmatik olmasi gibi artikari var. Sizce hangisini almali.

• Kurtarma bölümü normalde başta olur ancak bende C ve D arasında. Bu yavaşlık için bir gerekçe olabilir mi, yada sizdede ortadamı acaba?
     Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI?
  • bu makinada dahili mikrofon var mı çalışan..skype ta görüşme olmuyor.
  • Islemci performansi isteyen isler icin uygun...

• Siparişi verdim bende az önce. Kardeşime alacağım. 1 Gün içinde kargoya verileceği yazıyor. Gerçekten veriyorlar mı 1 günde? Gerçi Yurt içi kargo yine lanet ettirecekler adama. Bir kere daha evden teslim alamadım. Hep şubelerine gitmek zorunda kalıyorum.

Edit: Kargoya verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 13 Ocak 2016; 13:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schiffsführer

Siparişi verdim bende az önce. Kardeşime alacağım. 1 Gün içinde kargoya verileceği yazıyor. Gerçekten veriyorlar mı 1 günde? Gerçi Yurt içi kargo yine lanet ettirecekler adama. Bir kere daha evden teslim alamadım. Hep şubelerine gitmek zorunda kalıyorum.

Edit: Kargoya verilmiş.

Nereden aldınız

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com

• bu cihazın sarj kablosu çok acayip görünüyor intertten gördüğüm kadarıyla. kablosu uzunmu , priz girişi nasıl? rica etsem birisi resim atabilir veya yardımcı olabilirmi şarj kablosu konusunda....
  • yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    Kablosu gayet uzun.
  • Asus K555UB-XO096T modeli için hepsiburada'da 2gb paylaşımsız deniyordu özelliklerine baktım şöyle yazıyor. 4gb paylaşımlı mı oluyor yani ekran kartı?
  • call of duty black ops III oynatırmı bu özelliklerle? oynayabilen varmı?
  • Cihaz geldi kurulumu yapıyorum. Harddiskte kulağı kasaya dayayinca çizerti sesi geliyor sizce normal mi? Yalnizca kulagi dayayinca duyuluyor.

• suphan_hd S kullanıcısına yanıt
    Benim modelim bu K555UB-XO099T. Özellikler böyle gözüküyor.
  • Biraz sesli çalışıyor bizde de öyle

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-k555ub-xo097t-i5-6200u-4gb-500gb-2gb-gt940m-203896396

bu cihazi aldim bende 1766 tl e geldi %7 indirim ile. birde benim cihazin no 097t forumda konusulan cihaz 096t aralarinda ne fark var ben bi fark goremedim gibi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.