Şimdi Ara

ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam inventusdan yada vatan indirimde 670 yada 660 ti işini görecektir. Yada burda bi market var ordan da 0 kartları daha ucuza bulursun. Yeter ki iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus 670dcuIIt alin mutlaka, ben fanatik bir anti-nvidiaciyim ama az daha kalsin alacaktim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Battlefield 3 diğer tüm değerlendirmeleri gölgelediğine göre çok önemli bir oyun herhalde.
    Gtx 670 daha az güç harcar bu doğru, ama bellek performansı yüksek filtreler kullanıldığında kendini belli edecektir. 680 - 670 - 660 hep aynı gpu çekirdeğini kullanıyorlar 7900'lerin muadili seviyede. Bu kartları ayırdetmek için ya çok yüksek çözünürlük, ya çok yüksek filtreler lazım diye düşünüyorum.
    3dmark 11 testinde ve heaven testinde nasıl oluyorsa Nvidia kartlar üstün, ama teker teker bakacak olursan tesselation ve nokta-doku-işlem performansında AMD kartlar üstün.
    Kimi oyunlar doku formatı olarak AMD'nin yarı performans verdiği seçenekleri kullanıyor olabilir battlefield 3'teki gibi, başka türlü açıklama bulamıyorum yoksa Nvidia'ların o örnekte önde olmasını, sürücü bazında seçilim gerçekleştirilmemişse. Hız aşırtınca Nvidiaların aynı kazanımı sağlamaması, kötü kokular getiriyor burnuma ama sonuçta kartlar tedavülden kalkana kadar kullanmak için daha çok zaman var.

sen hala neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum forumdaki nvidia incelemelerinedemi bakmıyorsun sen hiç ya yazık valla yazık

Kullanımı incelemesini hardware.fr ile bir tutmuyorum. Evet, 7950 670'in gerisinde kalıyor battlefield 3'te ama ben 7970 için aynı şeyi göremedim. Tom's Hardware'de de AMD kartların tercih unsuru olduğunu görüyorum. Kendim de tecrübemi aktardım açık bir örnek verdim: 8x köşe yumuşatma, süper örneklem gibi ayarlar.
    İkisini de kullandığını söylüyorsun, bu konuda ne düşünüyorsun? Bu kartlara "performans kartı" bakış açısı acaba var olan en hızlı kart oldukları gerçeğini ve "doku kaplama kalitesini" film kalitesi olana kadar işlemeleri gerektiği beklentisiyle çelişebilir mi?

sen 7970 al ben sana gösteririm hangisinin iyi olduğunu

• Kullanıcı incelemelerinde 7970'lerin referans tasarımlarının 1.4ghz'e kadar çalışanları vardı ama objektif olmak, bazı arkadaşlar gibi yorumlarda taraf olmamak için şu örneği vereyim: lab501.ro incelemesinden msi lightning modeller kıyaslanmış 7970 1250/1950mhz@1.3v'de, 680 1300/1750@1.175v'de,
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P.
    Tercihinizi 680'e kıyaslayarak söyledim, sonuç olarak 670'in hiç şansı olmadığını iddia ediyorum hız aşırtma söz konusuyken.

• Eğer kasan küçükse Full Tower felan değilse Top II ile uğraşma kasaya sığmaz.670 al.
  • quote:

Kullanıcı incelemelerinde 7970'lerin referans tasarımlarının 1.4ghz'e kadar çalışanları vardı ama objektif olmak, bazı arkadaşlar gibi yorumlarda taraf olmamak için şu örneği vereyim: lab501.ro incelemesinden msi lightning modeller kıyaslanmış 7970 1250/1950mhz@1.3v'de, 680 1300/1750@1.175v'de,
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P.
    Tercihinizi 680'e kıyaslayarak söyledim, sonuç olarak 670'in hiç şansı olmadığını iddia ediyorum hız aşırtma söz konusuyken.

canım kardeşim idda etmekle olmaz bu işler alıcaksın 2 karttan inceliyeceksin foruma koyucaksın aradaki farkı görüceksin bana hangi 7970 i getirirsen getir msi gtx 670 power edition ile tokat manyağı yaparım o kartı

bf3 oynanışdan bashetmişin ben 7970 1200mhz de çalışırken min 40 fps görürüyordum gtx 670 1200 mhz de minumum 55 fps görüyor buna ne diyecez buyur buda kanıtı kendi hazırladığım video

video izledikten sonra nedemek istediğmi anlamışındır 7970 kullanmış biri olarak konuşuyorum bu kartın hala tutulcak bir yerini arıyorsunuz anlamıyorum yok bit yok vram fazla olması bunlar şehir efsaneleri dostum yukarıdaki video da artık fikirlerini değiştirmiyorsa ya gerçekten sabit fikirlisin yada bu işten hiçbirşey anlamıyorusn

• quote:

Kullanıcı incelemelerinde 7970'lerin referans tasarımlarının 1.4ghz'e kadar çalışanları vardı ama objektif olmak, bazı arkadaşlar gibi yorumlarda taraf olmamak için şu örneği vereyim: lab501.ro incelemesinden msi lightning modeller kıyaslanmış 7970 1250/1950mhz@1.3v'de, 680 1300/1750@1.175v'de,

Clock to clock test öyle yapılmaz. Saat ve memory hızları eşitlenir testi öyle yaparsın ve o durumda Gtx 670 ve Gtx 680 güncel sürücüler ile 7970'in rahatlıkla önünde yer alır. Bahsettiğin testte durum öyle değil. 3 adet 7970 kullandım bu yıl hani bilmiyor olsam kullanmamış olsam tamam diyeceğim..

Öte yandan bak ne güzel demişsin 1250 için 1.3v isteyen 7970 vs 1300'ü 1.175 stock voltaj ile gören gtx 680. Hangi kartın max oc karşısında şansı yok buradan çok rahat şekilde görebiliyoruz. Hava soğutma altında 1500 mhz ile 70 derece altında bench alan 680'ler var. Ben aynısını hiç 7970'lerde duymadım. Kartı olduğundan daha iyi göstermeye çalışma lütfen hepimiz aylardır hangi kartın ne durumda olduğunu gayet iyi biliyoruz.

• quote:

quote:

canım kardeşim idda etmekle olmaz bu işler alıcaksın 2 karttan inceliyeceksin foruma koyucaksın aradaki farkı görüceksin bana hangi 7970 i getirirsen getir msi gtx 670 power edition ile tokat manyağı yaparım o kartı

bf3 oynanışdan bashetmişin ben 7970 1200mhz de çalışırken min 40 fps görürüyordum gtx 670 1200 mhz de minumum 55 fps görüyor buna ne diyecez buyur buda kanıtı kendi hazırladığım video

video izledikten sonra nedemek istediğmi anlamışındır 7970 kullanmış biri olarak konuşuyorum bu kartın hala tutulcak bir yerini arıyorsunuz anlamıyorum yok bit yok vram fazla olması bunlar şehir efsaneleri dostum yukarıdaki video da artık fikirlerini değiştirmiyorsa ya gerçekten sabit fikirlisin yada bu işten hiçbirşey anlamıyorusn

MONTAJ BUNLAR diye gelirlerse hiç şaşırmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

quote:

MONTAJ BUNLAR diye gelirlerse hiç şaşırmayacağım

• BFBC2'de harika grafikler vardi, ama nedense nVidia BF3'e sponsor oldugunda (grafiklerde bfbc2ye gore hic ilerleme olmamasina ragme) oyun kasmaya basladi ve canavar gibi sistemler istemeye basladi, nVidia'nin bu konuda cok parlak gecmisi vardir, fanatik nvidiacilar haric bunu herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 19 Eylül 2012; 18:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

BF2'de harika grafikler vardi, ama nedense nVidia BF3'e sponsor oldugunda (grafiklerde bf2ye gore hic ilerleme olmamasina ragme) oyun kasmaya basladi ve canavar gibi sistemler istemeye basladi, nVidia'nin bu konuda cok parlak gecmisi vardir, fanatik nvidiacilar haric bunu herkes biliyor.

herşey tamamda şimdi sen ciddi ciddi bf2 ile bf3 arasında grafiklerde gelişme yokmu diyorsun kusura bakmada buna sokaktaki 12 yaşındaki çocuk bile güler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 19 Eylül 2012; 18:19:17 >
  • BFBC2 demek istedim
  • quote:

Asus 670dcuIIt alin mutlaka, ben fanatik bir anti-nvidiaciyim ama az daha kalsin alacaktim

vay vay..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kemal Aydın

Eğer kasan küçükse Full Tower felan değilse Top II ile uğraşma kasaya sığmaz.670 al.

Yeni kasa alıcam HAF X veya aercool predator alıcam yeni sıfırdan pc topluyorum inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

quote:

Asus 670dcuIIt alin mutlaka, ben fanatik bir anti-nvidiaciyim ama az daha kalsin alacaktim

vay vay..

bu tur yorumlari yapanlarin yasini merak edip hemen profillerine bakiyorum ve cogu zaman tahmin ettigim gibi cikiyor*:

Doğum günü 13 Kasım ****;

*dogu yilini gizlemis
  • quote:

quote:

quote:

vay vay..

bu tur yorumlari yapanlarin yasini merak edip hemen profillerine bakiyorum ve cogu zaman tahmin ettigim gibi cikiyor*:

*dogu yilini gizlemis

9 yaşındayım, öğrendin şimdi ne değişti?

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar pc toplamak istiyorum en son 10 sene önce yeni bir pc almıştım onuda hazır almıştım marka olarak ilkes kendim topliycam ve tüm gün pc parçalarını inceliyorum ve öğrenmeye çalışıyorum ekran kartı alıcam bu ikisi arasında hangisi daha alınası ?

ASUS HD7970 DirectCU II TOP
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

ASUS GTX670 DirectCU II TOP
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx670-dc2t-2gd5-gtx670-directcu-ii-top-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61025

gtx670 nereeyse 680 ne yakın bir performans sunuyor peki bu iki özel tasarım üründen hangisi daha iyi alınmaya değer nedenleri ile yazarsanız belki benim gibi merak eden diğer üyelerede yardımcı olmuş oluruz.

Not: Vatan bilgisayarda her hafta sonumu indirim yapıyorlar?

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

bulabilirseniz 670 alın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

vay vay..

*dogu yilini gizlemis

9 yaşındayım, öğrendin şimdi ne değişti?

Eski kullnici adi: War Ensemble !!!

bilseydim muhatap olmazdim.. takilmaya devam et sen

• quote:

quote:

BF2'de harika grafikler vardi, ama nedense nVidia BF3'e sponsor oldugunda (grafiklerde bf2ye gore hic ilerleme olmamasina ragme) oyun kasmaya basladi ve canavar gibi sistemler istemeye basladi, nVidia'nin bu konuda cok parlak gecmisi vardir, fanatik nvidiacilar haric bunu herkes biliyor.

herşey tamamda şimdi sen ciddi ciddi bf2 ile bf3 arasında grafiklerde gelişme yokmu diyorsun kusura bakmada buna sokaktaki 12 yaşındaki çocuk bile güler

Tamam konu kapanmıştır forum silinebilir Beni bile silebilirsiniz bu söylem sonrası o derece vahim bir durum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kemal Aydın

Eğer kasan küçükse Full Tower felan değilse Top II ile uğraşma kasaya sığmaz.670 al.

Yeni kasa alıcam HAF X veya aercool predator alıcam yeni sıfırdan pc topluyorum inş.

Hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.