Şimdi Ara

ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Clock to clock test öyle yapılmaz. Saat ve memory hızları eşitlenir testi öyle yaparsın ve o durumda Gtx 670 ve Gtx 680 güncel sürücüler ile 7970'in rahatlıkla önünde yer alır. Bahsettiğin testte durum öyle değil. 3 adet 7970 kullandım bu yıl hani bilmiyor olsam kullanmamış olsam tamam diyeceğim..

Öte yandan bak ne güzel demişsin 1250 için 1.3v isteyen 7970 vs 1300'ü 1.175 stock voltaj ile gören gtx 680. Hangi kartın max oc karşısında şansı yok buradan çok rahat şekilde görebiliyoruz. Hava soğutma altında 1500 mhz ile 70 derece altında bench alan 680'ler var. Ben aynısını hiç 7970'lerde duymadım. Kartı olduğundan daha iyi göstermeye çalışma lütfen hepimiz aylardır hangi kartın ne durumda olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Arkadaşlar, Nvidia biliyorsunuz kartlarına voltaj limiti getirecek. Ben sizi düşünerek o kıyaslamayı koydum. Önceden de dediğim gibi, iki kartın da daha gidecek yolu var ama görünen en kesin karşılaşma buydu diye. Yoksa 1350 mhz'de de alınmış 3dmark 11 görüntüsü var; esas olan grafik puanı ve gtx 680, 7970'in 1250 mhz'de yaptığı 12420 puanı 1350 mhz'de bile geçemiyor. Üstelik bu 720p'de alınmış test, bellek bant genişliği o kadar önemli değil. Ben zaten 8x antialiasing'de Nvidia kartların kazanmadığını söylüyorum.
    Çıkarımını siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Kullanıcı incelemelerinde 7970'lerin referans tasarımlarının 1.4ghz'e kadar çalışanları vardı ama objektif olmak, bazı arkadaşlar gibi yorumlarda taraf olmamak için şu örneği vereyim: lab501.ro incelemesinden msi lightning modeller kıyaslanmış 7970 1250/1950mhz@1.3v'de, 680 1300/1750@1.175v'de,
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P.
    Tercihinizi 680'e kıyaslayarak söyledim, sonuç olarak 670'in hiç şansı olmadığını iddia ediyorum hız aşırtma söz konusuyken.

canım kardeşim idda etmekle olmaz bu işler alıcaksın 2 karttan inceliyeceksin foruma koyucaksın aradaki farkı görüceksin bana hangi 7970 i getirirsen getir msi gtx 670 power edition ile tokat manyağı yaparım o kartı

bf3 oynanışdan bashetmişin ben 7970 1200mhz de çalışırken min 40 fps görürüyordum gtx 670 1200 mhz de minumum 55 fps görüyor buna ne diyecez buyur buda kanıtı kendi hazırladığım video

video izledikten sonra nedemek istediğmi anlamışındır 7970 kullanmış biri olarak konuşuyorum bu kartın hala tutulcak bir yerini arıyorsunuz anlamıyorum yok bit yok vram fazla olması bunlar şehir efsaneleri dostum yukarıdaki video da artık fikirlerini değiştirmiyorsa ya gerçekten sabit fikirlisin yada bu işten hiçbirşey anlamıyorusn

Elinize sağlık.
    Tercihim netleşmiş durumda zaten gtx 670
    sizlerin sayesinde başlık faydalı oldu benim gibi ikileme düşen arkadaşlara yardımcı olmuş oldunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kemal Aydın

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kemal Aydın

Eğer kasan küçükse Full Tower felan değilse Top II ile uğraşma kasaya sığmaz.670 al.

Yeni kasa alıcam HAF X veya aercool predator alıcam yeni sıfırdan pc topluyorum inş.

Hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim

• Benzer saat hızlarında olmaları için hwbottan gtx 680 1420/1775 mhz, 7970 1380/2000 mhz olan 720p çözünürlükte bir örnek:
     ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P
    .
    FullHD'de ise durum iyice ulaşılamaz bir hal alıyor:

Saat hızıyla erişemeyeceği bir performans farkı var ikisinin arasında.

• quote:

Benzer saat hızlarında olmaları için hwbottan gtx 680 1420/1775 mhz, 7970 1380/2000 mhz olan 720p çözünürlükte bir örnek:
    .
    FullHD'de ise durum iyice ulaşılamaz bir hal alıyor:

Saat hızıyla erişemeyeceği bir performans farkı var ikisinin arasında.

hala buraya ss koyuyorsun :D şaka gibi ya bu insana sen 7970 aldırırsen hiçmi Allah'tan korkmuyorsun ? yukarıda sana video verdim izlemedin bile dimi ?

Forumda emre abi driver modladı o skoru aldı insanlara yanlış bilgi verme yönlendirme yapma GÜNAH!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 19 Eylül 2012; 22:29:49 >

• quote:

canım kardeşim idda etmekle olmaz bu işler alıcaksın 2 karttan inceliyeceksin foruma koyucaksın aradaki farkı görüceksin bana hangi 7970 i getirirsen getir msi gtx 670 power edition ile tokat manyağı yaparım o kartı

bf3 oynanışdan bashetmişin ben 7970 1200mhz de çalışırken min 40 fps görürüyordum gtx 670 1200 mhz de minumum 55 fps görüyor buna ne diyecez buyur buda kanıtı kendi hazırladığım video

video izledikten sonra nedemek istediğmi anlamışındır 7970 kullanmış biri olarak konuşuyorum bu kartın hala tutulcak bir yerini arıyorsunuz anlamıyorum yok bit yok vram fazla olması bunlar şehir efsaneleri dostum yukarıdaki video da artık fikirlerini değiştirmiyorsa ya gerçekten sabit fikirlisin yada bu işten hiçbirşey anlamıyorusn

Heh, tam da üstüne bastın: sürücüler değişeli çok oldu. 670 değil, 680 bile minimum fps'de sürünüyor 7970'in karşısında.
    quote:

Mai ales in conditiile in care jocul in cauza favorizeaza tot AMD-urile. Incredibil, dar adevarat, meciul se incheie cu un zdrobitor 7-3 in favoarea AMD, respectiv 3-2 daca vorbim despre benchmark-uri sintetice… 10-5 per total…Radeon-ul isi arata inca o data muschii la 6 luni de la lansare.

quote:

Especially when the game in question also favors AMD's. Unbelievable but true, the game ends with a crushing 7-3 in favor of AMD, or 3-2 if we talk about synthetic benchmarks ... 10-5 overall ...'s Radeon show their muscles again in 6 months release.

AMD'nin yeni sürücülerle, zor da olsa 384 bit veriyolunda 260 GB/s bant genişliğini dizginlediği ortada. Şu vereceğim tabloda 47-33 AMD skorları önde(üstelik çoğunda %30 farkla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 19 Eylül 2012; 22:55:02 >

• quote:

quote:

Heh, tam da üstüne bastın: sürücüler değişeli çok oldu. 670 değil, 680 bile minimum fps'de sürünüyor 7970'in karşısında.
    quote:

Mai ales in conditiile in care jocul in cauza favorizeaza tot AMD-urile. Incredibil, dar adevarat, meciul se incheie cu un zdrobitor 7-3 in favoarea AMD, respectiv 3-2 daca vorbim despre benchmark-uri sintetice… 10-5 per total…Radeon-ul isi arata inca o data muschii la 6 luni de la lansare.

quote:

Especially when the game in question also favors AMD's. Unbelievable but true, the game ends with a crushing 7-3 in favor of AMD, or 3-2 if we talk about synthetic benchmarks ... 10-5 overall ...'s Radeon show their muscles again in 6 months release.

AMD'nin yeni sürücülerle, zor da olsa 384 bit veriyolunda 260 GB/s bant genişliğini dizginlediği ortada. Şu vereceğim tabloda 47-33 AMD skorları önde(üstelik çoğunda %30 farkla)

yok abi sana laf analtmak deveye hendek atlatmak gibi birşey hala bana sağdan soldan toplama ss ler falan kıymetli vaktimi çalıyorsun ben sana yukarı video verdim san hala başka telden çalıyorsun ben diyorum modlu driver sen diyorsun yeni sürücü ne alaka ise o yüzden sana laf anlatamam birşeyleri öğrenmen için sana öğretmenlik yapamam çünkü anlamıyorsun yada işine gelmiyor yada amd çalışanı falansın 670 i geçtim 680 i min fps 7970 karşısında ezdin ya bence sen bilgisayarını falan kapat birdaha bu foruma girme şu lafına en az 50 kişi gülmüştür

Umarım konu sahibi arkadaş seni dinlemek gibi bir hata yapıp parasını çöpe atmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim

quote:

quote:

quote:

quote:

yok abi sana laf analtmak deveye hendek atlatmak gibi birşey hala bana sağdan soldan toplama ss ler falan kıymetli vaktimi çalıyorsun ben sana yukarı video verdim san hala başka telden çalıyorsun ben diyorum modlu driver sen diyorsun yeni sürücü ne alaka ise o yüzden sana laf anlatamam birşeyleri öğrenmen için sana öğretmenlik yapamam çünkü anlamıyorsun yada işine gelmiyor yada amd çalışanı falansın 670 i geçtim 680 i min fps 7970 karşısında ezdin ya bence sen bilgisayarını falan kapat birdaha bu foruma girme şu lafına en az 50 kişi gülmüştür

Umarım konu sahibi arkadaş seni dinlemek gibi bir hata yapıp parasını çöpe atmaz

Alıntıları Göster
    @cenkyyy

Yardımların için çok teşekkür ediyorum gerçekten gtx 670 almak istiyordum konuyu açmadan önce ama ne olur ne olmaz foruma danışmak istedim ve beklediğim gibi 670 daha iyi çıktı.

O arkadaşta yardım etmeye çalışıyor onada teşekkür ederim ama 7970 gtx 680 den bile iyi performans göstermiş diye sunduğu grafik banada çok saçma geldi şahsen günlerce araştırma yaptım 680 bir yana bıraktım 670 ile 7970 kıyaslıyorum 680 zaten sınıfının birincisi.

Tercihim gtx 670 ten yana hem fiyatı uygun hemde 680 gibi performans sunuyor (özel tasarımlı 670 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 20 Eylül 2012; 0:14:29 >

• Yahu modlu sürücü hile diye geçiyor, ben ne yapayım? Kurallar öyle. Ben nereden bileceğim hangi ayar değişti, geçebilseydi normal sürücü ile geçerdi. Şu Lucid Virtu'nun olayı da öyle geçiyor aynı görüntüyü iki kere fps'ye yazdığı için çok tepki topladı. Böyle kişiselleştirmeleri genel klasmanda kullanamamak bu yüzden.
    Laf anlatırsın, taraf gayreti içinde değilim.
    Hardware canucks sitesinde"Bazı tembel inceleme ekipleri standart testleri kullanıyor, sürücülerin özellikle iyileştirdiği suni durumlar oluşturuyor" diyor. Kendi incelemelerini birden çok kez oturup oyun içinden yapıyorlarmış. Battlefield 3 için 7970 ile 670denk gözüküyor ama kendileri bile ne yaptıklarının farkında değil. Önemli olan techreport'un incelemelerindeki gibi en düşük kare saniye oranına, direkt olarak "gecikme"ye bakmak. 1600p'de hardware canucks'ta bile 7970 öne çıkıyor.

680 ile 7970ghz karşılaştırılacak unutmayın, fiyatları saat hızları aynı olan onlar.
    (Sol üst en iyi konum)
    Fiyatlara orantılandığında bile 7970ghz'in alt serilerden daha iyi performansı var.

• quote:

Yahu modlu sürücü hile diye geçiyor, ben ne yapayım? Kurallar öyle. Ben nereden bileceğim hangi ayar değişti, geçebilseydi normal sürücü ile geçerdi. Şu Lucid Virtu'nun olayı da öyle geçiyor aynı görüntüyü iki kere fps'ye yazdığı için çok tepki topladı. Böyle kişiselleştirmeleri genel klasmanda kullanamamak bu yüzden.
    Hardware canucks sitesinde"Bazı tembel inceleme ekipleri standart testleri kullanıyor, sürücülerin özellikle iyileştirdiği suni durumlar oluşturuyor" diyor. Kendi incelemelerini birden çok kez oturup oyun içinden yapıyorlarmış. Battlefield 3 için 7970 ile 670denk gözüküyor ama kendileri bile ne yaptıklarının farkında değil. Önemli olan techreport'un incelemelerindeki gibi en düşük kare saniye oranına, direkt olarak "gecikme"ye bakmak. 1600p'de hardware canucks'ta bile 7970 öne çıkıyor.

680 ile 7970ghz karşılaştırılacak unutmayın, fiyatları saat hızları aynı olan onlar.
    (Sol üst en iyi konum)
    Fiyatlara orantılandığında bile 7970ghz'in alt serilerden daha iyi performansı var.

Koçum sen daha neyin derdindesin bu kartı kullanıyorsunda o yüzden mi savunuyorsun eğer öyleyse sana gerçekleri 670 ile gösteriyim bana sağdan soldan bulduğun ss ler ile gelme, bak yukarıda her iki kartıda bizzat kullanmış arkadaş diyor sen hala bildiğini okuyorsun o lafdan sonra susman gerekir her ikisinide kullanmış tecrübe etmiş söylüyorsa seninde hala birşey üzerinde ısrar etmene gerek yok.

• quote:

@cenkyyy

Yardımların için çok teşekkür ediyorum gerçekten gtx 670 almak istiyordum konuyu açmadan önce ama ne olur ne olmaz foruma danışmak istedim ve beklediğim gibi 670 daha iyi çıktı.

O arkadaşta yardım etmeye çalışıyor onada teşekkür ederim ama 7970 gtx 680 den bile iyi performans göstermiş diye sunduğu grafik banada çok saçma geldi şahsen günlerce araştırma yaptım 680 bir yana bıraktım 670 ile 7970 kıyaslıyorum 680 zaten sınıfının birincisi.

Tercihim gtx 670 ten yana hem fiyatı uygun hemde 680 gibi performans sunuyor (özel tasarımlı 670 )

670 almaktan bahsediyorsun, ben de sana kartların benzer ve farklı yanlarını anlatmaya çalışıyorum. İşine gelmeyen tabloya saçma demek sana mahsus bir yorum.
    Bu seri AMD ve Nvidia kartların grafik performansları birbirine çok benziyor ama bellek bantgenişliğinde ciddi fark var. Çoğu inceleme üstün körü yapılıyor, var olan tüm seçenekler için zaman harcanmıyor. Bu bellek bantgenişliği ileride sorun çıkarabilir, tesselation ve diğer yeni uygulamaların ne kadar bellek akış hızına ihtiyacı olacağını göreceğiz. Bu farkı kıyaslamak için örnekleme sayısını arttırırsak çok ciddi tablolar ortaya çıkıyor. Misal,
    Sürücüler devamlı güncelleniyor, iki kartın da performansı belli yüzde artacak. Ama 7870'in 670'i geçtiği tablo gibi olursa ileride karışmam. Sonra zikredenlere uyduğunla kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Yahu modlu sürücü hile diye geçiyor, ben ne yapayım? Kurallar öyle. Ben nereden bileceğim hangi ayar değişti, geçebilseydi normal sürücü ile geçerdi. Şu Lucid Virtu'nun olayı da öyle geçiyor aynı görüntüyü iki kere fps'ye yazdığı için çok tepki topladı. Böyle kişiselleştirmeleri genel klasmanda kullanamamak bu yüzden.

(Sol üst en iyi konum)

Koçum sen daha neyin derdindesin bu kartı kullanıyorsunda o yüzden mi savunuyorsun eğer öyleyse sana gerçekleri 670 ile gösteriyim bana sağdan soldan bulduğun ss ler ile gelme, bak yukarıda her iki kartıda bizzat kullanmış arkadaş diyor sen hala bildiğini okuyorsun o lafdan sonra susman gerekir her ikisinide kullanmış tecrübe etmiş söylüyorsa seninde hala birşey üzerinde ısrar etmene gerek yok.

Emre boşver abi anlamiyornbirazdan 7850 ile 670 i aynı keyefe koyucak o yüzden abi cvp bile yazma adama video koydum zahmet edip yorum yapmadi işine gelmiyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Battlefield 3 diğer tüm değerlendirmeleri gölgelediğine göre çok önemli bir oyun herhalde.
    Gtx 670 daha az güç harcar bu doğru, ama bellek performansı yüksek filtreler kullanıldığında kendini belli edecektir.

Bu kartları ayırdetmek için ya çok yüksek çözünürlük, ya çok yüksek filtreler lazım diye düşünüyorum.

Sen kaşındın.

Tam bahsettiğin grafik kalitesine sahip oyun var piyasada. Hemen Witcher 2 benchmarklarına bakalım. Bu test her anlamda amdye extra performans sağlayan niteliklere sahip. Gerek o çok bahsettiğin çok yüksek doku filtreleri gerekse yüksek çözünürlük altında test yapılması gibi AMD'ye extra avantaj sağlayacak her unsur var bu testte.

Ghz edition karşılaştırmalı test seçtim özellikle AMD güzel değer alabilsin diye.

Özellikle min fps'e bak. Devlet bahçeli stiliyle cevaplayalım ''kaldı mı dohuzzzz ?!''

Witcher 2 grafiksel anlamda acımasız bir oyundur. Grafikleri son seviyeye getirdiğinde piyasada BF3'ün bile hakkından gelen kartlar orada yetersiz kalmaya başlar. Tonlarca para vereceksin ve 9 fps'e düşen bir AMD karta sahibim diye ortada dolanacaksın ? Harika iş valla. Diğer oyunlarda zaten ezici bir üstünlük söz konusu bunca detay dururken Gtx 670 almak en iyi tercihtir. 7970 özel tasarıma para vermek parayı çöpe atmaktır.

Eğer hala savunmaya devam edeceksen önce sen o kartı al ve bize haklı olduğunu verilerinle göster. Sağdan soldan abidik gubidik sitelerden objektifliği olmayan kaynaklardan ss alıp buraya atmakla bu işler olmaz.

En çok sinir olduğum şey sadece saçma sapan bir fanatiklik yapman değil zira senin göremediğin ve anlayamadığın şey şu ki; eğer birileri dediğine inanırsa ve gidip 7970 alırsa 1000 lira ile daha iyi elde edeceği performans için senin sayende 1400 lira ödemiş olacaklar. Yazık değil mi arada harcanan farka ? O yüzden objektif olup hangi kartın daha iyi olduğu bariz şekilde belliyken bunu inkar etmemek gerek.

• 7970 ile gtx 670 i kıyaslamak gerçekten büyük bi ATİ fanatikliğinin göstergesidir... her şekilde 670 bu karttan iyidir... Bu işler Ghz le memoryle bitle olacak iş değil. işlemcinin mimari yapısı çok daha önemlidir. ama arkadaş ısrarla amd diyor demesine desin ama o modelle onu kıyaslamak gerçekten akıl işi değil. yukardaki arkadasında koydugu video herşeyi açıklıyor kağıt üzerinde grafik üzerinde neye bakıyonuz ki
  • Şimdi ben de başka bir siteden mi alıntı yapayım? Ezici üstünlük standart üstü hızda gelen kartın mı oluyor? Benim bildiğim daha düşük hızda daha yüksek performans vermek daha ezici. Karşılaştırma da verdim. Hardocp öyle ölçmüş, hardwarecanucks'ta tam tersine 7970 önde...
    Ayrıca bir yanlış anlama var, herkesin kartı kendine. 1000 lira verirken, 1400 lira verirken başkasının aklına güvenecek biri varsa, senin aklına güvensin: buyur sen kazan...
    Hepsinin ötesinde o kadar yanlış yönlendiriyorsun ki; cevap veremiyorum: 7970, gtx 670 ile aynı fiyatta.
  • Söz konusu oyun bf3 ise nvidia daha ileridedir. performans oyundan oyuna değişebiliyor.

• quote:

Şimdi ben de başka bir siteden mi alıntı yapayım? Ezici üstünlük standart üstü hızda gelen kartın mı oluyor? Benim bildiğim daha düşük hızda daha yüksek performans vermek daha ezici. Karşılaştırma da verdim. Hardocp öyle ölçmüş, hardwarecanucks'ta tam tersine 7970 önde...
    Ayrıca bir yanlış anlama var, herkesin kartı kendine. 1000 lira verirken, 1400 lira verirken başkasının aklına güvenecek biri varsa, senin aklına güvensin: buyur sen kazan...
    Hepsinin ötesinde o kadar yanlış yönlendiriyorsun ki; cevap veremiyorum: 7970, gtx 670 ile aynı fiyatta.

Adamın yukarıda koyduğu tablo kendi incelemesi sen hala biryerden ss ler bulma peşindesin !!Zaten sürekli olarak bizim koydugmuz ss leri HATTA VIDEO ları görmezden gelip lafi farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun o yüzden sende tartışılmaz çünkü fanatiklik ile sen 7870 i bile 670 ile aynı teraziye koydun kusura bakma dostum ama fanatiklik insani CAHiL yapar

• quote:

Konuyu açan kişinin almak istediği kart özel tasarım başlığı da mı görmüyorsun merak ediyorum

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5129

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5331

1250tl vs 1000tl

Deli gibi savunduğun bu kartlardan bir tane al kullan sonra konuşalım. AMD'nin kral olduğu tek konu min fps kralı olması en düşük min fpslere, inanılmaz kötü driver desteğine ve daha düşük kalitede gaming deneyimi isteyip ve dalgalı dalgalı oyun oynamak arzu edenler için harika kart tabii ki. Daha fazla enerji harcaması çok ısınması ve ola ki hata yapıp ucuz diye referans alınması halinde insanı uyuz edecek fan sesini daha konuşmadık bile. Bunların hepsi mühim detaylar.

Nesini savunuyorsun çok merak ediyorum. Kullanmadan site site gezmekle olmuyor bu işler ben ikisi lightning biri xfx black edition olmak üzere 3 adet 7970 kullandım. İyi yanları da vardı kötü yanları da bunları da açıkça belirttim zaten ama bu kartları değil gtx 680 gtx 670 ile bile kıyaslayamam.

Nvidia fanboy falan olsak neden bu kartlara para bile harcayalım ki ? Zira cebimden bu kartlara çıkan para 4000 tl dolaylarındaydı. Otur düşün bunları. Biz bu kartları kullanmış ve tecrübe sahibi insanlar olarak eğer diyorsak ki uzak durun o halde bir bildiğimiz vardır.

O yüzden seni uyarıp sana diyoruz ki insanları yanlış yönlendirme.

• Yardım eden herkese çok teşekkür ederim kararım GTX 670 almak.Konuyu açmadan öncede 670 almak istiyordum incelemer doğrultusunda buna karar vermiştim ama 7970 asus özel versiyonunuda katmak istedim gene sonuç olarak 670 önerildi testlerdede üstün çıkmış tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Yardım eden herkese çok teşekkür ederim kararım GTX 670 almak.Konuyu açmadan öncede 670 almak istiyordum incelemer doğrultusunda buna karar vermiştim ama 7970 asus özel versiyonunuda katmak istedim gene sonuç olarak 670 önerildi testlerdede üstün çıkmış tekrar teşekkür ederim

aklın yolu bir dostum tebrikler en güzel kararı vermişsin pişman olmuyacaksın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.