Şimdi Ara

ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

zzzzzzzzzz

Bora abi sen bosver, Amd de yapsa Nvidia da yapsa kazanan onlar bizim millete ne oluyorsa hıc anlamam. Kimse kusura bakmasın oyunlarda 2-3 fps fazla alacagım dıye 200-400 tl arası fazladan para veremem, ha verecek, veya verebılecek arkadaslarda varsa eger bırsey dıyemem.Ben 7970 aldım gayette memnunum.Arkadasımız neyı alırsa alsın sonucta memnun olacaktır ki bu ıkı kart hala bır cok kısının ulasamadıgı ve hayalıni susleyen kartlardır. Sımdıden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 24 Ocak 2013; 18:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

zzzzzzzzzz

Bora abi sen bosver, Amd de yapsa Nvidia da yapsa kazanan onlar bizim millete ne oluyorsa hıc anlamam. Kimse kusura bakmasın oyunlarda 2-3 fps fazla alacagım dıye 200-400 tl arası fazladan para veremem, ha verecek, veya verebılecek arkadaslarda varsa eger bırsey dıyemem.Ben 7970 aldım gayette memnunum.Arkadasımız neyı alırsa alsın sonucta memnun olacaktır ki bu ıkı kart hala bır cok kısının ulasamadıgı ve hayalıni susleyen kartlardır. Sımdıden hayırlı olsun

doğru diyorsun
  • Ya siz neyin kafasındasınız? 1000TL üzerindeki kartlarda ucuz olanı alırsınız kaldıramayacağı oyun olmaz, artan para ile de sonraki sistem güncellemesinde son karta oynarsınız (abanırsınız). Yeni kartlara az kaldı. Lütfen, az sakin olun. Mesela ben 8 yıl boyunca bilgisayar malzemesi almadım. Dayımın laptopu kullandım aralarda. En son ekran kartım fx5500 idi, dayımın laptopta fx6600go vardı. Şimdi abandım 7870 çıktı :) . Benim abanmam bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 24 Ocak 2013; 19:34:46 >
  • Mesajlarımızda nvidia daha iyi diyoruz ama bunu içindeki siteminden kaynaklanarak söylemiyoruz, oyun yapan şirketler çoğunlukla nvidia'yı destekliyor bu yüzden oyunlarda nvidia daha iyi çalışıyor, yoksa Ati'nin ekran kartında transistör sayısı olsun birçok kompanent sayısı çok daha fazla ve çok çok ucuz, ama oyun yapanlar nvidia ağırlıklı yaptıkları için nvidia daha başarılı diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Mesajlarımızda nvidia daha iyi diyoruz ama bunu içindeki siteminden kaynaklanarak söylemiyoruz, oyun yapan şirketler çoğunlukla nvidia'yı destekliyor bu yüzden oyunlarda nvidia daha iyi çalışıyor, yoksa Ati'nin ekran kartında transistör sayısı olsun birçok kompanent sayısı çok daha fazla ve çok çok ucuz, ama oyun yapanlar nvidia ağırlıklı yaptıkları için nvidia daha başarılı diyoruz.

şimdi aklıma şöyle bir soru geldi hacım.

ps4 konsollarının gpu'su AMD, e konsol oyunları önce çıkıp sonra pc olarak çıkıyor. bu demek oluyor mu ki artık oyunlar AMD tabanlı sisteme ağırlıklı oturacak? (sanıyorum öyle olacak ama bakalım forumdakiler ne düşünüyor bu konuda)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.