Şimdi Ara

ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

7850 al...

Neden böyle dediniz anlamadım
  • zotac 670 amp iyi olur fiyat daha makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

7850 al...

çünkü fazlasıyla yeterli bir kart...
    paranın da büyük kısmı cebinde kalır..
  • Senin için en önemli olan yorum @cenkyyy 'nin yapmış olduğudur. Çünkü kendisi her iki kartı kullandı ve test etti. Ki kendisi 7970 i test ettiğinde özellikle O.C performansınının çok iyi olduğunu söylüyordu. Eğer buna rağmen bugün gtx670 i öneriyorsa vardır bir bildiği Bende gtx670 diyorum yani.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 18 Eylül 2012; 19:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Senin için en önemli olan yorum @cenkyyy 'nin yapmış olduğudur. Çünkü kendisi her iki kartı kullandı ve test etti. Ki kendisi 7970 i test ettiğinde özellikle O.C performansınının çok iyi olduğunu söylüyordu. Eğer bugün buna rağmen gtx670 i öneriyorsa vardır bir bildiği Bende gtx670 diyorum yani.

Saygılar

Teşekkür ederim bende artık bu kadar yorumdan sonra gtx670 almaya karar verdim.İlk tercihimde 670 di ama 7970 özel versiyonu belkı daha iyidir diye sormak istedim amaöneren olmamış

• quote:

quote:

quote:

7850 al...

çünkü fazlasıyla yeterli bir kart...
    paranın da büyük kısmı cebinde kalır..

Neye göre fazlasıyla hocam açıklar mısınız ? Mesela BF3 de full çözünürlük+ full ayarlarda 64 kişilik armored kill haritalarda kasmadan en azından 45 fps üzerinde oynatabilir mi ? Ayrıca Gtx 670 ile kullanım ömrü aynı mıdır? Yani ikisi de aynı süre yeni gelecek oyunları full+ full oynatabilir mi ?

Burada önemli olan bütçe . Zaten ekran kartına 1000 lira bütçe ayıran kimse de gidip mayın tarlası oynamaz heralde.

Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Senin için en önemli olan yorum @cenkyyy 'nin yapmış olduğudur. Çünkü kendisi her iki kartı kullandı ve test etti. Ki kendisi 7970 i test ettiğinde özellikle O.C performansınının çok iyi olduğunu söylüyordu. Eğer bugün buna rağmen gtx670 i öneriyorsa vardır bir bildiği Bende gtx670 diyorum yani.

Saygılar

Teşekkür ederim bende artık bu kadar yorumdan sonra gtx670 almaya karar verdim.İlk tercihimde 670 di ama 7970 özel versiyonu belkı daha iyidir diye sormak istedim amaöneren olmamış

Güle güle kullanın hocam.

• 670
  • Battlefield 3 diğer tüm değerlendirmeleri gölgelediğine göre çok önemli bir oyun herhalde.
    Gtx 670 daha az güç harcar bu doğru, ama bellek performansı yüksek filtreler kullanıldığında kendini belli edecektir. 680 - 670 - 660 hep aynı gpu çekirdeğini kullanıyorlar 7900'lerin muadili seviyede. Bu kartları ayırdetmek için ya çok yüksek çözünürlük, ya çok yüksek filtreler lazım diye düşünüyorum.
    3dmark 11 testinde ve heaven testinde nasıl oluyorsa Nvidia kartlar üstün, ama teker teker bakacak olursan tesselation ve nokta-doku-işlem performansında AMD kartlar üstün.
    Kimi oyunlar doku formatı olarak AMD'nin yarı performans verdiği seçenekleri kullanıyor olabilir battlefield 3'teki gibi, başka türlü açıklama bulamıyorum yoksa Nvidia'ların o örnekte önde olmasını, sürücü bazında seçilim gerçekleştirilmemişse. Hız aşırtınca Nvidiaların aynı kazanımı sağlamaması, kötü kokular getiriyor burnuma ama sonuçta kartlar tedavülden kalkana kadar kullanmak için daha çok zaman var.

• Hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim neredeyse herkes gtx 670 önermiş bu durumda 7970 almam hata olur ayrıca 7970 özel modelleri 680 fiyatında satılıyor 670 f/p olarak en uygunu oluyor.
  • 8x antialiasing gibi yüksek bellek performansına ihtiyaç gerektirecek ayarlarda aklın kalacaksa, yine AMD seçmelisin diyorum. Fark var, sadece çok sık bakılmıyor testlerde. Mass effect 3'te örneğin tüm görseller değişiyordu, netliğe katkısı büyük 8x antialiasing ve supersampling gibi ayarların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 18 Eylül 2012; 22:00:23 >
  • sayın yöneticiler @Mete Can Karahasan arkadaşımızın imzasına değiştiremiyeceği şekilde, "yazdıklarını dikkate almayınız" diye belirtebilirler mi çok rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

8x antialiasing gibi yüksek bellek performansına ihtiyaç gerektirecek ayarlarda aklın kalacaksa, yine AMD seçmelisin diyorum. Fark var, sadece çok sık bakılmıyor testlerde. Mass effect 3'te örneğin tüm görseller değişiyordu, netliğe katkısı büyük 8x antialiasing ve supersampling gibi ayarların.

Mete Can helal olsun diyorum. senelerdir bıkmadan usanmadan AMD öneriyorsun. Arada 200 lira fark ve neredeyse performans farkı olmamasına karşın yok mass effect yok filtreleme diye gtx670 yerine 7970 önermeni ayrıca takdir ediyorum. sen arkadaşa 200 lira yolla 7970 alsın. mağlum gözle görülmeyecek şeyleri bu kadar önemsiyorsan bir katkın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 18 Eylül 2012; 22:53:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

sayın yöneticiler @Mete Can Karahasan arkadaşımızın imzasına değiştiremiyeceği şekilde, "yazdıklarını dikkate almayınız" diye belirtebilirler mi çok rica ediyorum.

+++++
  • quote:

Mass effect 3'te örneğin tüm görseller değişiyordu

..
  • quote:

Battlefield 3 diğer tüm değerlendirmeleri gölgelediğine göre çok önemli bir oyun herhalde.
    Gtx 670 daha az güç harcar bu doğru, ama bellek performansı yüksek filtreler kullanıldığında kendini belli edecektir. 680 - 670 - 660 hep aynı gpu çekirdeğini kullanıyorlar 7900'lerin muadili seviyede. Bu kartları ayırdetmek için ya çok yüksek çözünürlük, ya çok yüksek filtreler lazım diye düşünüyorum.
    3dmark 11 testinde ve heaven testinde nasıl oluyorsa Nvidia kartlar üstün, ama teker teker bakacak olursan tesselation ve nokta-doku-işlem performansında AMD kartlar üstün.
    Kimi oyunlar doku formatı olarak AMD'nin yarı performans verdiği seçenekleri kullanıyor olabilir battlefield 3'teki gibi, başka türlü açıklama bulamıyorum yoksa Nvidia'ların o örnekte önde olmasını, sürücü bazında seçilim gerçekleştirilmemişse. Hız aşırtınca Nvidiaların aynı kazanımı sağlamaması, kötü kokular getiriyor burnuma ama sonuçta kartlar tedavülden kalkana kadar kullanmak için daha çok zaman var.

sen hala neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum forumdaki nvidia incelemelerinedemi bakmıyorsun sen hiç ya yazık valla yazık

• Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim.
    Kararım gtx 670 oldu yardımlarınız için sağolun.
  • quote:

Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim.
    Kararım gtx 670 oldu yardımlarınız için sağolun.

http://www.webdenal.com/msi-n670pe-2gd5-oc-vga-2gb-n670-oc-ddr5-256bit-dvi_472770.html bundan şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Battlefield 3 diğer tüm değerlendirmeleri gölgelediğine göre çok önemli bir oyun herhalde.

sen hala neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum forumdaki nvidia incelemelerinedemi bakmıyorsun sen hiç ya yazık valla yazık

Kullanımı incelemesini hardware.fr ile bir tutmuyorum. Evet, 7950 670'in gerisinde kalıyor battlefield 3'te ama ben 7970 için aynı şeyi göremedim. Tom's Hardware'de de AMD kartların tercih unsuru olduğunu görüyorum. Kendim de tecrübemi aktardım açık bir örnek verdim: 8x köşe yumuşatma, süper örneklem gibi ayarlar.
    İkisini de kullandığını söylüyorsun, bu konuda ne düşünüyorsun? Bu kartlara "performans kartı" bakış açısı acaba var olan en hızlı kart oldukları gerçeğini ve "doku kaplama kalitesini" film kalitesi olana kadar işlemeleri gerektiği beklentisiyle çelişebilir mi?

• Gtx 670 dururken boş yere 7970'e para vermeye gerek yok.

Bak cenky ne güzel önermiş basit bir şekilde ifade etmiş ne yapman gerektiğini onu dinleyip Msi Gtx 670 P.E almalısın.

@ Mete Can Karahasan

İmzamda iki farklı konu var biri 680 lightning diğeri 7970 lightning. Nvidia kartlar oc olmuyor oc performansları çok iyi değil demişsin kaynak nerede zahmet olmazsa gösterir misin hepimiz aydınlanalım.

İncelemelerime bir göz at istersen değerleri birbirine oranla ve kartların ocye tepkisini bir de o şekilde gör. Nvidia'ya çamur atmaktan başka bir şey yaptığını göremiyorum. Hayır insanlar gelip tavsiye istiyor hadi atıp tutuyorsun ya millet lafına güvenip kart alıp parasını çöpe atarsa diye hiç düşünmüyor musun merak ediyorum ? Biraz objektif olmayı bilmeliyiz; çok zor değil bunu yapmak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.