Şimdi Ara

Astra J/H/G farketmez kullanıcıları, yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2012 Astra J kullanıyorum alalı henüz 2 ay oldu-olmadı. Merak ettiğim bir şey var;

araba ile 120-130km/h hızların üstüne çıkınca araba düz gitmek dışında her şeyi yapıyor. Sağa, sola. Titreme yok ama altımdan kayıyor sanki aşırı derecede tedirgin oluyorum, güven duymuyorum hiç. Sizde böyle bir sorun var mı acaba? Sanmıyorum ama.

Daha önce Punto'm vardı, 140-150'ye çıktığımı bilirim onda bile daha güvende gidiyordum. Focus II kullandım, 170'e kadar çıktım Mersin'e giderken otobanda, en ufak bir tedirginlik yaşamadım. Astra'da böyle olmasına anlam veremiyorum.

• Astra ile aynı platform da olan Chevrolet Cruze ile otobanda 200 kmh hizda (meyilli yol) makas attım diyebilirim en ufak bir tedirginlik yaşatmadı 120yle gidiyo gibiydi araba

Astra da nasıldır bilmem fakat dediğiniz gibi olmaması gerekiyor kesinlikle servis ile bir görüşün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Astra ile aynı platform da olan Chevrolet Cruze ile otobanda 200 kmh hizda (meyilli yol) makas attım diyebilirim en ufak bir tedirginlik yaşatmadı 120yle gidiyo gibiydi araba

Astra da nasıldır bilmem fakat dediğiniz gibi olmaması gerekiyor kesinlikle servis ile bir görüşün derim

Evet ben de bir sorun olduğunu düşünüyorum. Servisle görüşeceğim ama iyice emin olmak istedim.

Hem de bir sorun varsa ne gibi bir sorun olabilir ? Tahmin var mı acaba?
  • Lastik havalarınızı kontrol ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

Lastik havalarınızı kontrol ettiniz mi?

Evet 2 gün önce havaları kontrol edildi, hava basıldı.
  • '09 Astra G kullanıyorum, hızlı kullanmayı sevmem ama izmir aydın otobanında 180km/sa civarında kullandım bir süre, dediğinize kısmen katılıyorum. Hafif virajlarda her an kayıyormuşsunuz gibi bir his veriyor ama düzlükte öyle bir şey fark etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Gerçekten enteresan.Ben de ilk aracı aldığımda sizin gibi bir his yaşamıştım.Sanki buzun üstünde sürüş yapar gibi hissediyordum.Lastikleri kontrol ettirdiğimde de havası 44 çıkmıştı.35 e indirdim ve o günden beri sorunsuz kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2004 model Astra G marka aracı var amcamın. Lastiklerde 185/60/15 ebatta yani orijinal ebttan ince tabanlı. Bu yüzden araçta bazen hafif atmalar meydana geliyor. Hatta arka lastiklerde çin malı.

Haftasonu bendeydi araç 140 a kadar çıktım ama gezinme gibi bir durum yoktu yolda sağa doğru hafif virajlı ve meyilliydi.
  • quote:

quote:

quote:

Gerçekten enteresan.Ben de ilk aracı aldığımda sizin gibi bir his yaşamıştım.Sanki buzun üstünde sürüş yapar gibi hissediyordum.Lastikleri kontrol ettirdiğimde de havası 44 çıkmıştı.35 e indirdim ve o günden beri sorunsuz kullanıyorum.

Benim lastik havalarım da 34.

Lastik ebatlarım da ; 215 / 50 R17

• Yok. Ankaradaysan gel kullan benimkini karşılaştır kendi arabanla. Bende senin Astrayı kullanırım. Ya da bi Opel bayisine git, durumu anlat, rica et dene bakalım zorla arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

Yok. Ankaradaysan gel kullan benimkini karşılaştır kendi arabanla. Bende senin Astrayı kullanırım. Ya da bi Opel bayisine git, durumu anlat, rica et dene bakalım zorla arabayı.

Seninki de mi J kasa? Önce bir servise gideyim de eğer yok bir şey falan derlerse, senin arabanı kullanmaya talip olabilirim.
  • servise gidin bir rot-balans yaptırın sıfır araç lastikleri fabrikadan kalma balansları duruyordur gerçi rüzgar bile etkileyebiliyor
  • quote:

quote:

Yok. Ankaradaysan gel kullan benimkini karşılaştır kendi arabanla. Bende senin Astrayı kullanırım. Ya da bi Opel bayisine git, durumu anlat, rica et dene bakalım zorla arabayı.

Seninki de mi J kasa? Önce bir servise gideyim de eğer yok bir şey falan derlerse, senin arabanı kullanmaya talip olabilirim.

1.4 140 Cosmo. Servise gidip arabayı ordaki adama kullandırma. Bişeyi yok diyip gönderirler büyük ihtimal. Git test aracını kullanmak istedğini, sorunu söyle. Laf etmezler sanıyorum. Eğer içine sinmezse buluşur deneşiriz arabaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsipura -- 17 Nisan 2012; 0:59:24 >

• quote:

quote:

quote:

1.4 140 Cosmo. Servise gidip arabayı ordaki adama kullandırma. Bişeyi yok diyip gönderirler büyük ihtimal. Git test aracını kullanmak istedğini, sorunu söyle. Laf etmezler sanıyorum. Eğer içine sinmezse buluşur deneşiriz arabaları.

Eyvallah. Bak bu test aracını kullanma isteği hiç aklıma gelmezdi. Servise gitmeden yazmışım iyi ki buraya

İçime sinmezse yarın PM ile ulaşırım sana, sağ olasın.

• benim 93 model astra yapmıyor bunu otobanda 180 km hızı gördüm en ufak kayma titreme olmadı. siz bi servise gidin en iyisi
  • astra g var bizde de.. ben en keskin virajlarda fln bile hiç tedirginlik duymuyorum. sadece bn değil bizim arabayı kullanan herkes aynı şeyi söylüyor. yüksek hızlarda da güven veriyor araç. g kasalardan sonra opel yol tutuşu, sürüşü iyileştirmiştir diye düşünüyorum aracınızda sıkıntı vardır büyük bi ihtimal.
  • Aynı sorun bizim sedanda da vardı. Rot balansçıya götürdüm, 40 tl'ye halletti. Rot ayarı bozuk çıktı

Araç 3 aylıktı, nasıl satıyorlarsa ayarsız arabayı
  • Kesinlikle araçta bir problem var. Astraları bir çok şeyde eleştirebilirsin ama yol tutuş bunlardan biri değil. Aracı bir rot balansçıya götürüp kontrol ettirin derim. Bahsettiğiniz durum çok anormal.

Not: Pert kayıtlı 2006 Astra H aracım var. 140 -150 km hızlarda bile yağ gibi akıyor.
  • rot balans ayarı yaptır lastik havalarını kontrol ettir direksiyon düzeneğini kontrol ettir
  • Merhaba.2011 model 1.4 140Hp kullanıcısıyım.1 yıldır çeşitli yollarda her hızda kullandım diyebilirim.Ancak henüz dediğiniz gibi bir sıkıntı hissetmedim.Daha önceki aracımda Astra idi.Bu araçta daha da iyi bir yol tutuş ve yere çok daha sıkı bastığını hissedebiliyorum.Aracınızı servise göstermenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.