K

Yüzbaşı
17 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Zamanım oldukça buradan maç tahminleri verecem fikirlerinize de açığım birlikten kuvvet doğar
https://www.facebook.com/pages/Benzin-Fiyatlarini-Protesto-Edelim/425153390853994

Benzindeki HAKSIZ ÖTV ve KDV oranlarının indirilmesini istiyoruz ve sizin de desteğinize ihtiyacımız var...birilerinin rahatını bozmak gerekiyor,Benzin istasyonları VERGİ DAİRESİNDEN DAHA FAZLA VERGİ KESİYOR bu böyle olmaz..VESSELAM
sahibinden ilan nosu : 117117371

ilan linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-2009-vw-polo-1.4-siyah-117117371/detay?showViewPreferences=false

kazasız,boyasız,değişensiz,tertemiz bakımları düzenli şekilde yapılmış borcu harcı olmayan Masrafsızdır.

2.sahibinden 2009 model polo 1.4 80hp 1.4 Trendline siyah ABS güvenlik paketli fiyatta çok cüzzi pazarlık olabilir... ANKARAdayım aracıma güveniyorum istediğiniz yere gösterebilirsiniz
Bugün saat 3 civarı İstanbul Yolunda sol şeritte seyir halindeyken bir anda sürücü tarafında yani sol tarafta olan dış aynanın camı düştü.Bir anlam veremedim ilk defa böyle birşey başıma geliyor...Aracım 2009 model 9N3 Kasa Polo.Böyle birşey başına gelmiş olan var mı? Camı nereden ne kadara temin edebilirim??? Böyle trafiğe çıkmak çok riskli.... Fikirlerinizi bekliyorum
Az önce tebligat geldi geçen hafta Ankaradan arabamla memlekete Denizliye gittim geldim dönüş yolunda Afyon Üniversite hastahanesi kavşağında HATALI trafik lambasının azizliğine uğradım.yeşilde geçeyim diye kovalarken yeşil ışık nasıl oldu anlamadım bir anda kırmızıya döndü.Öyle süre sayacı da yok ikaz edip kırmızıya dönmede yok neyse geçtik kırmızıda ama göbekteki kırmızıda zorda olsa durdum bi baktım göbekte trafik ekibi varmış pusuda tabi (çakalları hiç sevmem).neyse bir şey olmamıştır diye inip yanlarına da gitmedim.zaten onlarda umursamıyormuş gibilerdi meğer umursamışlar 154lira yapıştırmışlar 10kg lokum parası sıkıştırmışlar
aslında itiraz etmek istiyorum ama erken ödersem %20indirimle 110lira oluyormuş.hayırlısı bunda da vardır bir hayır paylaşmak istedim.Ayrıca Trafik kurallarına da hep uyarım ama olan oldu ilk hatamızı affetmedi aç herifler
sahibinden ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-24valf-butun-bakimlari-yapili-muayne-sifir-79653302/detay

bilgileri
Fiyat 13.500tl
Marka BMW
Seri 5 Serisi
Model 5.20i
Yıl 1992
Km 240000
Renk Füme
Motor Hacmi 1801 - 2000 cm3
Motor Gücü 126 - 150 hp
Yakıt Benzin & LPG
Vites Manuel
Kasa Tipi Sedan
siteyi uzun uzadıya araştırdım ama net birşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sıkıntı şu : aracın gün içerisindeki ilk çalıştırmamda marş yemiyordu (nazar değdi herhalde) 2.sinde 3.sünde anca çalıştırabiliyordum kafama takıldı
arabam 2009 polo 1.4 benzinli aracımın 4 yıllık fabrika çıkışı 12volt 44 amper aküsünü geçenlerde ölçtürdüm 7 volt çıktı akü simsiyah ayrıca akücü şarj dinamosunu çalıştığını ancak akünün bitik olduğunu değiştirmem gerektiğini söyledi tabi değiştirdik 12v 60 amper inci aldım ancak takılırken yeşil olan göstergesi 2 güne karardı
yine gün içinde ilk çalıştırmada 1.marşta çalışmıyor 2.cide 3.de anca çalışıyor ben bu aküyü boşuna mı değiştirdim umarım derdimi düzgünce anlatabilmişimdir daha önce böyle birşey başına gelen ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN arkadaşların fikirlerini merak ediyorum
baş şüpheli marş otomatiği tabi
...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 681
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 13.293 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.