Şimdi Ara

Astra H 2012 Model için Ufak bir Modifiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma ufak değişiklikler yapmak istiyorum.
    Öncelikle şu camlara krom çıta takmak istiyorum. Opel yetkili servislerine sordum. Önler 72 TL, arkalar 73 TL fiyat verdiler. Ayrıca karter koruma yaptırmak istiyorum. Karter koruma için de 150 TL dediler. Toplamda çıtalar ve karter koruma 500 TL ye yapılacak.

Birde Body kit sordum, şurda ki link te ki parcaları gösterdiler. Sadece üst rüzgarlıklar için fotoğraflarda ki gibi parçalı olmayacak, düzlerden gelecek dediler. Bunun içinde 1200 TL fiyta aldım.

Tolamda maliyeti bana 1700 TL ama bi düşüneyim, bakalım vs. dedim son fiyatınız ne olur, işçilik dahil dedim. 1550 TL bonusa 6, axess karta 7 vade farksız taksit yaparız dediler.

Birde OPC kit var, şurdaki linkte 3750 demişler fiyatına. Malzemesi ise bildiğim kadarıyla plastikmiş. Taksit olayını sormadım ama mutlaka vardır. Sonuçta bu parayı nakit olarak vermek istemez kimse. Parayı kullanayım ister.

Şimdi kafama takılan noktalar;

1- Body kit malzemesi plastik değilmiş, fiber dedi depo elemanı. İnternette birkaç yerde fiber olanlar 1-2 yıl sonra sıcak soğuktan dolayı çatlama, boya dökülmesi yapıyormuş diye yorumları okudum. Gerçeklik payı varmıdır?

2- Çıtalara baktım, orjinal montajında kapıdaki şuan var olan plastik kısmı söküp yerine krom kaplı çıtalar takılıyor. Bildiğiniz krom metal var. Yapıştırma vs. değil. Bu paraya değermi? Arabayı uzun yıllar(minimum 5 yıl) kullanırım, tabi satmak zorunda kalmaz isem.

3- Bu tür modifiye veya ufak değişiklik işlemlerini en iyi nerede yaptırabilirim? Opel servisleri çok fazla öpecek gibi duruyor.

• Hocam Opel'in aksesuar sitesi var ordan bakabilirsiniz tamamen orjinal aksesuarlara.
  • Body kit yapacaksanız kesinlikle opc olanı yaptırın derim. Zaten bir kere yaptıracaksınız hemde opc gercekten harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiber sıkıntılı olur. Düzgün tesfiye edemiyorlar aracın selülitli hatlara kavuşur genç yaşta. Amaç aracı daha güzel hale getirmek iken daha kötü olmasın. Bu yüzden orjinal plastik kitlerden şaşmayın derim.
  • Öncelikle Allah kaza bela vermesin.
    İlk linkteki Body-kit son derece iğrenç ve kaba göstermiş aracı. Opc, görünüm olarak çok çok güzel durmuş.
    Opc almanızı öneririm. Ama kesinlikle o attığınız linklerden almayın.

1. Body kit
    Burada ilk linkteki Body-kit fiyattı 330 TL. Güvenmez isineniz neden bu kadar fark oynuyor diye satıcıyla görüşün şöy şöyle bi durum var. Sizde 1200 TL iken burada 330TL diye.Ama almayın derim görüntüsü iç açıcı değil

2. Body-kit (OPC)
    Opc fiyatıda burada 1900TL ama Opel servisinde 3750TL. Bence aynı kalite üründür çünkü servisden fiyat aldığınız için biraz fiyatı şişirmiş olabilirler.

Krom çıtalarada hiç gerek yok. Bence spor arabaya krom yakışmıyor. Karbon kaplattır daha hoş olur. Ama illa krom olsun diyiyorsan yaptır gitsin yada krom kaplat.

• Alttan yapıştırmalı kitler araçta emanet gibi duruyor. Arkadaşlar link vermiş zaten kesinlikle OPC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serviste degil de sanayide ya da internetten al bence

• Body kitler hoş durmuyor bence.
    Farları orjinal bi-xenon'a çevirseniz,bir de 17 jant ve app plaka yaptırdınız mı çok daha güzel olacaktır.

• Bence de OPC body kit araçta daha güzel duruyor.
  • opc yapın hocam
  • Tavsiyeler için teşekkürler.
    Şimdi farkettim de OPC olarak vermiş olduğum linkteki bodykit Orjinal OPC değilmiş. OPC ye benzetmişler ve fiberden yapılmış bodykit yani.
    Benim aradığım orjinal plastikten bodykit.
    Plastik olması hem uzun ömürlü olması açısından önemli hem de tek parça olarak duracağı için @*President* in de söylemiş olduğu gibi selülit görünümü kazanıyor araç.
    Böyle bir görüntü olsun istemiyorum. Yurt dışından getirtme gibi bir seçenek yokmu?
    Veya yurt dışından sipariş versek gümrük bize sorun yaşatırmı?
  • Açıkçası Astra H sever olarak şunu söyleyeyim; body kitler rezalet oluyor bu araca, hoş her araç için öyle.

Onun yerine küçük güzel değişiklikler yapın... İlla araca modifiye diye herşeyi yapmaya kalkmayın bence...

Kapı kolları ve kapı bantlarına krom bana göre görgüsüzlük... Cam çıtasına yapılan çok hoş oluyor.

Şu araca benzetmek daha şık yapacaktır;

veya

Araca ses sistemi takılabilir. Vectra C'deki CID + CDC40 takılabilir. Daha kaliteli ses ve renkli büyük ekran..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.