Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.867
Cevap
46
Favori
184.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siberarmi kullanıcısına yanıt

    Origins gibi müzik sıklığı ayarı yok mu? Silahların azalması iyi olmuş dismantle etmekten bıkkınlık gelşyorsu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC serisinin tüm oyunlarını oynadım (evet ben 2007den beri takip ediyorum bu seriyi), yarısından fazlasını da bitirdim. Originsi çıktığı zaman ve odysseyi de hem ps4te hem de pcde bitiren biri olarak valhallada ilk 15 saati tamamladım.

    Son 3 oyunu bir 3leme olarak görebiliriz. Hikayeler doğrudan bağlantılı değil ama oyun türü olarak benzerler ve tarihten fazlasıyla esinlenilmiş bir durum var. ilk oyun Originsin yeri bende başkadır, hem yeni bir türe büründüğü için hem de mısırın o gizemi, piramitleri ilk gördüğüm andaki oyunun bana verdiği hazzı anlatamam. Odysseyi ne yalan söyleyeyim o kadar sevemedim yok malaka yok dalaka pek hoşuma gitmemişti Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

    Valhalla ise komple istediğim yıllardır özlemini çektiğim bir assassins creed oyunu olmuş. Seri zaten genel manada assassin tarihinden, ezionun hikayesinden başka bir yöne evrileli yıllar olmuştu. Optimizasyon odysseyden daha iyi rx 5700 xt ekran kartında ultra highda 80+ fps akıcı bir şekilde oynuyorum oyunu, odysseyde bazı saçma sapan yerlerde ufak da olsa droplar oluyordu bunda böyle bir durum yok. Karlı bölgeler, ingilterenin çeşitli bölgeleri, otlar ağaçlar coğrafya insan modellemeleri gayet güzel olmuş. Dünya içerisinde Rdr2deki gibi rastgele olaylar ise oldukça hoşuma gitti. Yaprağın düşmemesini isteyen babasını bekleyen çocuk, (evet maalesef ki yaprağı okla vurdum düşürdüm, kutuları aşağıya attığımız adamın tepkisi :) ) vb...

    Hikaye nereye evrilir bilmiyorum genellikle dünyayı keşfediyorum, dünya odysseyden çok daha kucuk olacak demişlerdi belki yüzölçümü olarak daha küçüktür ama dünyanın içi oldukça dolu.

    Oyun mekaniklerinde de bazı kolaylaştırmalar gelmiş. Bi önceki oyunda olduğu gibi anında loot, atı çağırır çağırmaz tuşa basılı tutarsak ata binilmesi vs...

    Dövüş mekaniği ise odysseyden bir tık daha az çeşitli geldi bana ama keşfedemediğim şeyler olabilir. Vuruş hissi ve çeşitliliği çok güzel, çift balta, tek mızrak artı kalkan, tek balta tek kalkan...

    Sonuç olarak ilk 15 saatten çok memnunum. Açık dunya aksiyon-rpg sevenler mutlaka bakmalı. Bu kadar güzel işleyen bir oyun yapabileceğini düşünmüyordum ubisoftun.

    Benim oyundan aldığım zevke göre valhalla > origins > odyssey





  • Maalesef ubisoftun "zorluk" anlayışı böyle. Diyar diyar gezip 5 parça zırh topla, sağdan soldan zar zor materyal bul o zırhı geliştir, sonra çatışmaya gir 1 vuruşta canın dibi görsün. Aynısı silah içinde geçerli, kaşıkla çukur kazmaya çalışıyormuşum gibi geliyor bazen bosslarla savaşırken.

    Tabi bu yazdığım en zor oyun seçeneği için geçerli. Baktın çok zorlanıyorsun bossta Gameplay'den zorluğu kolaya al.

    Birde god mode yada invisible mode olarak geçen bir glitch var ki bunu kullandığında düşmanlar seni göremiyor o yüzden herkesi kesebilirsin ama sürekli kullanmak oyun zevkini baltalar. Ben raidleri bu şekilde yaptım mesela çünkü onlar angarya iş olarak geldi bana oyunun ilerleyişi açısından.

  • Dr. Josef Mengele kullanıcısına yanıt

    Youtube'da "AC Valhalla armor sets" gibi terimlerle tüm setleri gösteren videoları izleyin, içlerinden bonusları hoşunuza gideni seçin ve spesifik olarak o zırh setini aratın. Atıyorum Thor setini beğendiniz, Youtube'da "AC Valhalla Thor set" olarak aratıp videolarını izleyin. Bu tarz videolarda genellikle bu seti bulmak için haritada nerelere gitmeniz neler yapmanız gerektiğini detaylı olarak açıklarlar. Aynısı silahlar içinde geçerli.

  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]




  • Yoizhik kullanıcısına yanıt

    Ben yenemediğim, ızdırap olan bossların adreslerini not ediyorum. İleride levelim tavan yapınca tek tek gidip hesaplaşacağım hepsiyle. Şimdilik birkaç denemede geçemezsem kaçıyorum ammaaa onlarla kedi fare gibi oynayacağım. Bi bataklık cadısı vardı hiç unutmam acayip kinlendim ona.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Görüntüler harika görünüyor hocam

    Hangi ayarda oynuyorsun bi açıklar misin sana zahmet
    Bendeki görüntülerin alakası yok suan şunlarla:))
    4K high ayarda oynamama rağmen ben başka bir oyun mu oynuyorum anlamadım
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Ultra High ayarlarda ve Adaptive Quality kapalı şekilde 2560X1440P de oynuyorum.Herhangi bir reshade veya Nvidia Freestyle efekti uygulamadım.Nvidia Denetim Masasında varsayılan olarak gelen ayarları değiştirmeden oynamaktayım.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • Oyun acayip kolaylasti ya. Odysseyden beter oldu.

    200 levele geldim. Ya outpostlara korka korka girerdik onceki oyunlarda. Gorunmemen lazimdi. Gizli ilerlemenin bir amaci vardi. Yok gitmis o. Gizli girip gorunursem amaan diyorum elimin tersiyle cakiyorum outpostta adam kalmiyor. Bu olmamaliydi. 5 level ration yaptim birini bile kullanmama gerek kalmiyor koca outpostta. Parry yapinca health veren item var mesela bir parry yapiyorum oh oh yuzde 60 health doluyor. Ates damageli silahla bir vuruyorsun dusman 2 saniye yaninca isi bitiyor. Oyunda gizliligin en ufak amaci kalmamis. Odysseyde en azindan bir ara outpostlarda strateji yapardik suradan gideyim gorunmeden sunu yapayim diye. Valhallada selam ben geldim diye giriyorum.

    Oyle kosa kosa oynar oldum. Karsina Zealot cikiyor 20 saniyede indiriyorsun. Ya kose bucak kacardik bunlardan onceki oyunlarda.

    230 level 260 300 level yerler var evet kolaysa oraya git diyeceksiniz de oraya gelmedim ki daha. 5 bolge actim daha ana gorev in bolgesi 130 larda. Ufluyorum dusman birakiyor kendini.

    Acayip dengesiz yapmislar guc oranlarini. Legendary animal filan 30 40 saniyede bilemedin 1dk da yerde. Patch gelse bunlar duzeltene kadar ben oyunu bitirecegim zaten Cp gelecek. Super oyun yapmislar ama bu kadar amatorluk olmaz kimse test etmedi mi bu oyunu anlamadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Aralık 2020; 1:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2. El de satılan bu oyunun keylerini kızılay mı dağıttı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım, Cyberpunk’a kadar idare etsin yeter.

    İlk gözüme çarpan şey giydiğimiz kıyafetlerde kullanabileceğimiz bir update puanı gelmiş sanırım. Bunu oyun başındaki kıyafetlerde kullanmak mantıklı mı ilerde bulacağımız daha iyi kıyafetlerde mi kullanmak mantıklı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu klasik zırh her ac de olmalı bunda var ama kullanma imkanımız yok.


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    @Gaara34

    İlk zırha fazla yatırım yapmadım ben tipe göre bir seçim yapıp onu yükselttim size kalmış tip yada zırhın özellikleri işinize yarayacaksa ona yatırım yapın hatta youtube dan zırhlara bakıp beğendiğiniz birini toplayıp yükseltmek en iyisi bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 1 Aralık 2020; 4:11:43 >




  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    MSI kampanyasından alınan keyler
  • arkadaşlar ozelden biri cevaplayabilirmi?ana hikaye nasıl ilerliyor bir yerde uyandım orayı tamamlamam mı gerek

  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bir türlü açamıyorum. İlk yükleme ekranında takılıp kalıyor. Ubisoft Connect bağlantı sorunu yaşıyor çevrimdışı moda geç diye hata veriyor ama bağlantımda da bir sıkıntı yok. Yardım eder misiniz arkadaşlar :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    Hocam çökme sorununu halledebildiniz mi pcde 5 dakikada bir çöküyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Oyunu bir türlü açamıyorum. İlk yükleme ekranında takılıp kalıyor. Ubisoft Connect bağlantı sorunu yaşıyor çevrimdışı moda geç diye hata veriyor ama bağlantımda da bir sıkıntı yok. Yardım eder misiniz arkadaşlar :(

    Hocam çevrimdışı moda alıp uplayden değil de oyunun klasöründen acvalhalla exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilir misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disaccarry kullanıcısına yanıt

    oyuna başladığımda ilk 3-5 saat 2 kez çöktü sonra çökmedi hocam.

  • disaccarry kullanıcısına yanıt

    Yeni patchden sonra bende de sürekli çökmeye başladı. Zaten sırf bitirmek için oynuyordum sürekli çökünce saldım oyunu.

  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.