Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.863
Cevap
46
Favori
183.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Oyunla ilgili bir problem, özellikle ard arda şehirlere girince başlıyor bu FPS düşmeleri.

    90 fps gibi bir değerden den 8 fps ye kadar düşüyormu sizde yoksa 60 dan 40 a düşer gibi bir durummu oluyor yani bir anda 82 fps düşmesi oyundan değildir.

    80 saatlik deneyimimde hiç düşüş yaşamadım 5 saatlik oyun süremde ilk dk performans neyse sonundada aynı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 3 Aralık 2020; 10:0:31 >
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bahsettiginiz mevzudan yanlis hatırlamıyorsam enis kirazoglu da bahsetmisti. Bir sure sonra oyunu kapatip acmazsaniz fps yerlerde sürünüyo ve oynanmiyor tarzi biseyler demisti. Ayrıca bu sorun pc ye ozelmis konsollarda böyle bir sorun yokmus. Muhtemelen patch ile duzelir.
  • Sebebi belli değilmiymiş Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]  yani bellek şişmesi ekran kartı kullanımı düşmesi vb. yoksa hiçbir değişiklik olmadanmı düşüyor.

  • Valla hocam sebebini bilmiyorum muhakkak vardir bir sebebi de. Tek bildiğim sadece pc de bu sorunun olduğu.
  • 210 levelim hiç sorun yaşamadım ama tek korkum görevlerin takılması redditte asgard ve vinland ile ilgili çok fazla bug okudum vinlanda henüz gitmedim asgarda birkaç görev yapıp çıktım bir sonraki güncellemeyi bekleyim diyorum buralar için.

  • Hocam baya oynamissiniz. Nasil memnun kaldiniz mi? Galiba bu sefer ubisoft devasa acik dunyada surekli ayni seyleri yaptırmıyor :) Yorumlarinizi dinleyebilirim. Bir de harita büyüklüğü nasil sizce? İllallah ettirecek kadar buyuk mu?
  • Harita büyüklüğü tam kıvamında, girişleri bulmak olsun item lere ulaşmak olsun hep farklı bir yöntem olduğu için görev harici geçirilen sürede sıkmıyor, karakter üzerinde geliştirmeler çok yönlü yani herşeyiyle saatlerinizi keyifle geçirebileceğiniz bir oyun.

  • Hocam kesif hissini yasatiyor mu bir de? Acikcasi origins de kesif hissi vardi ama odyssey de ben o hissi bulamamistim. Böyle ihtisamli mekanlar manzaralar originste vardi. Bunda da var mi?
  • Originsde baya büyük yapılar vardı bunda okadar yok ama keşif hissini yaşatacak şeyler var yer altı mekanları fazla lanetli mekanlar yada boss lar bulduğunuz bazı notlardaki mekanlar vb. sürkli keşif hissini yaşatıyor.

  • 5-10 dk oynadıktan sonra oyunun çökme sorununu çözebilen var mı? Dosya doğrulama yaptım, driverlar güncel.
  • 220 oldum ben de, asgard ve vinlandda bir sorun yaşamadım şu ana kadar. ama ikinci kere asgarda gidesim gelmiyor. her tarafa koşturarak gitmek yordu beni orada biraz Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • oyun ağırlıklı ingiltere'de mi geçecek? ben istediğim viking temasını bulamadım şuana kadar.

  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt

    Geyük vardı amaAssassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • Dante kullanıcısına yanıt

    İyi çözümmüş ama biraz geç haberim oldu :D Sistemi değiştirdikten sonra bir daha hiç yavaşlama yaşamadım 4-5 saat bile oynamama rağmen.

  • siberarmi kullanıcısına yanıt

    Eskisi neydi yenisi ne oldu?

  • bir süre sonra yaşanmaya başlayan sürekli fps düşmeleri memory leak denen bir sorun. Ubisoft'un çözmesi gereken bir konu. Aynı sorunu geforce now ile oynarken ben de yaşıyorum. Hatta geforce now'da oynayan neredeyse herkes bu sorunu yaşıyor. Son gelen patch ile sorun çözülür diye ummuştuk ama o konuda bir çözüm bulamadık. Ubisoft da bilinen sorunlar listesine bu konuyu eklemiyor nedense.

  • 125 saatte içeriğin %94'ünü tüketerek bitirdim oyunu. Bir tek hazine haritaları kaldı yapmadığım onlar da sadece kozmetik dövmeler veriyor diye uğraşmadım.


    Şimdiye kadarki en uzun süre oynadığım AC oldu. Zaten viking dönemine duyduğum bir ilgi vardı; gerek Vikings, Last Kingdom gibi dizilerden olsun gerek tarihe olan merakımdan olsun. Zaten oyunun belli başlı müziklerini Vikings'ten Einar Selvik yapmış, ana karakter Eivor'u da Last Kingdom'daki Cnut'un aktörü seslendiriyor. Üstüne bir de size o ortaçağ İngiltere'sini yaşatan açık dünya olunca o merakınız ve keşif heyecanınız iyice tavan yapıyor. Norveç'in o buz gibi soğuk topraklarından İngiltere'nin iç açan yeşil kırsallarına, antik manastır ve kiliselerinin zenginliklerine, İskandinav mitolojisine ve daha birçok açığa çıkarılmayı bekleyen sırlara uzanan bir viking serüveni işte. Kusurları bir yana, kim ne derse desin ben tarihi ziyaret edebildiğim için, o eski zamanların atmosferini tecrübe edebildiğim için seviyorum bu seriyi. Kamuoyu görüşüne pek aldırmamak gerektiğini tekrar fark ettim. Ben keyif alabiliyorsam gerisi fasa fiso. Başkalarının fikirlerinin sizde önyargı oluşturmasına izin vermeyin, kendiniz tecrübe edin ve kendi hislerinize göre davranın derim. Benim gibi hissedenler bu oyunu sevecektir diye düşünüyorum. Son olarak da birkaç fotoğraf bırakayım :)

    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]




  • asgarddan donup uyandıgımda hareket tuşları asdw tepki vermiyor e ya da q da sorun yok anlamadım neden oldu? oyun doğrulaması ve güncellemeler yapıldı .yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt

    Eski bir saveye dönmek çözebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Eski bir saveye dönmek çözebilir.

    onu da denedim asgardda problem olmuyor ama uyandıgımda hareket tuşlarında tepki yok?

  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.