Sildim, baştan tekrar C sürücüsüne yüklüyorum hocam. Dediğinizi deneyeceğim, çok teşekkürler. Edit: Oyunu C sürücüsüne yükleyince sorun düzeldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 2 Aralık 2020; 0:1:53 > |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (99. sayfa)

-
-
asgard'dasın şu anda. ac odyssey'deki gibi fantezi alemi tarzı. iskandinav mitolojisi anlatılıyor o kısımda. oradan istediğin zaman çıkabilirsin. haritada göz tarzı işaret olan yere gitmen yeterli.
-
Tebrik ederim ben anlamamıştım soruyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir sorum olacak şu anda oyunda görev gelmiyor taba basıp görev menüsünü açtığımda ise köyünü geliştir, 10 tane katil görevi al vs gibi genel görevler geliyor. Hikaye akışını ilerleten görevleri göremiyorum ne yapmam gerek? -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Arkadaşlar bir sorum olacak şu anda oyunda görev gelmiyor taba basıp görev menüsünü açtığımda ise köyünü geliştir, 10 tane katil görevi al vs gibi genel görevler geliyor. Hikaye akışını ilerleten görevleri göremiyorum ne yapmam gerek?Randvi ye gidip (uzun olan ev) alliance haritasindan bolge secerek ana gorevleri alabilirsin.
-
bu sabah yeni bir boyuta geçti açıldıktan 30 saniye sonra çökmüyor direkt kapanıyor.
-
arkadaşlar bu adrenalin enerji ve canımızı nasıl artırabiliyoruz,örneğin h ye bastığımda 1 kere can veriyor,onu 2 ye nasıl çıkartabilirim,birde kurt alamadım hala nasıl alıcam :)
-
Arkadaşlar bu sahip olduğumuz abilitilerin seviyelerini nasıl arttırabiliriz?
-
-
@disaccarry Hocam dosya doğrulatması yapmanızı öneririm. Özellikle Update dan sonra bu tarz çok sorun çıkarıyormuş Redditte okuduğuma göre.
@desparados_532 Adrenalin enerji ve canı skill ağacından yeni skilleriniz ile arttırabiliyorsunuz. Can basmayı ise Inventory de ki Rations kısmını upgrade ederek arttırıyorsunuz. Kurdu ise sanırım oyun içinde kazanamıyorsunuz. Sadece oyun içindeki Store kısmından yeterli Valhalla kredisi veya Ultimate edition ile birlikte geliyor. Tabi ilerleyen zamanlarda Uplay Unit ile de alınabilir ama şu an aktif değil.
@Sismancocuk Ability'ler oyun içinde sarı kitap simgelerini bulup aldıkça artıyor. Her ability'nin de 2 seviyesi var sanırım.
-
teşekkürler hocam bilgi için
-
yaptım ama fayda etmedi sonraki güncellemeyi bekleyecegim teşekkürler
-
Oyun gayet keyifli olmuş 2077 ye kadar oyalasın diye aldım iyi ki de almıştım. Gerçi aco dan sonra bir süre ac oyunu almam diyordum ama vazgeçtim.
Özellikle aco ya göre map in derli toplu oluşu ve dünyanın yaşadığının daha çok hissettirilmesi oldukça iyi..
2-3 güncellemeye mevcut sorunlarıda düzeltseler tam olacak oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar asgard dan dondugumde çadırda uyandıgımda klavye tepki vermiyor daha doğrusu sadece asdw hareket tuşları tepki vermiyor mouse da problem yok neden olabilir? oyun doğrulaması da yaptım tekrar güncelleme de tamam
-
oyunu herşey ultra high'ta 1080p'de 80-90 fps civarı oynuyorum fakat yaklaşık 75 dakika sonra fps 8-9'a düşüyor, kapayıp tekrar açıyorum ve yine 80-90 fps civarı oynuyorum. bu sorunu yaşayan birileri var mı? bir şeyler doğru değil ve bu oyun dışında bu sorunu yaşadığım başka bir oyun yok.
sistem: intel cc150@3.5 ghz 8/16 core, rtx 2080 super 16 gb vram server gpu'su windows server 2016 var sistemde.
-
Normal halinde ve fps düştüğü anda sistem kullanımlarında nasıl bir değişim oluyor diye baktınızmı ekran kartı kullanımımı düşüyor işlemci kullanımımı ram mi doluyor ekran kartı ramimi vs.
-
Oyunla ilgili bir problem, özellikle ard arda şehirlere girince başlıyor bu FPS düşmeleri.
-
Bende rx580 var medium high da 60 fps alıyorum özellikle fast travel dan sonra 30 fps e düşüyor oyunu kapatip açınca tekrar düzeliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmiOyunla ilgili bir problem, özellikle ard arda şehirlere girince başlıyor bu FPS düşmeleri.
Oyunla alakali bu sorun. Bu olunca ornegin hdr desteginiz varsa hdr kapat ac yapin menuye girip, duzeliyor.
Yoksa cozunurluk degistirip eskisine geri donun, adaptive quality kurcalayip sonra yine ne kullaniyorsaniz o ayara donun.
Soyle hizli bi ayar degisimi oyunu toparliyor tekrar. Sanki tikanmis da aciliyor gibi.
Oyunu kapatmaya gerek yok yani. Ozellikle hdr kapat ac yapmak 5 saniyelik cozum oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Aralık 2020; 9:26:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X