Binbaşı
05 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba. Babam yurtdışından telefon almış kendine, önce internet bankacılığından vergiyi yatırdım sonra e-devlet üzerinden kaydı gerçekleştirdik. Fakat sorun şu ki: işlemi ben gerçekleştirdim, yurtdışındayım şu an, annemi arayıp kutunun üzerinden imei numarasını söylemesini rica ettim, o da 2 sene önce kendime aldığım telefonun imei numarasını söylemiş bana. (bu telefonu yurtdışında kullandım ve bozulunca servisten yenisiyle değiştirdim, yani kayıt yaptırdığımız imeinin ait olduğu telefon ortada bile yok ) Yani hem vergi yanlış imeiye yattı hem kayıt yanlış imeiye oldu. Ankara Bilgi ve İletişim Kurumunu aradım, değişiklik yapılmıyor imeide dediler. Yine de sormak istedim belki daha önceden böyle bir şeyle karşılaşan vardır aranızda.. İyi günler
Silinebilir..
Klarnet çalmayı öğrenmek istiyorum. Pek bilgim yok, araştırdığım kadarıyla sol klarnet daha uygun. 500-600 Liralık plastik klarnetler var ama ben almışken iyi birşey olsun istiyorum. Alabileceğim en uygun ağaçtan yapılmış klarnet hangisidir? Maksimum 1500 lira gibi bir bütçem var. Ve sorum şu, herkes başlangıç için plastiklerden alın hevesiniz kaçarsa fazla zarar etmeyin gibi şeyler söylemiş. Klarnet piyasası nasıldır? Mesela 1500 liraya bir klarnet alsam satarken çok mu zarar ederim? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
Romanya aktarmalı Almanya'ya uçak bileti aldım. Arada 22 saat gibi bir süre var,yani Romanya'da beklemem lazım. Almanya'da oturumum var, Romanya Avrupa Birliğine üye olduğundan sorun olmaz diye düşündüm, fakat Schengen üyesi olmadığı gözümden kaçmış. Romanya Konsolosluğuna da bir türlü ulaşamadım. Ertesi gün Almanya'ya uçak biletim ve o gece için otel rezervasyonum var. Vize almadan gitsem bir sıkıntı yaşar mıyım ki?

Bakanlığın sitesinde şöyle bir açıklama var ama beni ne derece kapsıyor bilemedim:

quote:

Öte yandan, Avrupa Birliği veya bir Schengen ülkesi tarafından düzenlenmiş geçerli vize veya ikamet tezkeresi sahibi veya İsviçre ve Liechtenstein tarafından düzenlenmiş ikamet tezkeresi hamili Türk vatandaşları, 5 (beş) güne kadar ülkeden ayrılmak ve kalış süresi vizenin veya ikamet tezkeresinin geçerlilik süresini aşmamak şartıyla, vizesiz olarak Romanya’dan TRANSİT geçerek ülkemize gidebilirler.
Sorum biraz farklı, ElectroWorld'den Ipad2 almıştım, bozuldu. Garantisi yurtdışında da geçerli midir? Almanya'da oturuyorum. Geçiyorsa burada boşuna uğraşmak istemiyorum servisle falan, Almanya'da yaptırmayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
Arkadaslar yurtta kaliyorum. Odamda internetim var, duvardaki ethernet prizine kabloyu takip modemsiz baglaniyorum. Bir tane wireless modem aldim. Duvardaki prize modemi baglayip interneti kablosuz olarak kullanmak istiyorum. Biraz kurcaladim ama beceremedim. Böyle birsey mümkün mü? Yoksa bosuna mi ugrasiyorum
Kuzenim Almanya'da liseye gidiyor. Belediyenin liseler arası düzenlediği bir yarışma var. Ödül 10.000 Euro. Facebook'da en çok beğeniyi alan kazanacak bu ödülü. Aşağıdaki videoyu beğenirseniz katkıda bulunmuş olursunuz, teşekkürler şimdiden Hadi Konudışı göster kendini

http://www.facebook.com/photo.php?v=4178697099368
Bir tanidigim Almanya'dan Türkiye'ye geliyor. Önce Istanbul'a, oradan Samsun Merzifon Havaalani'na gececek. 4 günlügüne kücük,uygun bir araba kiralamak istiyor. Daha önce hic araba kiralamadik, bu yüzden pek bilgimiz yok. Tavsiye edebileceginiz biryer var mi? Dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Yardim ederseniz sevinirim.
Hediye olarak 'Hublot' marka bir saat aldim. Bu saatin orjinalligini onaylamak istiyorum. Saat ya 1. sinif kalitede cakma ya da orjinal. Böyle bir saatin orjinal olup olmadigini nasil anlayabilirim?
iPhone 4'de gelen giden görüsmelerimi kaydedebilecek bir yöntem ariyorum. iPhone'un bunu yasakladigini ve bu yüzden bu tür programlarin iPhone'da calismadigini duydum. Ama benim icin cok önemli, yoksa telefonu degistirmek zorundayim. Söyle birsey de duydum, bir kulaklik ve mp3 yardimiyla bu sorun cözülebiliyormus. Kulaklik üzerinden yapilan görüsmeler mp3'e kaydediliyormus. Böyle birsey duyan var mi? Ya da baska önerisi olan?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.442
İkinci El Bölümü Mesajları: 331
Konularının görüntülenme sayısı: 210.674 (Bu ay: 556)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.