Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

arkadaşlar eğer sorun yaşıyor ya da atıyorsa özellikle ses ile iligli sorun yaşıyorsanız çalıştıra dxdiag yazın
    donanım ivmesini basite getirin. Oyunla ilgili bir sorun bu ama bu şekilde atmalara ve ses sorunlarına çözüm oluyor. zaten oyunun readme sindede aynı şey söylenmiş.

* If using Realtek High Definition Audio, Soundmax HD Audio, or nForce Audio, you
    may experience sound anomalies. To work around the problem, reduce the Hardware
    acceleration slider to 'Basic' in the Windows Control Panel -> Sounds and Audio
    Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab.

işe yaramadı sölediklerinn

Windows Control Panel -> Sounds and Audio
    Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab. bunların Türkçe anlamları nedir ??

• ya arklar cevap gelmedi bana memory 4 e nasıl atlıcam seve dosyasını buldm fakat olmuo bi yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

@SAMASRA Full

çok sağol kardeş rahatladım artık rahat rahat oynayabilirim yaw ben bu siteyi çok seviyom
    tekrar sağol kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaz

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

arkadaşlar eğer sorun yaşıyor ya da atıyorsa özellikle ses ile iligli sorun yaşıyorsanız çalıştıra dxdiag yazın
    donanım ivmesini basite getirin. Oyunla ilgili bir sorun bu ama bu şekilde atmalara ve ses sorunlarına çözüm oluyor. zaten oyunun readme sindede aynı şey söylenmiş.

* If using Realtek High Definition Audio, Soundmax HD Audio, or nForce Audio, you
    may experience sound anomalies. To work around the problem, reduce the Hardware
    acceleration slider to 'Basic' in the Windows Control Panel -> Sounds and Audio
    Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab.

işe yaramadı sölediklerinn

Windows Control Panel -> Sounds and Audio
    Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab. bunların Türkçe anlamları nedir ??

ses özelliklerini basit ivmeye getir dio..yani yapacaın şey belli başlat/çalıştır/dxdiag yaz/sekmelerden ses e gel/donanım ses hızlandırma düzeyini basite getir veya standarta..

• Arkadaşlar bi yerde takıldım yardım edecek olan varmı bi türlü adamın cebini kurcalayamadım nası yapcam yardımmm..
    buda ss

• Adamlardan biraz uzakta dur sonra "F" ile kilitlen adama onlar konuşacak sonra sen çantalı olanı takip edeceksin çaktırmadan boş bi yerde "Shift" e basılı tutarak cepcilik görevini yapacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROCK_BOY_20

ya arklar cevap gelmedi bana memory 4 e nasıl atlıcam seve dosyasını buldm fakat olmuo bi yardımcı olun lütfen

C:\Documents and Settings\(Kullanıcı Adı)\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed dizinine save dosyasını atman gerekiyor sanırım. Ama yeni profil gelecektir muhtemelen o profille oynamaya devam edeceksin.

Benim ihtiyacım olmadı, o yüzden denemedim tahmin ediyorum sadece.
  • ya beyler ben daha önceden bu oyunun betasını almıştım ve hiç kasılmadan oynuordum ama memory 3 e geldiğimde oyundan atınca araştırdım ve betası olduğunu anladım...
    uzun uğraşlar ve araştırmalar sonnda oyunun bugün sorunsuz olanını aldım fakat oyunu yüklerken DataPC_Jerusalem.forge ilk cd dekiyle eşleşmiyor dedi!bende yoksaydım ve devam ettim oyuna girdim zorunlu olarak baştan başladım... ama ilk görevleri yapıp şama gitmek için ata bindiğimde oyun kasmaya başladı
    şimdi bu kasma yüklerken ki sorundanmı yoksa başka bişeymi var?? ama oyun beta sürümünü oynarken kasmıyordu

bu arada oyunun sorunsuz versiyonlarını arayanlar için şirinevlerde adres verebilirim:D:D:P
  • arkadasım saolsn hallettim ben benim hatam winrardan dosyayı cıkarmamısım uyuz olmustum ya
  • bu oyundaki ara videolar sinirimi bozuyor ya...
    mesela oturuyorum başına bir savegame kulalnıyorum gidiyorum gidiyorum
    mesela bayrakları açmaya devam ediyorum onu kurtarıyorum şunu şöyle yapıyorum
    ama oyunu açtığımda yine o gerizekalı siyah pelerinli ucubenin konuşmasından
    başlıyor sonra yeniden şehre gir OHOOOOOOOOOOOOO!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

bu oyundaki ara videolar sinirimi bozuyor ya...
    mesela oturuyorum başına bir savegame kulalnıyorum gidiyorum gidiyorum
    mesela bayrakları açmaya devam ediyorum onu kurtarıyorum şunu şöyle yapıyorum
    ama oyunu açtığımda yine o gerizekalı siyah pelerinli ucubenin konuşmasından
    başlıyor sonra yeniden şehre gir OHOOOOOOOOOOOOO!

o hacıya ben de uyuz oluyorum.zaten bence oyunun en büyük eksiği tekrar aynı yerleri dolaşmak felan...

• Arkadaşlar yine bi bölümde tıkandım off ne zormuş ayw işte ss:

bi türlü öldüremedim adamı..Yere düşüyo tekrar kalkıyo combo kill bi türlü yapamadım orda düme 0 diyo o ne???help
  • arkadaşım obölüm değil orda hareket çalışıyosn o adam hiç ölmez esc ye basıp çık.....
  • bana yardım edebilecek biri yokmu yaw cd bozuksa geri götürcem acil yardım lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Oyun hiç hoşuma gitmedi.Çok sıkıcı geldi.Ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamıyorum.Bende sildim gitti...

ii halt yedin

Ne yapayım abi.Geçemedim ilk bölümü bile doğru düzgün.Ben bir oyun için her defasında bu foruma gelip soru soracaksam o oyunu oynamanın ne anlamı kalır...Neyse size iyi oyunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: cell34

arkadaşım obölüm değil orda hareket çalışıyosn o adam hiç ölmez esc ye basıp çık.....

bikere bastım esc ye ordaki adamlar bişe dedi sonra bi ekran geldi combo kill ve pratik diye bişey geldi..
    anlamadıysan ss atayım
  • anladım sn en altta olana bas yani tüm çık o siyah ekrandan sonra haritada görünen o oklu yere gir ata bin sonra devam et burdan sonra oyun tam anlamıyla başlamış oluyo......
  • Arkadaşlar acaba bana bu oyunun sorunsuz bir exe dosyasının linkini özel mesaj olarak gönderebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell34

anladım sn en altta olana bas yani tüm çık o siyah ekrandan sonra haritada görünen o oklu yere gir ata bin sonra devam et burdan sonra oyun tam anlamıyla başlamış oluyo......

Hemen deniyorum çok sağol bundan snrası galiba çok heycanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 26 Nisan 2008; 19:22:37 >

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.