Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: cell34

arkadaşım obölüm değil orda hareket çalışıyosn o adam hiç ölmez esc ye basıp çık.....

bikere bastım esc ye ordaki adamlar bişe dedi sonra bi ekran geldi combo kill ve pratik diye bişey geldi..
    anlamadıysan ss atayım

Esc ye bas altta exit tutorial yap yes de çık. Zorunlu bir şey değil.
    Çıktığın zamanda adam anlıyorum meşgul olmalısın gibi bir şey söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: cell34

anladım sn en altta olana bas yani tüm çık o siyah ekrandan sonra haritada görünen o oklu yere gir ata bin sonra devam et burdan sonra oyun tam anlamıyla başlamış oluyo......

Hemen deniyorum çok sağol bundan snrası galiba çok heycanlı

önemli değil... ewet bundan sonrası asıl bölümler başlıyooo şehirlere felan gidiceksin......

• quote:

Orjinalden alıntı: kobem

bu oyundaki ara videolar sinirimi bozuyor ya...
    mesela oturuyorum başına bir savegame kulalnıyorum gidiyorum gidiyorum
    mesela bayrakları açmaya devam ediyorum onu kurtarıyorum şunu şöyle yapıyorum
    ama oyunu açtığımda yine o gerizekalı siyah pelerinli ucubenin konuşmasından
    başlıyor sonra yeniden şehre gir OHOOOOOOOOOOOOO!

Oyun en son o kara cübbeli adamın (Al Mualim) konuşmasında Save'lendiği için oyundan çıkıp girdiğinde oradan başlıyor doğal olarak. Ekranın orta altında save işareti ve saving yazısı çıktığında Save'lemiş oluyor ve bunları da görev bitince, Templar öldürünce veya bayrak alınca save'liyor. Oyundan çıkmadan önce böyle bir şekilde Save'lersen kara cübbeli'den başlamazsın.

• insandaki şans bu kadar olr oyunu bugün aldım harbiden sorunsuz olanı ama jerusaleme gelince şehre girerken adam boşlukta bekliyor... ne ekran beyazlaşıp oyundan atıyor nede şehre giriyor
    o yüzden biri bana sorunsuz DataPC_Jerusalem.forge nin linkini atabilirmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkam92

insandaki şans bu kadar olr oyunu bugün aldım harbiden sorunsuz olanı ama jerusaleme gelince şehre girerken adam boşlukta bekliyor... ne ekran beyazlaşıp oyundan atıyor nede şehre giriyor
    o yüzden biri bana sorunsuz DataPC_Jerusalem.forge nin linkini atabilirmi??

Aynı sorundan muzdaribim;yardım eden olursa büyük sevaba girer
  • beyler oyunu full olan ve jerusalemi sorunsuz olan biri o dosyayı upload edebilirmi???
  • Arkadaşlar bu oyun resmen türk düşmanı hatta islam düşmanı..Oyunda türkleri öldürüyoruz.Osmanlıyla savaşıyoz.. BU nası bi terbiyesizliktir sakın oyunu orjinal alıpta düşmanlarımızı kazandırmayın ..Korsan alın (Yanlış anlaşılmasın sadece bu oyun için geçerli)eğer bu sahneleri görmek istemiyosanız hiç almayın bu sahneleri görünce oynama isteğm gitti..Beb böyle ubisoftun.. yapacaksan adam akıllı yap lan oyununu Türk düşmanı ubisoft.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 26 Nisan 2008; 21:37:00 >
  • oyun 1191 yılında geçio
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkam92

oyun 1191 yılında geçio

SAnki ozamanlar türkler müslüman değildi ha osmanlı ha selçuklu
  • evet kardeş aslında benim de morelim bozuluyo turkleri ve muslumanları olduruyosun olduren admda başroldeki musluman herelde ama ben konunun hala ne oldunu anlamadım adamların onunde haç işaretleri var bu konunun amacını bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: astalagulu

evet kardeş aslında benim de morelim bozuluyo turkleri ve muslumanları olduruyosun olduren admda başroldeki musluman herelde ama ben konunun hala ne oldunu anlamadım adamların onunde haç işaretleri var bu konunun amacını bilen varmı ?

Hakkaten bunu bende anlamış değilim..Müslüman olsa niye türkleri öldürsünki diylelim Hristiyan duasnı nası yapıyo görmedinmi space ye bas görürsün.. Hristiyansa ozaman hristiyanları niye öldürüyo anlamış değilim bu oyunun amacını bilen varsa söylesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 26 Nisan 2008; 23:45:31 >
  • Oyunda bir barmenin dnalarını araştırarark geçmişe gidiyorlar.Bu dnaları araştırılan kişi ise altairin torunun torunun torunu...Altair ise al-muallimin bir öğrencisi ve aynı zamanda suikastçi.Kendine engel olarak gördüğü kişileri Altair vasıtasıyla öldürtüyor.Bunun nedeni olarak ise barışa engel olan kişileri öldürtüğünü söylüyor.Fakat sonra kendi devletini kurma isteği ortaya çıkınca altair bunu doğruyor.Herhalde böyle en azından ben böyle anladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommiks -- 26 Nisan 2008; 23:57:52 >
  • kardeş bizim dunyada ne muslumanlıgımızı nede turkeyıyemizi yok edebilirler anca bole oyunlarda oda dedimya konuyu anlamadım ben hayla oynuyom oynun ilerdeki bolumlerde askerler kadınlara ve erkeklere kollarından tutup sallıyolar işkence etmeyemı çalısıyorlar ordakı ınsanlar yardım istıyor bende o askerleri doruyom kılıcımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommiks

Oyunda bir barmenin dnalarını araştırarark geçmişe gidiyorlar.Bu dnaları araştırılan kişi ise altairin torunun torunun torunu...Altair ise al-muallimin bir öğrencisi ve aynı zamanda suikastçi.Kendine engel olarak gördüğü kişileri Altair vasıtasıyla öldürtüyor.Fakat sonra kandırıldığını anlayan altair hocasını öldürüyor.Böyle bir şey işte

niye sonunu söylüyosun birader ?
  • Kısaca şöyle söyliyim Hasan Sabbah'ın adamı Ali Tahir'iz biz oyunda. Bu adamlar Hasan Sabbah tarafından haşhaş verip uyuşturulup özellikle devlet büyüklerine suikast görevlerine gönderiliyordu. Ali Tahir normalde müslüman ama Hasan Sabbah (kendisi bir yobaz) ayrı bir meshep gibi Haşhaşilik tarikatını kurmuştur Müslümanlardır aslında ama dini kötüye kullanmış adamlarına cenneti vaad edmiştir.(Oyunda Hasana Sabbah bize görev veren siyah pelerinli).

Ayrıntılı bilgi için Vikipedia'ya bakabilir ya da bu konu içinde arka sayfalara doğru bakabilirsiniz. Konunun özü için de bir kitap var "ALAMUT FEDAİLERİN KALESİ" bunu bulup okuyabilirsiniz.

Bir de oyunda dua etme şekli yanlış yapılmış hristiyanlarda da aynı şekilde ilerki bölümlerde görürsünüz geçemeyenler...
  • Şu sorunsuz jerusalem.forge dosyasını upload edebilecek bir hayırsever var mı?Oyunun sorunsuz versiyonunu aldım grafik ayarları falan dörtte ama yüklenirken hata veriyor bu dosya ile ilgili ve oyunda şehre girerken o mavi ekranda koşup duruyorum
  • Oyun bitti bitiyor. Oyunun kurgulanması muhteşem spoil olmasa burada bişi paylaşırım kanınız donar
  • quote:

Orjinalden alıntı: astalagulu

evet kardeş aslında benim de morelim bozuluyo turkleri ve muslumanları olduruyosun olduren admda başroldeki musluman herelde ama ben konunun hala ne oldunu anlamadım adamların onunde haç işaretleri var bu konunun amacını bilen varmı ?

Bizim Haşhaşiler; İsmaililik tarikatına üyeler. İsmaililer de Şiiler'in bir kolu. Şiiler, sunnilerden haz etmiyorlar ve düşman olarak görüyorlar o dönem (veya sadece İsmaililer diyelim) Selçuklu sultanı, Alamut Kalesi'ni bir tehdit olarak gördüğü için birbirlerine düşmanlar.

İsmaililik öğretisinde kendi yandaşları dışında herkesi kandırmak, öldürmek serbest onlara göre. O yüzden haçlı ya da Selçuklu onların gözünde eşit.

Ama benim de hoşuma gitmiyor Türkler'i oyunda da olsa düşman olarak görmek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Oyun bitti bitiyor. Oyunun kurgulanması muhteşem spoil olmasa burada bişi paylaşırım kanınız donar

Dostum ben bıtırdım bana PMDen anlat sen mrk ettım sımdı.Spoiler Popiler farketmez yaz sen bana yaz.Beklyıorum.Sımdıden Tsk

• Şu sorunsuz jerusalem.forge dosyasını upload edebilecek bir hayırsever var mı?Oyunun sorunsuz versiyonunu aldım grafik ayarları falan dörtte ama yüklenirken hata veriyor bu dosya ile ilgili ve oyunda şehre girerken o mavi ekranda koşup duruyorum

eet arkadasım aynı sorun bendede var denemedigim yol kalmadı ama size danışıyım dedim yeni versiyonu aldım 4 kademeli bendede grafikler ama yüklerken hata veriyor datapc_jerusalem de 2 kere cd degistirdim ama düzelmedi acaba cözüm konusunda yardım edermisiniz Yeni versiyonu oldugu halde düzelmedi:S
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.