Ubisoft, yaptığı açıklamayla, Assasin's Creed'in PC versiyonundaki bazı hataları düzeltmek amacıyla bir yama üzerine çalıştıklarını duyurdu. Özellikle DX10 üzerine düzenlemeler yapılacak yamanın, yakında yayımlanması bekleniyor.
MK
Beyler oyunu kurdum ben bugün crackleri yaptım dx_9 ve dx_10 u C nin içindeki ubisofta attım Kısayoldan girmeye çalıştım Update information diyor ya en başta orada 21 kb lık bişi indirmeye çalışırken kapanıyor ve oyunu açmıyor. Baktım Failed connection yazıyor altta işte ubisoft servisine sorununuzla birlikte mail atın dalan diye? Ne yapacam ben ? Oyunu sildim tekrar kurdum yine aynı problem. Ekran kartıyla ilgili olamaz Driver günce lve kart 8800GTS
Çalışmıyor yaa a Çoook üzüldüm Bunu ne yapıp edip çalıştırcma Bilen yok mu beylerr?
arkadaşlar kuduste oyun hata verıyor nasıl gecıcez?:S
Arkadaşlar oyunun başında yaşlı adam bıçakla adamımızı öldürüyor ve genç tekrardan günümüzde uyanıyor. Kadın ile prof. bir odada konuşuyorlar ve prof. odadan ayrılıyor. Kadın bana yatak şeklinde olan aletin yanında bir şeyler söylüyor ama anlamıyorum. Burada ne yapmalıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: montanamontana
arkadaşlar kuduste oyun hata verıyor nasıl gecıcez?:S
Herkes de var o sorun. Oyunun sorunsuz versiyonu çıktı onu alablirsin yada kudüs geçilmiş bir save dosyası bul.
EE benim sorunumu bilen ya da yaşayan tek bir kişi yok mu şu koca forumda yauu?
quote:
Orjinalden alıntı: rdyzlk44
Arkadaşlar oyunun başında yaşlı adam bıçakla adamımızı öldürüyor ve genç tekrardan günümüzde uyanıyor. Kadın ile prof. bir odada konuşuyorlar ve prof. odadan ayrılıyor. Kadın bana yatak şeklinde olan aletin yanında bir şeyler söylüyor ama anlamıyorum. Burada ne yapmalıyım?
o yatak ve banyonun olduğu odaya git
quote:
Orjinalden alıntı: iladrael
EE benim sorunumu bilen ya da yaşayan tek bir kişi yok mu şu koca forumda yauu?
kardeş eğer dirext 9 or dirext 10 un son versiyonu yükledinmi eğer yüklemediysen bi de öle yap
yaw oyun bitti sonunda o yaşlı bunak yokmu ulan bn onunoyunun sonu gerçekten süper yapılmışşşş ya credisti bile geçemiyoz haa nese gzl oyundu devamı gelcek çünkü sonunda neler oldu şimdi anlatmıyım siz görürsünüzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: ylcnsntrk
quote:
Orjinalden alıntı: nuMETALxx
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bart1969
arkadaşlar oyunda masaya yattığımız laboratuvarda bilim adamının cebinden ışıklı kalem gibi bir şey çaldım.acaba bu nesne ne işe yarıyor?
Nasıl çaldın , ben öyle bir şeye rast gelmedim kaçıncı memorydesin ?
bende aldım ondan ama kullanamadım bi türlü... öylesine alıyoruz heralde
Oyun bitince doktorun bilgisayarına bakabiliyoruz yanlız şifre istiyor ve bir saniye sonra hiç bir şeye dokunmadan access denied diyor , belki o şey işe yarıyordur, bilgisayarın yanına gidip bi deneyebilirmisin ?
oyun bitirinceye kadar denem şansım yok, beklemek gerek demekki.acaba başka fikri olan var mı?
Oyunun başlarında öldükten yaşlı adam öldürüldükten sonra tekrardan geçmişe gidiyoruz ve bize bir görev veriliyor görev yerine gittiğimde kuyunun başında iki adam var ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Görev yerinde konuşma işareti çıkıyor. Ne yapmalıyım?
quote:
Askerleri öldürmek zor diyenlere kendim çektim.
güzel de sarmaz böyle. counter yapa yapa doğrıycan ki anlamı olsun. son kalan kaçarken de atladın mı tepesine oh oh oh
yav dün yani ayın 21 inde aldım oyunu hala jerusalem de atıyor pfff =/ güya 28 marttan sonra düzelicekti sonra 8 inden sonra düzelicek oldu ulan 21 inde aldık hala atıyor jerusalemde =/ artık 1 hafta sonra ankaraya dönünce dvd yi değişmekten başka çare yok galiba..
Duvar dibinde insanlarla beraber otur.Kuyudakilere bakarak F ve E tuşuna bas.
quote:
Oyunun başlarında öldükten yaşlı adam öldürüldükten sonra tekrardan geçmişe gidiyoruz ve bize bir görev veriliyor görev yerine gittiğimde kuyunun başında iki adam var ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Görev yerinde konuşma işareti çıkıyor. Ne yapmalıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
arkadaşlar eğer sorun yaşıyor ya da atıyorsa özellikle ses ile iligli sorun yaşıyorsanız çalıştıra dxdiag yazın donanım ivmesini basite getirin. Oyunla ilgili bir sorun bu ama bu şekilde atmalara ve ses sorunlarına çözüm oluyor. zaten oyunun readme sindede aynı şey söylenmiş.
* If using Realtek High Definition Audio, Soundmax HD Audio, or nForce Audio, you may experience sound anomalies. To work around the problem, reduce the Hardware acceleration slider to 'Basic' in the Windows Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab.
işe yaramadı sölediklerinn
quote:
Yaw kardeş sen de 2 adımda bir bişe soruyosun Biras zorlan ıkına sıkıla geçmeye çalış hazıra konma
quote:
Orjinalden alıntı: bart1969
oyun bitirinceye kadar denem şansım yok, beklemek gerek demekki.acaba başka fikri olan var mı?
@nuMETALxx e demiştim, sanırsam oyunu bitirmişti.
enn iisimi yarın yeni bi korsan dvd almakk
arkadaşlar siyah pelerinli yaşlı adamı öldürdüm sonra beni tekrar laboratuvar gibi olan yere attı o bolüm nasıl gecilir
Arkadaşlar bu oyunun çakma orjinal dvd sini nerden alabilirim(jerusselem düzgün çalışan versiyonu)???? Yaw anlamadım bişey var herkes orjinal alıyo galiba yada herkesin sınırsız interneti var, KORSAN ölüyo galiba 3968. soruşum kimse cevap vermiyo avrupa yakasında alabileceğim malum bi yer yok mu???