Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Budfox seni tanımıyorum, bu oyuna sahip değilim, oyun hakkında bilgi almak için girdim foruma. Fakat aşağıda yazılanlar hoşuma gitmedi, bunu paylaşmak istiyorum.

* "orjinal alana saygı duymak" bu nasıl bir kavramdır? Ben de orjinal helikopter var 30 milyon Amerikan Dolar'ı, ben de söylediklerinden yola çıkarak bana tapmanı istiyorum desem, miktara bakarsak saygı ile yetinemem?

* insanlar hak eden yada etmeyen kişilere salak muamelesi yapabilirler, sen doğru bir iş ve mantıklı birşey yapmışsan niçin alınıyorsun?

* Okuduğum kadarı ile saygı duyması gereken oyuncular değil, UBI ürününü alan insanlara saygı duysun önce, en sevmediğim şey paramla rezil olmaktır, bunun için bu forumları okuyoruz, hak eden ürüne para veriyoruz yada vermiyoruz bu sadece kendimizi ilgilendiriyor.

* Yazdıklarım incitici olmamıştır umarım, çizgiyi aştıysam özür dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Benim derdim ne biliyor musunuz ?

Korsan oynayan birde orijinal alanlara salak muamelesi yapanlar tamam mı..

Len korsan oynuyorsun bari sus ..Etrafa belli etme..Hadi ettin orijinal alanlarsa saygı duy..

Tamam mı ?

• Bu sefer korsan mağlup geldi ileride bütün oyun şirketleri de bu sisteme geçmek isteyeceklerdir geçeceklerdir de fakat bu konuda ubisoft kadar başarılı olabilirler mi orası meçhul (ubisoft'un da pek başarılı olduğu söylenemez malum server olayları).
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Bu sefer korsan mağlup geldi ileride bütün oyun şirketleri de bu sisteme geçmek isteyeceklerdir geçeceklerdir de fakat bu konuda ubisoft kadar başarılı olabilirler mi orası meçhul (ubisoft'un da pek başarılı olduğu söylenemez malum server olayları).

Yanlız şimdi Allah var yalan söylemeyeyim saldırılar dışında 1 kere oyundan attı beni. Onun dışında oyunu bitirene kadar sorunsuz oynadım. Yanlız yanlış anlaşılmasın hala eleştiriyorum Ubisoft'u internet zorunluluğu için. Ama görüyoruz ki adamlar şu ana kadkar planladıkları şeyde başarıyla ilerliyorlar. Ben asıl Splinter Cell'i merak ediyorum. Tamam bu oyunu aldım ama onu alacak param yok şu an. Eğer kırılmazsa oynayamayacağım yani bu sistemin kırılmasını bende istiyorum işin açıkçası

• Dünya tersine döndü yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Orijinalden alıntı: pudro

bence boşa bekleniyo...oyunu 5-6 ay bekleyip fiyatı düşünce alınır..zaten şuan oyunu orjinal alıp tavır yapanlar ya baba parasıyla alıyo yada....

Yahu adam ister kendi parasıyla alır ister babasının parasıyla isterse bir arkadaşından oyunu alır bu kimseyi ilgilendirmez önemli olan oyunu bir şekilde temin etmiş olması sonuçta bu bir oyun saçma sapan yorumlar yapmanın mantığı yok mesela ben bir işte çalışmıyorum kpssye hazırlanıyom dolayısıyla malum oyunu bekliyom.Çıkarmazlarsa ya oynayamam ya da aylar sonra anca oynarım.

SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI HERKEZ İÇİN DEMEDİM...kusura bakmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: pudro

bence boşa bekleniyo...oyunu 5-6 ay bekleyip fiyatı düşünce alınır..zaten şuan oyunu orjinal alıp tavır yapanlar ya baba parasıyla alıyo yada....

Şimdi bir laf ederdim ama... Belli ki yaşın daha küçük. Herkesi baba parasıyla birşeyler yapıyor zannetme. Bu zor zamanımda gidip elimdeki son parayla aldım bu yorumu görünce de kan beynime sıçradı. Sen anne baba parası yemiyorsan bende adam değilim..

Evet pudro yanlış bir cümle kullanmışsın.Burda herkes baba parası yemiyor.Çoğumuz eminim ki gece gündüz çalışıyor , sadece biraz eğlenmek için o işten sonra kalan zamanda azda olsun oyun oynamak için alıyor.Kraven hocam sakın etmeyin aman deyim.

kusura bakmayınn..ayrıca yaşım 32(1977)..

• sadece cdkey satın alabileceğim bir site varmı arkadaşlar ?
  • baktım kıran yok ben de bugun oyunu aldım ezionun assassin kıyafetini bulup giydigi yere kadar geldim ama cok surukleyici gelmedi sanki bana belki de daha basındayım diyedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

baktım kıran yok ben de bugun oyunu aldım ezionun assassin kıyafetini bulup giydigi yere kadar geldim ama cok surukleyici gelmedi sanki bana belki de daha basındayım diyedir

Daha en az 18 saatin var. Olaylar ileride öyle bir gelişecekki soluksuz oynayacaksın. Oyunu aldığım gece başından zor kalkıp uyumuştum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

baktım kıran yok ben de bugun oyunu aldım ezionun assassin kıyafetini bulup giydigi yere kadar geldim ama cok surukleyici gelmedi sanki bana belki de daha basındayım diyedir

Daha en az 18 saatin var. Olaylar ileride öyle bir gelişecekki soluksuz oynayacaksın. Oyunu aldığım gece başından zor kalkıp uyumuştum

yan görevleri yaptın mı da 18 saat biçiyorsun oyuna.

• oyunun saati dediginiz gibiyse zaten yeterli :) surukleyici olsun yeter.
  • Dün bi hışımla evden çıkıp D&R'a gittim aklımdaki 67.90 fiyatı yerine 79.90 fiyatını gördüm ve cebimde 3 Tl eksik olduğu için alamadım. Ah be D&R ah be parasızlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

Dün bi hışımla evden çıkıp D&R'a gittim aklımdaki 67.90 fiyatı yerine 79.90 fiyatını gördüm ve cebimde 3 Tl eksik olduğu için alamadım. Ah be D&R ah be parasızlık

internet sitesinde o fiyatta hocam mağazayla fark mı ediyor ?
  • bende ubisoft un bu korumasını sevmedim ama eet benide sadece bir kere server sorununda attı daha hiç bir sorun çıkmadı ubisoft bu sefer sıkı tutuor Splinter Cell kırılmazsa ben onuda alıcam artık napalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Onlarıda düzeltseler süper olurdu ya bitirince öyle zevkine oynardık, adamı öldürüyorum çatıdan atıyorum sekiyor yerden

Hiç dikkat etmedim yerden sektiğine ya Halbuki çatıda öldürdüğüm adamları sırf halka işkence etmek için sokağa atarım hiç denk gelmedi bana ama öldürdüğüm adamlar çatıdan düşüyor kendiliğinden veya kolu bacağı falan hareket ediyor onu biliyorum.

Bu arada oyunda çok komik şeylerde var. Çatıdan attığım adamlar 2 kere yolda birilerinin kafasına düştü. Birinde arkasına bile bakmadan kaçtı diğerinde yukarı bana doğru bakıp ölüye hiç saygıda kalmamış tarzında laflar etti adam

Şu bizi gördüğü yerde kaçan hırsızlık yapan adamları kovalarken şehrin askerleride adamı kovalamaya başladı. Çatıda benle birlikte kovalamaya başladı, aşşağı indik asker önce bana omuz attı sonra adamı yakaladı bende o karışıklıkta adamdan parayı aldım.

Birde şu hani bizi her gördüğünde çalgısıyla birlikte peşimize sülük gibi yapışan adamlardan birine koşarken çarptım. Adam döndü bana off sadece biraz para istemiştim ne bu saldırganlık dedi

O sekme bende de birkere oldu zaten sürekli olmuyor. kafa üstü düştü sanırım doğru hatırlıyorsam kafası değdi sekti resmen yerden
    O hırsızları muhafızlar ne zaman görse kovalıyor o kadar atlayıp tutuyorum parayıda alıyorum muhafızlar yine kaybediyor bir kere kılıçla vuruyor sonra adam kaçıyorAma onu kovalarken ben çatıda gezince birşey yapmıyorlar..
    3üncü oyuna şu saçmalıkları düzeltseler harika olur..

• 67 lira netten alış fiyatıdır.

@Kraven

Aynı durumdayız hocam ya bende Splinter Cell'i merak ediyorum onu alacak param yok şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Dün bi hışımla evden çıkıp D&R'a gittim aklımdaki 67.90 fiyatı yerine 79.90 fiyatını gördüm ve cebimde 3 Tl eksik olduğu için alamadım. Ah be D&R ah be parasızlık

internet sitesinde o fiyatta hocam mağazayla fark mı ediyor ?

evet. Aradaki fiyat farkıda personelin günlük maaşına ekleniyor. İnternette personel olmadığı için %10-15lik bi ucuzluk söz konusu.

• Bad company gibi 60 tl olsaydı yazın alırdım ama sp bi oyuna 80 tl veremem bu ac2 bile olsa.
  • quote:

bende dayanamayıp alcam artık, netten siparişte kargo ücreti ne kadar geliyor acaba ?

edit: 50tl üzeri kargo ücretsiz miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 11 Mart 2010; 19:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Bad company gibi 60 tl olsaydı yazın alırdım ama sp bi oyuna 80 tl veremem bu ac2 bile olsa.

evet en büyük sorun o. sadece sp oynanan bir oyuna şuan dünyanın en iyi multi oyunlarından birisi olan bf-bc2 den daha pahalı olması cidden çok saçma olmuş. yapsalar şöyle 45-50 lira bir sürü kişi alırdı. ama 70-80 cidden fazla.
    ben biraz bekleyip alacağım.(tabii canları kırılmazsa)
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.