Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dipcihino

öfkeyle kalkan zararla oturur

kafayı yiyeceğim artık
    UBi'ye
    DRM'ye
    Zeki geçinen elemanlara

• Kocaeli yükle ver olayı varmı varsa kaç para istiyorsunuz?
  • Beyler cümlelerinize dikkat edin 4 günlük tatile hak kazanmayın aman dikkat
  • eskişehir içi oyunu bitirmiş birinden yarı fiyatına oyun alınır son çare bu
  • napmış bu ubisoft ya tav oldum
  • Son durum nedir acaba
  • benim mesajımın niye silindini merak ediyorum ne korsana iltifat eden ne de başka illegal birşey yazmadımı düşünüyorum sadece kıramıyacak kodun olmadını ve tahminimce 3 gün içinde kırılma ihtimalinin oldunu yazdım ki hatta grup ismi vermekten felanda kaçındım ama bazıları resmen propaganda yapıyor benim bu mesajım neden siliniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

benim mesajımın niye silindini merak ediyorum ne korsana iltifat eden ne de başka illegal birşey yazmadımı düşünüyorum sadece kıramıyacak kodun olmadını ve tahminimce 3 gün içinde kırılma ihtimalinin oldunu yazdım ki hatta grup ismi vermekten felanda kaçındım ama bazıları resmen propaganda yapıyor benim bu mesajım neden siliniyor..

sana çok büyük haksızlık edilmiş admin tarafından
  • quote:

benim mesajımın niye silindini merak ediyorum ne korsana iltifat eden ne de başka illegal birşey yazmadımı düşünüyorum sadece kıramıyacak kodun olmadını ve tahminimce 3 gün içinde kırılma ihtimalinin oldunu yazdım ki hatta grup ismi vermekten felanda kaçındım ama bazıları resmen propaganda yapıyor benim bu mesajım neden siliniyor..

Olayı bilmiyorum. Ama durum dediğin gibiyse; mesajın, yetkililerin o piti piti sine denk gelmiş. Bazen oluyor bu şekilde şeyler. Kafanı takma

Ben de oyunun birkaç gün içerisinde kırılabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 11 Mart 2010; 22:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Son durum nedir acaba

Çıkmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

sana çok büyük haksızlık edilmiş admin tarafından

Buradaki düzeni anlamak mümkün değil zaten ben bulgaristanın sitesi dedğim için 4 günlük ceza almıştım..Bunun neresi illegal anlamak mümkün değil..Neyse orjinal aldımda artık kurtluldum bu tarz muhabbetten..

• quote:

Geçen banada oldu..
  • şaka maka adamların koruma sistemi meyvelerini veriyor gibi. Şu forumda single player bir oyunu orjinal alan kaç tane insan çıkar normalde? Assassin's Creed'i alan baya var gibi geliyor bana. Adamlar haliyle satışlardaki artışı gördüklerinde koruma sistemini diğer oyunlarda da kullanacak hatta git gide sürümlerini yenileyip eksiklerini kapatmaya çalışacaklardır. Gidip alıcam üşeniyorum şimdi YGS var zaten 1 ay sonra.
  • Arkadaşlar ayın 16 sında çıkacak oyun gibi falan bazı yorumlar var burada. Oyun birçok mağazada satılmasına rağmen neden 16 sında çıkacak gibi birşey diyorlar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

şaka maka adamların koruma sistemi meyvelerini veriyor gibi. Şu forumda single player bir oyunu orjinal alan kaç tane insan çıkar normalde? Assassin's Creed'i alan baya var gibi geliyor bana. Adamlar haliyle satışlardaki artışı gördüklerinde koruma sistemini diğer oyunlarda da kullanacak hatta git gide sürümlerini yenileyip eksiklerini kapatmaya çalışacaklardır. Gidip alıcam üşeniyorum şimdi YGS var zaten 1 ay sonra.

Valla buna 80 lirayı baydım da yaygınlaşırsa sistem ne yapacağız bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Olayı bilmiyorum. Ama durum dediğin gibiyse; mesajın, yetkililerin o piti piti sine denk gelmiş. Bazen oluyor bu şekilde şeyler. Kafanı takma

Ben de oyunun birkaç gün içerisinde kırılabileceğini düşünüyorum.

Önceki sayfaları zahmet olmazsa bir inceleyin. Hatta bakın en son ne yazmışım:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Konu içerisinde "kırıldı, kırılacak, xyz sitesinde yok" gibi her türlü illegal muhabbete devam eden üyeler 15'er gün bölüme mesaj atamayacaklardır. Bilginize.

Bu tür sıkı uygulamanın tek sebebi yine siz üyelersiniz. Konu tamamen "kırıldı, kırılacak" muhabbetine döndü, oyun içeriği hakkında bilgi ve fikir mesajları bile sizin bu oyunla alakasız mesajlarınız yüzünden kaybolup gidiyor.

Son olarak Oyun Bölümü Kurallarından:

quote:

Sevgili Oyun Bölümü Sakinleri;

Forumumuzda günden güne kopya oyun korumalarının kırılması ve yasal olmayan versiyonların/içeriklerin/sitelerin reklamları üzerine bir çok konu açılıyor, mesaj atılıyor. Bunun yasak olduğunu kurallarda açık açık söylememize rağmen birçok kişinin bu uyarıyı dikkate almadığını gördük.

Bu sebepten dolay artık her türlü koruma kırma hakkında açılan konular ve cevaplar (ki sadece ima etmeniz de buna dahildir) silinecektir, gerektiğinde de cezai işlemler uygulanacaktır. Bunlara her türlü yasal olmayan içeriklerin ve sitelerin reklamlarının yapılması da dahildir.

Bu tür konularda "ilaç" gibi imalarda bulunmanız ya da "cr*ck" gibi sansür uygulamanız sizi korumayacaktır. Aynı şekilde illegal içerik dağıtan torrent vs. sitelerinin isimlerini de **** kullanarak ya da kısaltarak sansürlemeniz de gerekli yaptırımlar karşısında sizleri korumayacaktır.

Kullandığınız program yasal olsa bile bu programı yasal olmayan şeyler için kullandığınızda ve bunu doğrudan forumda anlatma veya sorma durumunda forum kurallarını çiğnemiş sayılırsınız.

Bu tür paylaşımların Donanım Haber Forumları üzerinden yapılmasını yönetim olarak istemiyoruz. Böyle paylaşımları ısrarla yapmak isteyenler, başka forumlara göz atsınlar.

Bu forumda genel olarak oyunların tartışılmasını isterken bu tür konuların forumu kirlettiğini gördüğümüz için artık bu duruma daha fazla dikkat edeceğimizi bilmenizi isteriz.

Daha düzenli ve seviyeli bir forum için hep beraber çalışmalıyız.

Özellikle altını çizdiğim kısımı ihlal ettiğiniz için siliniyor mesajlarınız. Siz forumdan mahrum kalmayın diye sadece mesajları siliyoruz veya ufak tefek uyarılar ile geçiştirmeye çalışıyoruz ancak artık rayından çıkmış olan bu konu için kuralları harfiyen yerine getireceğimizi bilmenizi isterim.

İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

şaka maka adamların koruma sistemi meyvelerini veriyor gibi. Şu forumda single player bir oyunu orjinal alan kaç tane insan çıkar normalde? Assassin's Creed'i alan baya var gibi geliyor bana. Adamlar haliyle satışlardaki artışı gördüklerinde koruma sistemini diğer oyunlarda da kullanacak hatta git gide sürümlerini yenileyip eksiklerini kapatmaya çalışacaklardır. Gidip alıcam üşeniyorum şimdi YGS var zaten 1 ay sonra.

aynen ben hafta sonu yemini bozdum gidip alıcamda...dediğin gibi deiğerleri bunu yaparsa yandık ki ne yandık...

• Evet alanlar çoğaldı, alanlar ve almak isteyenler kaç kişi acaba DRM sistemi kaçınılmaz bence bu kadar emeği geriye sarmayacaklar.Patch falan çıkmaz sistem böyle gider gibime geliyor.
  • Şu oyunu oynamak nasip olmadı.Daha doğrusu ilk çıkan oyunu pek hoşuma gitmediği için oynamadım ama demekki ters zamanımda oynamışım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

aynen ben hafta sonu yemini bozdum gidip alıcamda...dediğin gibi deiğerleri bunu yaparsa yandık ki ne yandık...

Bana öyle geliyorki yakın zamanda korsan oyun oynayamayacağız..

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.