Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

baktım kıran yok ben de bugun oyunu aldım ezionun assassin kıyafetini bulup giydigi yere kadar geldim ama cok surukleyici gelmedi sanki bana belki de daha basındayım diyedir

Daha en az 18 saatin var. Olaylar ileride öyle bir gelişecekki soluksuz oynayacaksın. Oyunu aldığım gece başından zor kalkıp uyumuştum

yan görevleri yaptın mı da 18 saat biçiyorsun oyuna.

4-5 yan görev ile 19-20 saatte bitirdim ben onu söylüyorum. Senaryoyu görmesi için daha en az 18 saati var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Bad company gibi 60 tl olsaydı yazın alırdım ama sp bi oyuna 80 tl veremem bu ac2 bile olsa.

evet en büyük sorun o. sadece sp oynanan bir oyuna şuan dünyanın en iyi multi oyunlarından birisi olan bf-bc2 den daha pahalı olması cidden çok saçma olmuş. yapsalar şöyle 45-50 lira bir sürü kişi alırdı. ama 70-80 cidden fazla.
    ben biraz bekleyip alacağım.(tabii canları kırılmazsa)

Bencede 50 tl olsa bende hemen alırdım ama bu fiyat çok fazla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

baktım kıran yok ben de bugun oyunu aldım ezionun assassin kıyafetini bulup giydigi yere kadar geldim ama cok surukleyici gelmedi sanki bana belki de daha basındayım diyedir

Daha en az 18 saatin var. Olaylar ileride öyle bir gelişecekki soluksuz oynayacaksın. Oyunu aldığım gece başından zor kalkıp uyumuştum

yan görevleri yaptın mı da 18 saat biçiyorsun oyuna.

4-5 yan görev ile 19-20 saatte bitirdim ben onu söylüyorum. Senaryoyu görmesi için daha en az 18 saati var.

yani bi rahat 22-23 saatlik bir oynanış süresi var oyunun. eğer herşeyi yapmak isterseniz bu süre belki 30 a bile çıkabilir.
    keşke fiyatı ucuz olsa da(40-50) ben de alabilsem. ev kirası faturalar, kurs ücretleri, yiyecek masrafları derken param bile kalmıyor

• 70 liraya dr de satılıyor dostlar. iki takside ben aldım şahsen. bu oyun kırılamayacak anlaşılan. chaos theory i anımsatıyor bana 5 ayı var gibi yani. gidin alın değer o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokata

70 liraya dr de satılıyor dostlar. iki takside ben aldım şahsen. bu oyun kırılamayacak anlaşılan. chaos theory i anımsatıyor bana 5 ayı var gibi yani. gidin alın değer o paraya.

bu oyunun değeri 40 en fazla 50 lira fazlası multiplayer olmayan bir oyuna değmez.
  • İyice ucuzlasında bare öyle alalım.
  • 8600 Gt ekran kartı 2.0 Gb ram,AMD X2 5000+ sistemle Assasin Creed'i rahat oynadım acaba 2. oyunda kasar mı bu sistem?
  • şeytan dio git xbox360 al bi dünya oyun oyna. ulen başka oyun mu yoktu internet bağlayacak??
  • umarım kırılmaz oyun, o kadar emek sarf ediyor yapan firma..
  • Silent Hunter 5 ile Assassin's Creed 2 arasındaki fark nedir acaba?? bu iki oyunda DRM Güvenliği ile korunmuyor mu?? DRM 24 saatten kısa bir sürede kırıldı diye alay konusu olan Ubisoft bu sefer nasıl bir değişiklik yapmış???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 11 Mart 2010; 21:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Silent Hunter 5 ile Assassin's Creed 2 arasındaki fark nedir acaba?? bu iki oyunda DRM Güvenliği ile korunmuyor mu?? DRM 24 saatten kısa bir sürede kırıldı diye alay konusu olan Ubisoft bu sefer nasıl bir değişiklik yapmış???

ac2 daha farklı sh5 den. her görevde serverdan dosya bağlantısı istiyor. sh5 de bu yok sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Silent Hunter 5 ile Assassin's Creed 2 arasındaki fark nedir acaba?? bu iki oyunda DRM Güvenliği ile korunmuyor mu?? DRM 24 saatten kısa bir sürede kırıldı diye alay konusu olan Ubisoft bu sefer nasıl bir değişiklik yapmış???

Silent Hunter 5'te görev yapılıyor ama görevler bitirilince victory point gelmiyor.

Yani aslında silent hunter 5'te sorunlu.Hatta nuke yedi oyun.

Ha patrol yaparım görev yapmam derseniz buyrun takılın.

Victory pointlerle denizaltı'daki adamlarımızı geliştiriyoruz bu arada.Yani fazlasıyla önemli birşey bu victory point.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 11 Mart 2010; 21:25:32 >
  • desenize Ps3'ten sonra Pc'de ölecek Türkiyede acı kaybımız. yazık oldu zaten yaşımızda ilerledi artık senede 3 - 5 oyun anca oynarız.
  • Splinter Cell: Conviction'da DRM sistemi olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 11 Mart 2010; 21:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Splinter Cell: Conviction'da DRM güvenliği olmaz umarım.

Conviction'da da DRm koruması olacak.Tabii ubi bu politikasından vazgeçmezse.
  • bu konuya bir temizlik daha gelecek gibi duruyor
    olmadı oyunu oynayanlardan alırız 2. el ucuza 1-2 ay sonra
  • yakında offline patch çıkabilir tek umudumuz o
  • Yok bu böyle olmayacak ben orjinal alıcam artık beklemekten sıkıldım.
  • öfkeyle kalkan zararla oturur
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.