Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Rusçası çıkmış..

şşt bari oyunu çektikten sonra söyle. yurtdışı bağlantıları cozutmasın. belki sabaha başka sürümler ile yarın oyuna başlanabilir.
  • Boyut çok az değil mi? rus dediğinizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

- 2. oyun xbox da oynadığım en iyi optimize oyundu diyebilirm okadar geniş ve detaylı alanlar varki oyunda hareketli objeler vs. ona göre hem çöz. hemde fps oranı çok iyiydi... pc içinde iyi bir optimize olacaktır bence ilk oyununda pc optimizesi fena değildi

harbiden süperdi ilk ac eline su dökemez 2.nin.. Open world yapacaz diye perişan da etmemişler işi hikayenin akışı görevler enfesdi.. Film izler gibi oynadım oyunu.. PC'de birkez daha bitirmek cok acayip zevk verecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Boyut çok az değil mi? rus dediğinizin.

zaten oyunların coğundaki o boyut dil paketleri yüzünden o yüzden normal..
  • hmm

ama ben normal olanı bekleyeceğim
  • Boyutu ne kadar ?
  • Oyun oynanıyor mu yani yeni koruma sistemi olacakmış ya o bakımdan
  • Oyun malum yerlere düşmüş hayırlı ugurlu olsun

Edit: Gözümden kaçmış rusça sürümünü görmüşüm ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvial -- 2 Mart 2010; 0:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Oyun malum yerlere düşmüş hayırlı ugurlu olsun

Edit: Gözümden kaçmış rusça sürümünü görmüşüm ben

. evet malesef rusça düştü. ve ayrıca daha çatlatamadılar korumayı. tahminim tüm gruplar şuan bununla kafa yoruyordur. çünkü çok büyük bir prestij olacaktır.

• ilk oyun beni çok sıkmıştı hiçbir heyecanı yoktu, bunun da farklı olacağını zannetmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonx

ilk oyun beni çok sıkmıştı hiçbir heyecanı yoktu, bunun da farklı olacağını zannetmiyorum...

oyunu oynayanları hiç duymamışsın. biraz ortalıktaki oyrumlara bak. konsolda oynayanlar oyun için hangi sözleri söylemişler. sıkıcılık sözünü kaç kişi dillendirmiş.
  • quote:

ilk oyun beni çok sıkmıştı hiçbir heyecanı yoktu, bunun da farklı olacağını zannetmiyorum...

2. oyun hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri ilk oyundan 5 gömlek üstün rahat
  • İlk oyundan çok daha iyi olduğu söyleniyo bazı gelişmiy ayrıntılar güzel olmuş zaten dh de ön inceleme vardı Rusçasıda 5.40 gb normalide yakın zamanda gelir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

2. oyun hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri ilk oyundan 5 gömlek üstün rahat

heyecanımı arttırdın :)
  • Oyunun Rusca versiyonu çıkmış hadi gözünüz aydın
  • hiç rusça falan bulaşmayın.. sırf grafikleri falan görmek için. oyunun konusuda harika.. inilizceyi bekleyin bence
  • İngilizce versiyonunu beklemedeyim.
  • quote:

Doğrudur ,ilk oyun çok sıkıcıydı bu öyle olur sakın oynayım filan deme başımızı ağrıtma
  • yav arkadaşlar ilk oyuna başladım baya bir oynadım şu kalenin içinde ki görevleri tam anlayıp yapamadım canım sıkıldı kapattım inanın ben bir çeok oyun oynadım oyun hastasıyımdır da bu oyunun ilk olarak 1 cisini oynayıp hikayeye 2 ci oyundan devam etmek istiyorum yok mu bana görevler hakkında yardımcı olacak bir Alllahın kulu bu oyun gerçekten harika ilk oyunu bitirememiş olmama rağmen ama bitirecem ilk oyunla 2 ci oyunu yardım eden biri olursa tabiki.....
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.