Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek bir aracı kullanırlar ve sürümden kazanırlar zaten adamlar başabaş noktasına gelmeden hiçbir zaman o noktanın aşağısında fiyat belirlemezler.
  • Hiç Uğraşmasınlar BeDaVa Versinler....!
  • Desene gene koruma yüzünden paralar boşa gitti ubisoft yandı gülüm keten helva
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Desene gene koruma yüzünden paralar boşa gitti ubisoft yandı gülüm keten helva

Aynen
  • Assassin's Creed çok tanınan oyunlardan biriydi.Sokakta geçerken ''baba assasins creed'i biliyormusun manyak bişi adam gebertiyorsun suikastçisin'' diye bahsedeni duydum.Kafelerde çok duydum.Yani diğer bir oyun gibi değil, her yerde çok tanınmıştı.Artık herkesin bildiği bu oyununda ikincisinin böyle bahsedilmesi kaçınılmaz.Benimde arşivimde topu topu 5-6 orjinal oyun var.Bunuda ekliyim dedim ama şu kopya koruma sistemini görünce vazgeçtim.2 sene sonra tekrar kurucaksın, o zamana kadar Ubi yaşarmı ölürmü belli olmaz.Sağlam sürümü bekleyecez artık.
  • Linki atan arkadaş uçar birazdan
  • ıng beklıcem bu arada bfbd2 yı bıtırırım bırazda supreme commander 2 ye bakarım , zaten cıkmıs olur o arada da bu oyun :))
  • Arkadaşlar bu oyunu oynayan var mı şu an rusça veya herhangi bi dilde.
  • Oyunun sadece İngilizce çıkması bekleniyor
  • Aynı korumayı kullanan Silent.Hunter.5 de çıkmış bulunmakda assasinin de eli kulağındadır
  • Oyunun ingilizce ses ve yazı dosyalarını buldum arkadaşlar Bir deneyelim bakalım gerçek mi değil mi
  • Başka bir forumdan aldım. Hangi ayarlarda olduğu yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Başka bir forumdan aldım. Hangi ayarlarda olduğu yazmıyor.

yehuuuu ubi ye sağlam ayar gelmiş

• Görüntü şahane ve arkadaşında dediği gibi ubisoft baya bir soft olmuş
  • Oyunun inmesini bekliyorum. Sonra şu ingilizce dosyalarını deneyeceğim çalışırsa artık önümüzdeki hafta kaldırırsınız beni pc başından
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokata

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Başka bir forumdan aldım. Hangi ayarlarda olduğu yazmıyor.

yehuuuu ubi ye sağlam ayar gelmiş

yanlız bu ayarlar bana full gibi gelmedi...

çıksada bi 1920*1080 çözünürlükte bi densem full ayarlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 4 Mart 2010; 0:59:57 >

• 1 saat sonra oyun elimde. Eğer açabilirsem oyunu kurcalar bi ka. SS atar yorumda bulunurum.
  • Hemen dl etmem lazım, hastasıyım bu oyunun.
  • save sorunu olmasahemen başlıcam da
  • Arkadaşlar oyunu edindim ve gerekli patch işlemlerini de yaptım. Oyun şu an %100 ingilizce durumda toplamda 300mb olan iki dosya sayesinde. Ama sağlam serum çıkmadığı için oyunun daha başında donuyor ve ilerlemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.