Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korumayı ve save release grupları en fazla 1 hafta içerisinde hallederler kusursuz olarak.
  • Buna sadece gülüyorum Zamanında hatırlarsanız yine Ubisoft Prince of Persia oyunlarında da 'Starforce Protection' adlı bir yazılım kullanarak korsanı önlemeye çalışıyorlardı. Doğal olarak bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bu sistem daha da felaket olacak. Düşünün oyunda emek harcayarak ilerliyorsunuz pat diye netiniz kesildi (TTNET in ne yapacağı belli olmaz) Bence bu sistemin ne kadar saçma olduğunu (Eğer Ubisoft çalışanları biraz zekiyse) anlarlar ve kaldırırlar. Ha eğer kaldırmazlarsa ''RaZoR'' abileri unutuyorlar demektir Ve son olarak eğer korsana son vermek istiyorlarsa oyun fiyatları 100-150 TL değil en fazla 40 TL olsun. Bakın o zaman korsan oynayan oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

Buna sadece gülüyorum Zamanında hatırlarsanız yine Ubisoft Prince of Persia oyunlarında da 'Starforce Protection' adlı bir yazılım kullanarak korsanı önlemeye çalışıyorlardı. Doğal olarak bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bu sistem daha da felaket olacak. Düşünün oyunda emek harcayarak ilerliyorsunuz pat diye netiniz kesildi (TTNET in ne yapacağı belli olmaz) Bence bu sistemin ne kadar saçma olduğunu (Eğer Ubisoft çalışanları biraz zekiyse) anlarlar ve kaldırırlar. Ha eğer kaldırmazlarsa ''RaZoR'' abileri unutuyorlar demektir Ve son olarak eğer korsana son vermek istiyorlarsa oyun fiyatları 100-150 TL değil en fazla 40 TL olsun. Bakın o zaman korsan oynayan oluyor mu

Tabiki oluyor. Fiyatlarda ne yazıkki ubisoftun falan elinde değil devletimizin elinde koydukları 1001 türlü vergi ile oyun fiyatları bu halde Türkiyede. Ama orjinal oyun 10tl de olsa korsana devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Bu oyun oynanmaz arkadaşlar çünkü ben bu oyunun ilkini oynadım aynı şeyleri yapmak sıkıyo 2. yi de salaklık yapip sıkılmak istemiyorum oyun hakkında bilgisi olmayanlara almamasını tavsiye ediyorum...

Zaten sadece oyun hakkında bilgisi olmayanlara tavsiye verebilirsin,oyun hakkında bilgisi olanlar bu dediğine kıçıyla güler ya neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

Buna sadece gülüyorum Zamanında hatırlarsanız yine Ubisoft Prince of Persia oyunlarında da 'Starforce Protection' adlı bir yazılım kullanarak korsanı önlemeye çalışıyorlardı. Doğal olarak bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bu sistem daha da felaket olacak. Düşünün oyunda emek harcayarak ilerliyorsunuz pat diye netiniz kesildi (TTNET in ne yapacağı belli olmaz) Bence bu sistemin ne kadar saçma olduğunu (Eğer Ubisoft çalışanları biraz zekiyse) anlarlar ve kaldırırlar. Ha eğer kaldırmazlarsa ''RaZoR'' abileri unutuyorlar demektir Ve son olarak eğer korsana son vermek istiyorlarsa oyun fiyatları 100-150 TL değil en fazla 40 TL olsun. Bakın o zaman korsan oynayan oluyor mu

Tabiki oluyor. Fiyatlarda ne yazıkki ubisoftun falan elinde değil devletimizin elinde koydukları 1001 türlü vergi ile oyun fiyatları bu halde Türkiyede. Ama orjinal oyun 10tl de olsa korsana devam.

sende haklısın tabi ama korsana karşı gelmek istiyorlarsa böyle saçma bir sistem yerine doğru düzgün şeyler denemeliler. resmen interneti olmayan insanlarla alay ediyorlar.zaten bu hamleyle satışlarını yüzde 50 düşürdüler

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Bu oyun oynanmaz arkadaşlar çünkü ben bu oyunun ilkini oynadım aynı şeyleri yapmak sıkıyo 2. yi de salaklık yapip sıkılmak istemiyorum oyun hakkında bilgisi olmayanlara almamasını tavsiye ediyorum...

Zaten sadece oyun hakkında bilgisi olmayanlara tavsiye verebilirsin,oyun hakkında bilgisi olanlar bu dediğine kıçıyla güler ya neyse...

Katılıyorum sana
  • Arkadaşlar Ubisoft bu oyunu erteleye erteleye ne kadar erteleyicek daha.Şahsen ben orijinal almayı düşünenlerdendim.Ama şuan bırakın orijinal almayı, oyunu oynayasım bile gelmiyor.Konsoldakiler bitireli aylar oldu biz daha oyunu açamadık.Yuh diyorum Ubisoft sana
  • Yalnız @MyPlanet yanlış bir şey söylememiş. Aynı şeyleri yapmak sıkmıyor muydu sizi?

Hayatında ilk defa oyun oynayan biri bile AC1'de hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılır yahu. Atmosfer grafik falan tamam da. Hep aynı görev be kardeşim. Tech demo gibi oyundu ilki. iki görev serpiştirmişler gerisi aynı.

Neyse bakalım 2. güzel olmuş diyorlar, görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Şubat 2010; 19:48:44 >
  • Kesin çıkış tarihi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Kesin çıkış tarihi var mı?

15 Mart diyorlar ama belli olmaz bunların işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yalnız @MyPlanet yanlış bir şey söylememiş. Aynı şeyleri yapmak sıkmıyor muydu sizi?

Hayatında ilk defa oyun oynayan biri bile AC1'de hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılır yahu. Atmosfer grafik falan tamam da. Hep aynı görev be kardeşim. Tech demo gibi oyundu ilki. iki görev serpiştirmişler gerisi aynı.

araştırmadan konuşmuş ve millette gidip araştır demiş.. yoksa ilk oyun hakkında ki dediği doğru.. ama 2.yi de direk öyle diye yargılamış adam.

sonuç olarak yapımcıların vaatleri değil direk konsoldaki oynayanların söylemlerine bakınca kesinlikle ilk oyun gibi olmadığı anlaşılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yalnız @MyPlanet yanlış bir şey söylememiş. Aynı şeyleri yapmak sıkmıyor muydu sizi?

araştırmadan konuşmuş ve millette gidip araştır demiş.. yoksa ilk oyun hakkında ki dediği doğru.. ama 2.yi de direk öyle diye yargılamış adam.

sonuç olarak yapımcıların vaatleri değil direk konsoldaki oynayanların söylemlerine bakınca kesinlikle ilk oyun gibi olmadığı anlaşılıyor..

Buna ön-yargı diyorlar...

• bildiğiniz gibi bu oyunun white ve black olmak üzere 2 sınırlı versiyonu çıkıo. black edition'da white'a göre 2 bonus quest daha oluo. merak ettiğim bu 2 bonus quest'i daha sonra white için indirip indiremicemiz. var mıdır böle bi olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurdakok -- 7 Şubat 2010; 1:54:23 >
  • çıkmasını sabırsızlıkla bekledigim nadir oyunlardan birisi...iyi marta kadar ancak diğer oyunları oynarım..
  • Orjinal fiyatları ne olur acaba pc için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Orjinal fiyatları ne olur acaba pc için

49 dolar
  • açıkçası ilk oyunu sevememiştim sorun bendemi acaba atla zıpla arkadan saldır öldür vs. den öteye gidememişti oyun benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_M

açıkçası ilk oyunu sevememiştim sorun bendemi acaba atla zıpla arkadan saldır öldür vs. den öteye gidememişti oyun benim için

Sonuçta kafayı çekmiş suikastçisin gökten inme Kratos değilsinki oyunda yada ne biliyim Battalın oğlu Kara Murat değilsin rakiplerin arasına dalıp milleti tokat manyağı yapacak.
  • aslında özellikle 2. oyunda istersek baya baya bir battal gazi olabiliyoruz hemde fazlası , bu suikastçi özelliklerini baltalamış biraz ama tabi seçenek genelde oyuncunun elinde oluyor çoğu saldırıda ve bazılarındada gizlilik esas tabi
  • Çıkmadı mı hala oyun yahu?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.