Şimdi Ara

ASOSYALLİKTEN KURTULMAK İMKANSIZ. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
20
Favori
12.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta'mı ? Uzun bir süredir asosyalsen sosyalleşmen uzun süre alabilir.Ve merak etme değişeceksin.Bende değiştim diyebilirim.Sadece oluruna bırak.bir zaman sonra onların ortamına gir,çık gözünde bir değerleri kalmayacak bana inan.Sonra açılırsın.
  • Soyle başın sıkışsın sehir disina okumaya falan git istesende asosyal olamiyorsun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

quote:

Orijinalden alıntı: Persentil

asosyallik sebep değil sonuçtur. asosyalliğe sebep olan sorunlar ortadan kalmadan sonuç kaçınılmaz.

bu teknik söylemlerin de alayı boş.
    nasıl bir sorun olabilir yani şimdi? bildiğin asosyalim işte, ve bu hiçbir zaman değişmiycek.

Senden olmaz. Buradakilerin de umudunu, şevkini kırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menelas

%90 asosyal %10 sosyal olarak yaşıyorum, çok mutluyum, tavsiye ederim.

%70 asosyal ben de. kaynaştıktan sonra sıkıntı olmuyor ama çoğunlukla yanlız takılıyorum. mesela lisede 2 sene mal gibi takıldım. 3. sene çok iyi arkadaşlıklarım oldu ama yine de asosyal olduğumu hissettim son iki sene boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Boy kilo tip yetenekler vb. bilgi verebilirsen sana bu durumun nedenini açıklayabilirim.

Bu bahsettiklerinle hicbir alakasi yok kizlar tamamen agzi laf yapana bakar.Ortalama bir tipin olsun bir de agzin laf yapsin karsindakini guldur ve ozguvenin olsun butun kizlari halledersin.

Alakası yok, ben de konuşkan bir insan değilim. Kızlar ağzı laf yapana bakıyor diye birşey yok, olgunluğa bakar sadece. Sen olduğun gibi görün, rahat davran, prensiplerin olsun, o zaman daha çekici gelirsin karşı cinse.

Ysa gore degisir hocam ben 20 yas altiyla ilgileniyorum daha cok

Ben de zamanında 20 yaş altıydım, o zaman göre gözlemlerim bunlar.

Hocam lise döneminde sessiz kalıp kız çekmek sadece olağanüstü bir tipin olunca olur.Öbür türlü illa kendini paralamak zorundasın.Espri yapmak sık konuşmak karşındakini güldürmek ve muhabbet pat diye atlayabilmelisin.Öbür türlü iş zor yani en azından şu an böyle.

Dediklerinize katılmıyorum, ben de arkadaş gibi sessizdim, çok konuşkan değildim. Ona rağmen bir çok kızın dikkatini çekmiştim. İlgilenmediğim için hiçbiri ile bir şey yaşamadım, öyle de bir çabam yoktu. Ama dediğim gibi olgun ve en önemlisi de gizemli biri olmak daha çok ilgi çekmenize sebep oluyor.

• Kabuğundan çık korkularının üzerine git ve yanlışlarının nedenlerini araştır. Yoksa sihirli bir değnek yok seni güzel konusturacak ve sosyal yapacak. Tek diyebileceğim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Soyle başın sıkışsın sehir disina okumaya falan git istesende asosyal olamiyorsun zaten

şehir dışına okumaya gittim daha kötü oldu inanmayın.
  • Tanimadigin kizla konusmaya zorluk cektigini anlarimda erkekle konusamamak nedir ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

quote:

Soyle başın sıkışsın sehir disina okumaya falan git istesende asosyal olamiyorsun zaten

Benim ailemle sorunlarim var evden uzaklasinca daha iyiyim ondan olabilir

• Asosyallik tercihtir zorunluluk değil. Zorunlu isen kurtulmak için Uzmanlardan yardım almalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spora başla dostum, başka türlü olmaz bu iş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

quote:

Benim ailemle sorunlarim var evden uzaklasinca daha iyiyim ondan olabilir

benim de ailemle sorunum var. geri kalan insanlarla da var ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Asosyaller de sosyal olabilir. Ama sartlar tamamen lehine donmeli. Sorun ne ? Para mi, cekingenlik mi, ozguven mi, aile baskisi mi, utangaclik mi, insanlardan nefret etme mi ?

Bazi asosyaller umutsuz vak'a. Asosyal bir insan sosyal olamaz diyen bir asosyal umutsuz vak'a'dir. Kimse kafasinin icine giremez , sadece kendi kendini degistirebilir insan.

Bu forumda tek yapilan milletin birbirinin ozguvenini dusurmesi. Bu foruma bakarak ben kendimi asosyal, sosyal fobim var saniyordum. Ama sevgililerim oluyordu, arkadaslarim vardi. Sadece utangac, ve cekingenmisim.

Bunu asınca da sosyallik corap sokugu gibi geldi. Forumdaki bazilari da nefret eder benden.

Unutmayin ; Herkes sizi severse bir yanlislik vardir demektir. Birileri sizden nefret etmeye baslarsa bir seyleri degistirdiniz demektir.

Cunku artik sizi eskisi gibi kullamayacaklar. Sizi somuremeyecekler. Haliyle de sen cok degistin haa, garip bi adam oldun derler.

4 yil once forumdan universiteyi kazananlar olarak gorustuk bulustuk. Bir uye vardi ''Asosyal birisiyim ins universite beni degistirir'' demisti. Gorustuk, asosyaldi harbiden. Aradan 4 yil gecti gecen yine gordum. Hic degismemis.

Asosyallik size cok sey kaybettirir. Herkes saniyor ki ; Asosyaller cok kitap okuyacak, arastiracak, is hayatinda bir numara olacaklar, steve jobs olacaklar, gencliginde bakmayan kizlar da paralari oldugu icin onlara gelecek.

Sosyal insanlar da issiz kalacak, kizlar onlara bakmayacak, ayrica sosyaller kitap okumaz, arastirmaz, cahildirler.

Ben size hayatin gerceklerini anlatayim.

İs adamlarinin hepsi sosyal becerileri ve iletisimi gelismis adamlardir. Siyasetciler de oyle. 20 kisi icinde konusamayan bir adamin hayali ulkenin basbakani olmak degildir mesela. Ya da 300 tane is adaminin onunde de konusamaz.

Kadinlar, paraniz var diye size gelir. Ama sadece paranizi yer. Siz 30 yasina da gelseniz farkli ve eglenceli olmak zorundasiniz. Ya da evlenir, saclari erken dokersiniz. Ki genelde insanlarin yaptigi budur.

Sosyaller de cok kitap okur, arastirir. Saniyorum ki konuda benim kadar cok kitap okuyan ve izleyen kisi sayisi maksimum 5'tir. Zaten bos adam olursaniz apaci olursunuz. Burada amac kaliteli bir arkadas grubu bulup sosyal olmak.

Sosyallerin cevreleri daha genistir. Etik olmasa da daha kolay torpil bulurlar. Siz her yerde sira bekleyip agresif davranirken, cevresi olan adam isini 2 dakikada hallettirir.

Asosyal adamlar, is hayatinda sosyal olmazlar.

Bu sadece hayati ertelemektir. Derler ki, universitede degisicem. Sonra is hayatinda degisirim derler. Degismeye niyeti olmayan adam yine degismez. Forumda kac tane is hayatina atilmis asosyal var bir konusun onlarla.

Sosyallik her seydir. Mutluluktur. İstedigin seyi yapmandir.

Eger sen kiz arkadas istiyorsan, sevismek istiyorsan ki -istememen anormal- ve bulamayip da sevgili bos is yaa ben okuyup buyuk adam olucam diyerek mutsuz oluyorsan. Sebebi kizlardir.

Ya da arkadas grubun olsun istiyorsan ama cekindigin icin konusamayip da ''herkes iki yuzlu yaa bosver'' diyorsan yine mutsuz olursun.

Hepsi olacak. Sevgilisiz, arkadassiz, eglencesiz, derssiz hayat gecmez.

Yapmaniz gereken, once bunu kafada bitirmek.

Sonra birilerinle konusmak, tanismak.

Ardindan rahat davranmaya calismak.

Yani yasitiniz birine '' siz'' demeyin. Samimi konusmaya calisin.

Ha illa degisemiyorsaniz da kendinizi oyle kabullenin.

kardeş yazdıklarından çok tecrübeli izlenimi yaratmak istiyormuşsun gibi gördüm seni sadece. eğer bu yazdıklarında ciddiysen seninle buluşmak isterim. gerçek konuşmuyorsan zaten buluşmamak için bahaneler uyduracaksındır.

• Asosyallik veya sosyallik olayına inanmıyorum ben. Aslında biraz yaşam tarzı ve kişinin zevklerine bağlı bir durum. Mesela bende bütün gün pcde takılayım seviyorum. Ama mesela çalışıyorum da gerektiğinde arkadaşlarımı kırmamak için onlarla da takılıyorum.

• arada takıl arkadaşlarınla..fazlası zaten zarar ..bende senin gibiyim..
  • dunyadakı butun buluslara ımza atan ınsanlar asosyal ınsanlardır....

ve asosyal bir insan... sosyal ve normal bir insandan daha zekidir.....

kaynak..... net......arastırın goruceksiniz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Asosyaldim suan degilim. Bahsettigin gibi 2 haftadir sevgilisiz kalan tiplerdende degilim. On yargilarimi yendim sadece. Eger konusmak istersen mesaj atabilirsin

+1 ben de asosyaldim geçen yıl. 10. sınıfta her teneffüs telefonla oynardım. Yanımdaki arkadaşla konuşmazdım, o da giderdi başkalarıyla takılırdı. Bu sene sınıfta kaldım yani yine 10. sınıf. İlk hafta bitti ve yarın sinemaya bile gideceğiz yeni arkadaşlarla, hem de kızlı erkekli. İnan, rahat ol, pozitif ol, kasma, kim benimle arkadaş olur kim olmaz diye düşünme. Aklına ne geliyosa söyle hemen. Yararı olur
  • asosyalin daha kralı oluyorsun şehir dışında okuyunca test edildi, onaylandı ve yaşanmaya devam ediyor.
  • Kardeş sende şuan özgüven falan yok galiba ordan geliyor asosyallik.Sadece biraz alkol alıp Çakırkeyf olmaya çalış bak görüceksin dilin açılıcak.Tabi Alkolun etkisi geçince gidicek.
  • Küçükkende asosyalmiydin dostum?
    Bende asosyalim ama küçükken gayet normal bir insandım. Birçok arkadaşım vardı, sınıfın en geveze yaramaz çocuğuydum mesela. Neden bilmiyorum 12-13 yaşlarından sonra asosyal olmaya başladım ve şimdi ağır asosyal oldum.
    Antidepresan (paxil vb.) kullanmanı tavsiye ederim. Biraz seni umursamaz,vurdumduymaz bir hale getirecektir. Daha sosyal yapmaz seni muhtemelen ama sosyal fobin bir derece azalacaktır ki önemli bir başlangıç olur bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 20 Eylül 2014; 0:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.