Şimdi Ara

ASOSYALLİKTEN KURTULMAK İMKANSIZ. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
20
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SnpMontage

hort gibi olucak üzgünüm şimdiden ...

şu an lise 4. sınıfım geçen sene çok sevdiğim bir kız vardı uzun bir süreden sonra friendzone damgasını yapıştırdı tekmeyi attı bana o gün bugündür kendimi toplayamadım çevremden bu yönde çok olumlu tepkiler alsam da kilo verme konusunda 10 kilo verdim ama inanın ki ne adam akıllı beslenme ne de spor sadece sinir stres o kızı düşünmem asla olmayacak vb vb cildime biraz önem verdim o 3 liralık dove sabunlarlaaa her sabah yıkadım belki bi şeyler olur diye saçımı uzattım okulun ilk günü kimse beni tanıyamamıştı ama bugün bir şey daha anladım kaç hafta geçmesine rağmen ben insanlardan bir şey istemediim sürece durum hep öyle hep efecan bir şeyler isteyecek hep efecan bir şey rica edicek bugün gel dışarı çıkalım diyen bir tane arkadaşım olmaz ama ben sinemaya gidelim mi desem zorla da kabul edicek birileri var kimse adam akıllı günaydın bile demiyor artık ilk güne nazaran bugünde o kız nöbetçiymiş 3 tenefüs yanından geçtim baktığını da hissettim ama kızdaki duygu merak duygusu değildi korku duygusuydu acaba geçen seneden sonra yine aptalça salakça bir şeyler söyleyip beni rezil edicek mi acaba çok net duygusu buydu öyle böyle konuştum ama hala naber nasılsın diyebiliyordu ben de doğal bir biçimde cevap verdim ama geçen seneki kaostan sonra hala böyle normal normal konuşması benim o sırada içim içimi yedi bir 10 dk olmamıştır normal okul muhabbeti nöbetçisin dersleri astın bilmem ne falan hayır arkadaş hep ben sorucam klasik cevap alıcam ya da bu kızla konuştuğum zaman klasik basit kısa cevaplar verip başından savıcak hayla gülmesine de çok şaşırmıştım bugün asosyallikten kurtunulmaz bunu da ekleyeyim öyle yok ben tip yapıcam saç yapıcam cildimi düzelticem tabi ki kendiniz için yaparsınız ama bugün ne tiplerle dolaşan kızları görüyorum ah lar vahlar arasında kendime sövüyorum ben bugün o kızla yaptıım konuşmadan sonra bir daha karı kız muhabbeti açmamaya özen göstericem ve asosyal olduğum için böyle mal mal trip atıp ağlamayıcam 18 yaşıma gricem 2 ay sonra durum aynı

İzmirde 16-18 yaş arası takılmak isteyen varsa buyursun pm atsın dertleşelim yeter artık !

su an benzer durumdayim senle, o kadar sey yapiyorum fizigimi duzeltmek icin, gerek sacim, gerek giyinisim, parfumum, sivilceler icin aldigim tedbirler vs... ama alayi bos. tiple bir alakasi yok ki bu durumun. daha bugun gordum, tenefuste tipi ortalama alti diyebilcegim bi cocuk gitti kizin yanina oturdu. naber napiyon falan derken birkac soru anlatti. o kadar rahat konusuyor ki, sanarsin ki 10 yildir arkadaslar. kiz da guzel guzel dinliyodu tabi. guzelce bi sohbet ettiler, ve ayrildilar siradan bir sekilde. cocuk icin de, kiz icin de gayet siradan bir seydi bu. yarin birgün bu çocuk, kiza teklif etse kimse birşey diyemez. halbuki ben selam bile vermiyorum/veremiyorum kimseye. durum böyleyken boş yere hayal kurmuyorum artik. her sey ortada. sonsuza kadar boyle sapliga devam.
    belki konudaki herkes kiz bulur, ama ben bulamam. tanıyorum kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Ben asosyaldim, şimdi sosyalim. Yalan da söylemiyorum geçen sene okulda sap gibi takılıyodum şimdi dershanede bir sürü arkadaşım var. Bi gün biriyle gidip geliyorum bi gün diğeriyle hiç yalnız gitmedim veya yalnız başıma takılmadım. Basket oynayacak olsam illaki benimle oynayacak birileri çıkıyor veya sahile insem. Kısaca sen kendine güvenemiyosun diye milletin hevesini kırma sen sorunluysan biz napalım

heves kırma mı nerden bu kanıya vardın güzel arkadaşım sadece ben dahil bazı kişiler karşılaştığımız durumları belirttim benim durumum yok dersaneye giderken arkadaş bulma basketbol oynarken takım kurma gibi sıkıntılar değildi diğer arkadaş da sadece durumunu belirtmiş asosyalliğin tanımı da bence çok çok önemli asosyallikten ne anladığınız
  • Arkadaşlar asosyalim ama daha kötüsü bundan haz duyuyorum

Kızlar-kankalar-ortam beni , yabancı dizi -film- pc - fastfood
    Kadar heveslendirmiyor :/
    Poff

• quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

quote:

şu an lise 4. sınıfım geçen sene çok sevdiğim bir kız vardı uzun bir süreden sonra friendzone damgasını yapıştırdı tekmeyi attı bana o gün bugündür kendimi toplayamadım çevremden bu yönde çok olumlu tepkiler alsam da kilo verme konusunda 10 kilo verdim ama inanın ki ne adam akıllı beslenme ne de spor sadece sinir stres o kızı düşünmem asla olmayacak vb vb cildime biraz önem verdim o 3 liralık dove sabunlarlaaa her sabah yıkadım belki bi şeyler olur diye saçımı uzattım okulun ilk günü kimse beni tanıyamamıştı ama bugün bir şey daha anladım kaç hafta geçmesine rağmen ben insanlardan bir şey istemediim sürece durum hep öyle hep efecan bir şeyler isteyecek hep efecan bir şey rica edicek bugün gel dışarı çıkalım diyen bir tane arkadaşım olmaz ama ben sinemaya gidelim mi desem zorla da kabul edicek birileri var kimse adam akıllı günaydın bile demiyor artık ilk güne nazaran bugünde o kız nöbetçiymiş 3 tenefüs yanından geçtim baktığını da hissettim ama kızdaki duygu merak duygusu değildi korku duygusuydu acaba geçen seneden sonra yine aptalça salakça bir şeyler söyleyip beni rezil edicek mi acaba çok net duygusu buydu öyle böyle konuştum ama hala naber nasılsın diyebiliyordu ben de doğal bir biçimde cevap verdim ama geçen seneki kaostan sonra hala böyle normal normal konuşması benim o sırada içim içimi yedi bir 10 dk olmamıştır normal okul muhabbeti nöbetçisin dersleri astın bilmem ne falan hayır arkadaş hep ben sorucam klasik cevap alıcam ya da bu kızla konuştuğum zaman klasik basit kısa cevaplar verip başından savıcak hayla gülmesine de çok şaşırmıştım bugün asosyallikten kurtunulmaz bunu da ekleyeyim öyle yok ben tip yapıcam saç yapıcam cildimi düzelticem tabi ki kendiniz için yaparsınız ama bugün ne tiplerle dolaşan kızları görüyorum ah lar vahlar arasında kendime sövüyorum ben bugün o kızla yaptıım konuşmadan sonra bir daha karı kız muhabbeti açmamaya özen göstericem ve asosyal olduğum için böyle mal mal trip atıp ağlamayıcam 18 yaşıma gricem 2 ay sonra durum aynı

İzmirde 16-18 yaş arası takılmak isteyen varsa buyursun pm atsın dertleşelim yeter artık !

su an benzer durumdayim senle, o kadar sey yapiyorum fizigimi duzeltmek icin, gerek sacim, gerek giyinisim, parfumum, sivilceler icin aldigim tedbirler vs... ama alayi bos. tiple bir alakasi yok ki bu durumun. daha bugun gordum, tenefuste tipi ortalama alti diyebilcegim bi cocuk gitti kizin yanina oturdu. naber napiyon falan derken birkac soru anlatti. o kadar rahat konusuyor ki, sanarsin ki 10 yildir arkadaslar. kiz da guzel guzel dinliyodu tabi. guzelce bi sohbet ettiler, ve ayrildilar siradan bir sekilde. cocuk icin de, kiz icin de gayet siradan bir seydi bu. yarin birgün bu çocuk, kiza teklif etse kimse birşey diyemez. halbuki ben selam bile vermiyorum/veremiyorum kimseye. durum böyleyken boş yere hayal kurmuyorum artik. her sey ortada. sonsuza kadar boyle sapliga devam.

belki de gerçekten çok şey istedim aynı kişi üzerinde de durmuş olsam benim suçumdu çok şey istedim evet her gün birbirimize ediceğimiz güzel hitaplarla bağlanma ve sevgi duygusuyla çok şey istedim evet çok şey istedim 7 yıllık arkadaşım 2 haftadır ben aramıyorum diye trip attı skype engelledi çok şey istedim düzgün sıradan bir yaşamım olsun beni ailem dışında da birileri düşünsün üni sınavımdan dolayı her ders öğretmenler odasına inip çıkarken sap olduğum düşüncesi beni kahrediyor ama derse kafa yormam gerçeği değiştirmiyor bugün sadece tenefüste okul bahçesine çıktım 11. sınıf bir arkadaş grubu vardı yine saçma saçma muhabbet yapıcaklarından hiç bulaşmadım sade sade üşüyormuşum gibi ellerim cepte sakin sakin yürüdüm çevremdeki insanlara lanet olsun ...

• quote:

quote:

quote:

belki de gerçekten çok şey istedim aynı kişi üzerinde de durmuş olsam benim suçumdu çok şey istedim evet her gün birbirimize ediceğimiz güzel hitaplarla bağlanma ve sevgi duygusuyla çok şey istedim evet çok şey istedim 7 yıllık arkadaşım 2 haftadır ben aramıyorum diye trip attı skype engelledi çok şey istedim düzgün sıradan bir yaşamım olsun beni ailem dışında da birileri düşünsün üni sınavımdan dolayı her ders öğretmenler odasına inip çıkarken sap olduğum düşüncesi beni kahrediyor ama derse kafa yormam gerçeği değiştirmiyor bugün sadece tenefüste okul bahçesine çıktım 11. sınıf bir arkadaş grubu vardı yine saçma saçma muhabbet yapıcaklarından hiç bulaşmadım sade sade üşüyormuşum gibi ellerim cepte sakin sakin yürüdüm çevremdeki insanlara lanet olsun ...

dershanede 6 tenefus boyunca siramdan kalkmadim. yanimdaki cocuga gun boyu soyledigim tek kelime "aleykum selam" oldu. digerleriyle hic konusmadim zaten.
    hocalara da birkac soru sordum o kadar.

hani o kadar sekil yapmistim, hani her sey daha guzel olcakti. hepsi bos anasini satayim.
    derken bile gurur duyuyorum artik, tam bir sapim lan ben. bu dediklerimi konuda da yazmisimdir belki, ama taze taze bugunu anlatayim dedim. degisen hicbir sey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Boy kilo tip yetenekler vb. bilgi verebilirsen sana bu durumun nedenini açıklayabilirim.

Yaptığın şeyin hiçbir faydası olmayacak ama yine de söyleyeyim.
    185 boy, 85 kilo var. Kilomu pek belli etmiyorum. Tipim ortalama sayılır ama sivilce izleri var o yüzden bu büyük bir eksi oluyor.
    Yetenek olarak sosyal anlamda hiçbir şey yok. Konuşmasını beceremem, heyecan yaparım direkt. Benim "ortam" olarak gördüğüm sınıfta çocuklarla konuşurken bile kekeliyorum sık sık. hepsi heyecandan kaynaklanıyor.

asosyal olarak kendime has özelliklerim de var tabi, çoğu asosyalde olduğu gibi. dizi-oyun-film 3'lüsünde çok iyiyimdir. dersanedeki herhangi bi çocuktan daha iyiyimdir bunda eminim. asosyallik gerektiriyor çünkü bu 3 dalda master yapmak. bunlarında dışında bi özelliğim olduğu söylenemez.

bende 185 boy olacak var ya asosyal olursam allah belamı versin. Sırf boyum yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum kızlarla aynı boyda olduğum için 1.75 tüm kızlar anasını satayım

• Mrb. yaş kaç bilmiyorum ama 25-30 yaş arasında gel git mesafesi kat edince süper sosyal olacaksın. sana garanti ediyorum. bu yazdıklarınada çok güleceksin aklına geldikce.
  • hocam son durum nedir?
  • İnsanlar maalesef konuşmak istemiyor bizim gibi insanlarla

bulmuşlar kendilerine bir akılsız arkadaş kendilerini uyuşturup duruyorlar

Bir ben akıllıyım onun dışında herkes gerizekalı (ruh halim temsili)

• quote:

Orijinalden alıntı: codered1983

Mrb. yaş kaç bilmiyorum ama 25-30 yaş arasında gel git mesafesi kat edince süper sosyal olacaksın. sana garanti ediyorum. bu yazdıklarınada çok güleceksin aklına geldikce.
    25-30 arasıyım ,yazdıklarıma gülmüyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesimist94

Bu şirini küçükken neden sevdiğimi büyüdükçe daha iyi anladım.

Asosyal adam insanlardan nefret eder. Ancak bu nefretin yaratan insanların ta kendisidir.
    Asosyal adam fazla konuşmaz, çünkü konuştuğu için pişman olmuştur ama sustuğu için asla pişman olmaz.

Asosyal veya sosyofobik antisosyal adını ne koyarsanız koyun.
    Ahahahah sen nasil bi kralsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala ayni misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Hala ayni misin
    evet hiçbir şey değişmedi.
  • Gerçekten değişmiyor

• değişmez
  • Değişmez değiştirilmesi gereken bir şey değildir rahatsız olmuyorsanız

• Değişir

• hacı yanında ki adamla bile konuşmuyorsan değişmeye falan çalışıyorum deme. bi selam ver bari
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.