valla şu koltuk renklerinin uyumsuzlugu yüzünden bordo-kırmızı diye dalga geçmeye başlarlarsa deli olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: arfo
valla şu koltuk renklerinin uyumsuzlugu yüzünden bordo-kırmızı diye dalga geçmeye başlarlarsa deli olurum
Seni tanımasam diyeceğim adam her maça gidiyor kafaya taktı, ulan hayatında 1 kere maça gittin onda da ben götürdüm bu stada da hiç gitmeyeceksin zaten niye gıcıklık yapıyorsun bütün koltuklar takılsın renk bütünlüğü olunca görürüz asıl farkı hem biraz fark olsa ne olacak ki bize dolu görüntüsü lazım.
Ya bırakın yok bir sorun. O resimlerde keçi sakallı gözlüklü bir abimiz var. Ona güveniyorum ben. Tam işini bilen bir görüntüsü var.
Korkuluklarından şikayetçi olan alır vişne çürüğüne çalan kırmızı renkte bir bant , sarar korkuluğunu bantla.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
quote:
Seni tanımasam diyeceğim adam her maça gidiyor kafaya taktı, ulan hayatında 1 kere maça gittin onda da ben götürdüm bu stada da hiç gitmeyeceksin zaten niye gıcıklık yapıyorsun bütün koltuklar takılsın renk bütünlüğü olunca görürüz asıl farkı hem biraz fark olsa ne olacak ki bize dolu görüntüsü lazım.
şey buldun şeylisini arıyorsun diye bi atasözü var Türkçemizde. tam yeri galiba! 5 sene önce hayaliyle avunurken şimdi koltuğunun rengini, aradaki boşluğunu vs. beğenmiyoruz! peeh!!!
Benim görüşümü yanlış anlamayın beğenmemezlik yapmıyorum tam tersi her eşyiyle mükemmel geliyor bana stad.Ama cümlede bir yanlış anlama olabilirmi diye yazdım ben.
quote:
quote:
quote:
Sen daha ilkokula giderken ben babamla Samiyen'deydim.
Stadımız o kadar güzel ki ancak ufak tefek şeyler sorun olabiliyor. Bunlar can sıkıntısından oluyor işte. Gerçekten güzel stadımız oldu; sabırsızlanıyorum. Ayrıca çimler kaleler ve koltuklar bir anda stadı değiştirdi
Sakin olun ve elinizdeki klavyeleri yavaşça yere bırakın.
İyi geceler renktaşlar
Her gün konudaki fotoğrafları gördükçe, titreyerek ;
Heyecanlanıyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
Sen daha ilkokula giderken ben babamla Samiyen'deydim.
Ya Yılmaz bi yürü git ya hangi tribün ne tarafta nerden giriliyor hepsinden bir haberdin başka şeyler de söylerim de şimdi rezil olmanı istemiyorum mesela 17 yaşındasın ama tek başına maça gitmeye korkuyosun toprağam.
Yahu renklerin farklı olduğu falan yok hepsi de aynı.Farklı görünmesinin 2 nedeni var 1.si alt katta korkuluk yok 2.si ise alt kattaki koltukların, üst kattaki koltuklara göre aralarındaki yükseklik farkının az olması.Bu nedenle de alt kattaki koltuklar birbirine daha yakın.Yakın olduğu için de daha koyu görünüyor.Üst kattaki koltukların arası daha açık olduğu için aradan beton görünüyor ve bu nedenle de daha açıkmış gibi duruyor hepsi bu.
Aradaki beyaz kısımlar kırmızı dışında bir renge boyanırsa - örneğin sarı - uzaktan o kısımlar turuncu bir izlenim verir ve bu seferde onun için söylenirsiniz.
Bence böyle gayet güzel ama boyanacaksa kırmızı olsun.
Zaten maç boyu millet merdivenlerde oturup koltukları boş bırakmayacak, tüm koltuklarda seyirciler olacak ve biz sadece merdiven boşluklarını göreceğiz.
Bazen başka takım taraftarıymış gibi ayrıntılara çok takıyor sanki stad olmamış gibi davranıyorsunuz.
Ya arkadaşlar stadı en ince ayrıntısına kadar hesaplayıp yapan adamlar, koltuk renginin farklı olmasını düşünemeyecekler mi? Böyle bir şey olabilir mi sizce? Nereden baksanız 50bin koltuk var orada, yarısını kırmızı, yarısını bordo mu alalım diyecekler? Bence renk farklılığı üstteki koltukların üzerindeki streçlerin henüz sökülmemesinden kaynaklanıyor. Takmayın bu kadar küçük ayrıntıları kafanıza. Türkiye'nin en modern ve dünyanın sayılı stadlarından biri olacak TT Arena. İlk maçta o koltukta hangi şanslı GS taraftarları oturacak acaba, ben bunu düşünüyorum. İzmir'de olduğum için ilk maça gidemeyeceğim, fakat sezon sonuna kadar 1 maçı kesinlikle izlemek istiyorum, inşalah Allah nasip eder..
Edlan Polat ve ekibinin en klas projesi geldiklerinden beri.. Belkide yapılan tek olumlu yönetim işi..
quote:
Orijinalden alıntı: strafor
Edlan Polat ve ekibinin en klas projesi geldiklerinden beri.. Belkide yapılan tek olumlu yönetim işi..