Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçi bitiyor ama dışı daha karışık. Az da dışa yüklenseler bari
  • Merdivenlerin kırmızıya boyanacak olması çok iyi düşünülmüş.
  • merdivenler kırmızı değilde sarıya boyansa daha güzel olur gibi.. Stadda hiç sarı renk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

merdivenler kırmızı değilde sarıya boyansa daha güzel olur gibi.. Stadda hiç sarı renk yok

sarıya falan boyanmasın bence ne o öyle renk curcunası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta

quote:

merdivenler kırmızı değilde sarıya boyansa daha güzel olur gibi.. Stadda hiç sarı renk yok

ne alaka ya.. gidipte pembe, kahverengi, mor, siyah, mavi.. olsun demiyoruz.. takımımızın orjinal rengi olan sarı olsun diyoruz.. Kaldı ki formamız bile sarı kırmızı.. Bu renk curcunası mı oluyor şimdi??

•  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
  • Fotoğraf Düne Ait (26 Ekim 2010)

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
  • Art arda oluyor ama kusura bakmayın arkadaşlar, buldukça ekliyorum.

aslantepe.biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Kamera açısı deplasman tribününü alacak, malum ülkemizde Anadolu takımlarının taraftarları deplasmanlara gelmezler.

Bu yüzden orası boş gözükecek ve bu da göze hoş gelmez.[b/]

Zaten bana kalırsa orası mis gibi aşşaya kadar inen tek köşe, bence orayı deplasmana değilde bize verselerdi daha mantıklı olurdu hemde süper bi bütünlük olurdu.. O köşe hariç diğer tüm köşelerde çıkışlar onlardan birini yapsalardı işte deplasman tribünü.. Ama bi bildikleri var mı da böyle yaptılar bilemiyorum tabi..
  • quote:

quote:

quote:

ne alaka ya.. gidipte pembe, kahverengi, mor, siyah, mavi.. olsun demiyoruz.. takımımızın orjinal rengi olan sarı olsun diyoruz.. Kaldı ki formamız bile sarı kırmızı.. Bu renk curcunası mı oluyor şimdi??

Bana göre de merdivenlerden çok koltuklara galatasaray yazabilirlerdi sarı renkle, ama olmadı merdivenler sarıya boyanabilir.. Renk cümbüşü ne demek allaşkına?? sanki 10 farklı renk kullansınlar istiyoruz, takımın renkleri sarı ve kırmızı sonuçta.. Sadece kırmızı görünen bi stad bana bişey ifade etmiyor daha öncede söylemiştim..

• Beni avutan şey sonradan düzenlemeler yapılabilecek olması.
    Forumlarda okuduğum kadarıyla tel örgülerle ilgili bir düzenleme yapılabilirmiş.
  • quote:

off offf sabırsızlanıyorummmm 1800tl feda olsun sana iyi koycak şu kombine ama değer bu stadda maç izlemeye
  • quote:

Art arda oluyor ama kusura bakmayın arkadaşlar, buldukça ekliyorum.

aslantepe.biz

• quote:

quote:

quote:

3d simulasyonda turkuaz renkte gözüküyor, kırmızı beyaz saha yeşil aralar sarı çıkışlar turkuaz çok saçma olur bence. kırmızı beyaz ve sahanın yeşil üçlüsü bence en güzeli olur...

• quote:

İnanılmaz
  • Kırmızı koltuklar içindeki beyaz boşlukları daha sonra kırmızıya boyacağız” diyerek önlem alacaklarını dile getiriyor.

Bu cümleyi benmi yanlış anladım yoksa gerçenten böylemi demek istiyor.Merdivenden bahsedilmiyor koltukların arasındaki boşlukalr diyor bence merdivenler değilde biçimsiz olan kenarları güzel göstermek için kırmızıya boyicaklar galiba.Merdivenler beyaz kalıcak.
  • Avrupada ilk 10 a girecek bir stadyum yaptık bırakın şimdi şurasının rengi olmamış gibi şeyleri. Bazı koltukların renginin açık görünmesinin sebebi, üstündeki naylonun çıkarılmamış olması olabilir. Korkuluklarında etkisi var ama sonuçta orada oturan taraftarlar onların görüntüsünü bastıracaktır.

Biz yapılacak en iyi stadı yaptık şimdi yayıncı kuruluş bu güzelliği en iyi şekilde yansıtacak çalışmaları yapmalı.
  • sanırım köşelerdeki kısımlarda koltukların doğrusal şekilde dizilememesinden kaynaklanan bir sorun var

quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Avrupada ilk 10 a girecek bir stadyum yaptık bırakın şimdi şurasının rengi olmamış gibi şeyleri. Bazı koltukların renginin açık görünmesinin sebebi, üstündeki naylonun çıkarılmamış olması olabilir. Korkuluklarında etkisi var ama sonuçta orada oturan taraftarlar onların görüntüsünü bastıracaktır.

Biz yapılacak en iyi stadı yaptık şimdi yayıncı kuruluş bu güzelliği en iyi şekilde yansıtacak çalışmaları yapmalı.
  • valla şu koltuk renklerinin uyumsuzlugu yüzünden bordo-kırmızı diye dalga geçmeye başlarlarsa deli olurum
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.