Gerçekmi bu inş stat bitince maçlarda kameranında göreceği açıdan yedek kulübelerin yanına bu baskılardan yapılır (bkz:Nou camp)
Photoshop bu ama dediğin gibi olursa gerçekten çok iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: CRUSSOR
korkuluklardan bahseden arkadaşlar korkulukların boyanamayacak maddeden olduğunu duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer doğruysa görüntü açısından çok kötü olacak. bu kadar para harca iyi bir stad yap sonra bu görünüme getir yazık yaa.
Abartının Da Böylesi.. Kötü Duran Bi Yanı Yok..
3D simülasyonunda tünel çıkışları turkuaza yakın bir renk değil miydi
ayrıca acaba neden hiç sarı renk kullanılmıyor
Şu ana kadar ne kadar kombine satılmış bilgisii olan var mı? Tek endişem stadın dolmaması.23 bin kişilik stadı bile dolduramazken burayı nasıl dolduracaz bilmiyorum. :( Eğer her maç 20-25 bin civarı taraftar gelirse boşluklar yüzünden çok kötü bir görüntü olur.
Şöyle en az bi 35 bin kombine satılsa ne olur bee off.
quote:
Orijinalden alıntı: AbaraiRenji
quote:
Orijinalden alıntı: CRUSSOR
korkuluklardan bahseden arkadaşlar korkulukların boyanamayacak maddeden olduğunu duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer doğruysa görüntü açısından çok kötü olacak. bu kadar para harca iyi bir stad yap sonra bu görünüme getir yazık yaa.
Abartının Da Böylesi.. Kötü Duran Bi Yanı Yok..
+1905
Ki zaten önemlil olan seyirci varken ki görüntüsü bence. Boşken iyi görünse ne kötü görünse ne.
quote:
Orijinalden alıntı: Crln
Şu ana kadar ne kadar kombine satılmış bilgisii olan var mı? Tek endişem stadın dolmaması.23 bin kişilik stadı bile dolduramazken burayı nasıl dolduracaz bilmiyorum. :( Eğer her maç 20-25 bin civarı taraftar gelirse boşluklar yüzünden çok kötü bir görüntü olur.
Bence ilk sezon 35-30 bin arası kombine satılır fiyatlar ucuz zaten heleki başarı olursa devamı da gelir 2. devre ve seneye dolu tribünlere oynarız büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
Bence ilk sezon 35-30 bin arası kombine satılır fiyatlar ucuz zaten heleki başarı olursa devamı da gelir 2. devre ve seneye dolu tribünlere oynarız büyük ihtimalle.
Alıyo muyuz daşgıranım
quote:
Orijinalden alıntı: -Fß!-
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
Gerçekmi bu inş stat bitince maçlarda kameranında göreceği açıdan yedek kulübelerin yanına bu baskılardan yapılır (bkz:Nou camp)
yaptım olacak :)
Allah kısmet ederse alcaz çiyed, düşüncelerim çok çabuk değişenlik gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Taner hocam bittikten sonra bence şık bir hal alacaktır, bekleyelim görelim.
İnşallah şık bir şey çıkar. Bekleyip görelim dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: freestyle_
Stada bakın.
Görgüsüzlük yapmayalım. Biz gecekonduda oynarken adamlar 5 senedir bu stadda oynuyorlar.
barbarlık yapmayalım meldivenlel bos değil şikayetçiyiz kural var varsa uygulansın
quote:
Orijinalden alıntı: arda1811
yemin ederim bu stadta oynanacak ilk maçı hayal edemiyorum
ben ettim OLDU!
10bin peşin gerisi önemli değil
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
26.000 adet kombine satılıyor sadece stad kapasitesinin yarısı kadar kombine alırken yetkili söylemişti
arkadaşlar şuan en ucuz kombine hangisi ve fiyatı ne kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Mühim değil bir boyaya bakar stadı bi üstümüze alalım herşeyi hallederiz, yeni inşaa edilmiş bir ev gibi düşünün ayrıntıları biz yapacağız, koltuk rengini sordular ama, korkuluk renginide soracak değiller ya,
Türk aklı
Yahu boş görüntüsünden n'oluyor. İsterse rezil görünsün. Önemli olan kullanımı..
Bu yüzden orası boş gözükecek ve bu da göze hoş gelmez.[b/]
aynen çok kötü bi görüntü olcak keşke diğer tarafta olsaydı
Arena’da ilk gol Milliyet'ten Sarı-kırmızılı takımın ikinci yarıda taşınacağı Türk Telekom Arena’da kale direkleri dikildi, çizgiler çekildi. Çimleri serilince bambaşka bir atmosfere bürünen stadı gezdik, havayı teneffüs ettik, çalışmaları yerinde izledik
NEVZAT DİNDAR
Türk Telekom Arena Stadı’nda, foto muhabiri arkadaşım Fehim Kayacan ile birlikte ilk adımımızı attığımız andan itibaren gerçek bir arena hissine kapıldık. Stadın önündeki yoldan geçen arabaların, büyük ihtişamı karşısında hızlarını azalttığı ve bu nedenle trafiğin aksamasına neden olan Seyrantepe Projesi’nde yoğun giden çalışmalardan etkilenmemek mümkün değil. Kısa bir süre önce Hollanda’dan getirilen çimlerin üzerinde kendimi önce Arda’nın, sonra Kewell’ın, en sonda Milan Baros’un yerine koyuyorum. Gerçekten de bu şahaser, boş tribünleri ile bile insanı kendinden geçiriyor. İşte orada temsili başlama vuruşunu yapmak günlerdir rüyalarıma bile giriyordu. Sahanın ortasına doğru yönelirken tribünlere yerleştirilen, ama henüz tamamlanmayan kırmızı koltuklardaki taraftarların nefesini hisseder gibiydim. Çünkü koltuklar yeşil alana o kadar yakın ki... Başlama vuruşu da kesmiyordu. İlk golü atmak için beyaz noktanın başında aldım kendimi. Hagi gözlerimin önünde. Topun arkasındaki sanki ben değil Karpatların Maradonası’ydı. Sonuç mu? Top doksana gitti... Yetkililer de şaşırdı bu çekime. Top ilk kez Arena’da yuvarlanıyordu ve onlar da bu ana şahitlik ediyordu. Bu arada özellikle koltuklar arasındaki beyaz boşlukların hoş bir görüntü meydana getirmediği konusunda yapılan şikayet projenin yetkilileri tarafından dikkat alınmış. Konuyla ilgili eleştirilerini ileten kişilerin verdiği örnek Bayern Münih’in maçlarını oynadığı Allianz Arena olmuş. Arena Stadı’ndaki gibi boşlukların ve koltukların aynı renk olması gerektiğini belirten yorumlara karşın proje sorumluları, “Allianz Arena’da koltuklar ve boşluklar gri renk. O yüzden televizyonun başında fark edemezsiniz. Türk Telekom Arena’da ise koltuklar yerleştirilmeye başlandı. Kırmızı koltuklar içindeki beyaz boşlukları daha sonra kırmızıya boyacağız” diyerek önlem alacaklarını dile getiriyor. Sonuçta belki de Galatasaraylı futbolcuların bile rüyalarını kendi adımıza gerçeğe dönüştürmenin mutluluğuyla ayrıldık stattan. Türkiye’nin gurur duyacağı bu statta ilkleri yaşamak bambaşka bir duyguydu...
BİTTİ, BİTİYOR Türk Telekom Arena’nın kale direkleri ve fileleri takıldı, saha çizgileri de çizildi. Saha aydınlatma elemanlarının montajları ve kontrolleri sürüyor. Basın Lounge bölümünün dış cam kaplamalarında da sona gelindi. Stattaki tüm odalarda, konferans salonlarında, soyunma odalarında ve tuvaletlerde çalışmalara devam ediliyor. Bina dışındaki çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları da sürüyor.
Pegasus’la imza günü
Galatasaray Kulübü ile Türk Telekom Arena’da kuzey tribünün isim hakkını alan Pegasus Hava Yolları arasındaki imzalar bugün atılıyor. Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın katılacağı sponsorluk imza töreni saat 10.00’da Conrad Otel’de gerçekleştirilecek.