Şimdi Ara

Askere Gidiyorum SS'Lİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben askerden döneli 1 ay olacak neredeyse. O göz açıp kapatma deyimi geride kalanlar için geçerli. Giden için zaman duruyor resmen.
    Neyse hayırlı tezkereler bakalım.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam Allah dermanını veremiyeceği yükü vermezmiş bende şimdi bi yandan seviniyorum bi yandanda çok ani oldu diye bi kırıklık var içimde neyse gidicen öğrenicez bu arada usta birliğine geçtiğim zaman fotoğraf filan atabilirim foruma unutmayın beni
  • hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

sağolun hocam Allah dermanını veremiyeceği yükü vermezmiş bende şimdi bi yandan seviniyorum bi yandanda çok ani oldu diye bi kırıklık var içimde neyse gidicen öğrenicez bu arada usta birliğine geçtiğim zaman fotoğraf filan atabilirim foruma unutmayın beni

Ani olması daha iyi aslında. Gideceğin zamanı beklemek daha kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

İyi forumlar arkadaşlarım yaşıtlarım ve saygıdeğer büyüklerim bugün kasımpaşa askerlik hastanesinde muayine oldum ve askerlik şubeme geldim evrakları tamamlamak için evraklar tamamlandı 30.05.2014 de oğlen 1 de sivas 5. piyade er eğitim tugayına teslim oluyormuşum şok oldum bi an benim birliklerin hepsi gitmis mayısta ben 1 aylık asker kaçagı gozukuyormuşum şimdiden hakkınızı helal edin 12 ay herkez göz açıp kapayıncaya kadar geçer diyor ama bakalım hayırlısı
     Askere Gidiyorum SS'Lİ

bende gidiom dostum 2 hafta sonra

• _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Evet zarfda yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    sizin nereye çıktı hocam acemi erliğiniz ?
  • askerlik çok farklı bir yer, 18 yaşında ferrari sahibi olup sevgilisi ile parise tatile giden arkadaşımda vardı ayağını pisuvarda yıkamaya çalışanda vardı... o yüzden ne kadar anlatılsa da burada askerliği anlaman zor. Her askeriye bir değildir, olduğun yerde yapacağın işe göre farklılıklar olur... aynı yerde olsan bile bi arkadaşın gece gündüz koştururken sen yatış da olabilirsin. Fazla kafana takma kendini olacaklara bırak düşünme o niye bu niye böyle oluyor diye...her işi biliyorum diye her yere atlama ne çok sivril ne çok pasif kal orta şeker takıl...
  • conquête kullanıcısına yanıt
    tabi hocam etliye sütlüye karışmam
  • Asgerr mi oluyon cahaaaaal :D tez git gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sericatil18 kullanıcısına yanıt
    Hudutçu olacaksın. Usta birlğinde Sınır karakolunda görev yapacaksın yani... karakola dağıtılmadan taburda kalma htimalinde var.
    Normal piyadeden farklısın, Piyadenin en zor görevini yapacaksın kısaca. bende hudutçuydum Allah sabır versin.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Nasil yani hocam biraz acarmisiniz hudutcu ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Bu saatten sonra benmi gidiyim.

Şafak olmuş coni moni

Torun şafak söylede serinleyelim.

Duyabilceğin bilimum aptal sözlere hazırlan. Ben 15 yapmıştım 3 ay daha az hemen geçer.

Askerlik işindeki en amele iş hiç tanımagın normalde olsa selam,vermeyeceğin hanzolalarla kalıcak olmak

kimseyi küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın ama bu tarz yazdığın sözler beni,deli,ediyor.aptal aptal bilimum,şey.

• Hudutçu, ülke topraklarımızın en son sınırında bulanan karakollarda sınırı gözetleyen askere denir. .google a HUDUT TAKIM KARAKOLU yaz o karakollarda gorev yapacaksın.

• Yolun açık olsun hocam hayırlı teskereler göz açıp kapatıncaya kadar bi bakmışsın memleketindesin

• güle güle git,güle güle gel dostum
  • Biz de gidicez bakalım bu zaman gelince ne halt yicez hayırlı teskereler.

• devre kaybı, allah sabır versin şimdiden söyleyeyim. bizim yan bölükte devre kaybı askerler vardı, gece traş bıçağını çıkarıp kendini jiletleyen, yat saatinde gece dışarı çıkmak için nöbetçi çavuşla kavga eden, telefon kuyruğunda kavga çıkarıp kulübenin camını kıran ve o cam parçasını sırf telefonla 1 dakika fazla konuştu diye arkadaşına saplayan şuursuzlar vardı.
    gerçi şimdi böyle manyaklar varmı bilmiyorum, 10 sene öncesinden bahsediyorum.
  • Biz 15 yaptık be ne şanslısın muhabbeti yapmadan olmaz. Ayrıca son tertip gidip 3 sene askerde geçirdim 😎

• Allah sabır versen. en çok buna ihtiyacın olacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.