Şimdi Ara

Aşırı seyrek saç mı dazlak gezmek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ön saçlarım çok seyrek yaşım 27 artık bu saatten sonra saçlar gidici gibi bu durum beni mutsuz ediyor. acaba komple kesip bi imaj yapabilir miyim yoksa seyrek saçları sürekli gür göstermeye çalışmak mı daha mantıklı sizce.

ekim yaptırmak istedim ama yapmıyorlar. donör bölgem güçsüz ve ön kısımda ekim için fazla saç var. :/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aşırı Seyrek Saç mı, Dazlak Saç mı?

Aşırı seyrek saç, saç dökülmesi veya saç incelmesi nedeniyle kafa derisinin bazı bölgelerinde saçların belirgin şekilde azalması durumudur. Seyrek saçlar, özgüveninizi etkileyebilir ve sosyal kaygıya neden olabilir.

Saç dökülmesiyle mücadele eden bazı kişiler, dazlak tıraş olmayı bir çözüm olarak görürler. Dazlak saç, başın tamamının veya bir kısmının tıraş edilmesi işlemidir. Dazlak saç, saç dökülmesi sorununu gizleyebilir ve özgüveninizi artırabilir.

Ancak, dazlak saçın da kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. Dazlak saç, bakım gerektirmez, zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Ayrıca, spor yaparken veya sıcak havalarda serinlik hissi verebilir.

Öte yandan, dazlak saç, soğuk havalarda rahatsızlık verebilir ve güneşten korunmak için başlığı veya şapka takılması gerekebilir. Ayrıca, dazlak saç bazı ortamlarda profesyonel veya uygunsuz olarak görülebilir.

Aşırı seyrek saç veya dazlak saç seçimi kişisel bir tercihtir. Her iki seçeneğin de kendine özgü artıları ve eksileri vardır. Seyrek saçlarınızla başa çıkmanın en iyi yolunu belirlemek için bir dermatoloğa veya saç uzmanı ile görüşmeniz önerilir.

Saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız ve dazlak saçı düşünüyorsanız, bu kararın potansiyel yararlarını ve risklerini dikkatlice tartmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yuz hattin yuvarlaksa sifira vurdur yakısir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle dazlak. Senin durumundayım ve saçlarım 3 numarayı geçmiyor artık.
  • Peruk tak.
  • vurdur gitsin hocam
    yakışır
  • jude law isen farketmez. adam gördüğüm en berbat saça sahip hala yakışıklı

• Dazlak daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim saç da Seyrek. Hep Vurdururum Berbere.

Sonra bir Rahatlama Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumunuz varsa saç ektirin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacettepeTıp2019

Maddi durumunuz varsa saç ektirin?
    saç ekmiyorlar. acıbadem hastanesine gittim saç kökleri zaten seyrek ve geniş aralıklıymış hatta donör bölgeyle ön bölgedeki genişlik aynıymış. yapısal yani. ekim olursa da öndeki ayrıklı ve seyrek bölge dökülebilirmiş. çok güçlü prp gerekir denince fiyat 10 milyarı buluyor. o yüzden dazlak yapıcam galiba.

arkadaşlar herkese teşekkürler cevap atan

1 numaraya vurucam galiba saçı. berbere gidince dalga geçme ihtimalini göze alıp gidemiyorum. ama gidicem
  • Hafız senin yüz hattin yuvarlak o zaman tipini atsana bi karsilastirma yapayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçları sıfırla sakalı biraz uzat. oğuz kağan çakır gibi yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.