Şimdi Ara

Saç ayrımı mı yoksa dökülme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
45.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saçımın arkasının fotoğrafını çekerken tepe bölgede böyle bi ayrım olduğunu fark ettim, sizce bu seyrelme mi yoksa herkeste olan bi ayrım mı? Gün ışığında belli olmuyor İlk iki fotoğraf yoğun ışık altında çekilmiştir. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
    Saç ayrımı mı yoksa dökülme mi?Saç ayrımı mı yoksa dökülme mi?Saç ayrımı mı yoksa dökülme mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 15 Temmuz 2017; 14:1:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Ayrımı mı Dökülme mi?

Saç ayrımı, saç derisindeki doğal bir bölümdür ve saçın farklı yönlerde uzamasını sağlar. Ancak, saç ayrımının belirginleşmesi veya genişlemesi, saç dökülmesinin bir işareti olabilir.

Saç dökülmesi, saçın seyrelmesine veya tamamen kaybına neden olabilecek yaygın bir sorundur. Saç dökülmesinin birçok nedeni vardır ve bazıları genetik veya tıbbi durumlarla ilgiliyken diğerleri çevresel faktörlerden kaynaklanabilir.

Saç Ayrımı Çizgisinin Dökülmesi

Saç ayrımı çizgisindeki dökülme, saç dökülmesinin erken bir belirtisi olabilir. Saç ayrımı çizginde incelme veya belirginleşme fark ederseniz, saç dökülmesi yaşayıp yaşamadığınızı belirlemek için bir dermatoloğa danışmalısınız.

Işık Altında Saç Diplerinin Görünmesi

Işık altında saç diplerinin görünmesi, saç ayrımının belirginleşmesinin bir başka işaretidir. Bu, saçın inceldiğini ve saç derisinin daha fazla görünür hale geldiğini gösterir.

Erkeklerde Saç Ayrımı

Erkeklerde saç ayrımı, genellikle genetik bir durum olan ve erkek tipi saç dökülmesi olarak bilinen androgenetik alopesi ile ilişkilidir. Erkek tipi saç dökülmesi, saçın ön tarafında veya tepe noktasında dökülme ile karakterizedir ve zamanla saç ayrımının genişlemesine neden olabilir.

Ne Zaman Bir Dermatoloğa Görünmelisin?

Saç ayrımının belirginleştiğini veya saç dökülmesinin diğer belirtilerini fark ederseniz, bir dermatoloğa görünmelisiniz. Saç dökülmesinin altında yatan nedeni belirleyebilir ve uygun tedavi seçeneklerini önerebilirler. Erken teşhis ve tedavi, saç dökülmesinin ilerlemesini yavaşlatmaya veya durdurmaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dökülme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyrelmiş gibi geldi hocam yağlı bir saçın mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

seyrelmiş gibi geldi hocam yağlı bir saçın mı var?

evet hocam çok yağlı olmasada yağlanıyo
  • up
  • Hocam ne olduğunu anlamak için eski halinizi bilmemiz lazım. Benim de orası sizin gibi ama doğduğumdan beri öyle orası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartu

Hocam ne olduğunu anlamak için eski halinizi bilmemiz lazım. Benim de orası sizin gibi ama doğduğumdan beri öyle orası.

Hiç dikkat etmedim şimdiye kadar arka kısıma hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gün ışığından dolayı öyle bence, dökülme başlasa bile bu yaşta ordan başlamaz
  • Kardeş randevu aliyosun devletten gidiyosun doktor amca bakıyor. Sana gerçek ve güvenilir bir bilgi veriyor.

• Genetik olabilir bizim sülalede kel yok ama yanlar ve tepe bölgesi seninki kadar açık olmasada açıklık var doktora gidip bi baktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldiniz arkadaşlar cep telefonu ile fotoğraf çekilerek saçların döküldüğünü zannetmeyin alakası yok

Saçlar dökülmemiş ama daha kuvvetli olsun istiyorsanız çaresi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 15 Temmuz 2017; 16:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldiniz arkadaşlar cep telefonu ile fotoğraf çekilerek saçların döküldüğünü zannetmeyin alakası yok

Caresi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Genetik olabilir bizim sülalede kel yok ama yanlar ve tepe bölgesi seninki kadar açık olmasada açıklık var doktora gidip bi baktır

Tepe bölgem açık değil benim git ışık altında kafanın üstten fotoğrafını çek seninki de öyle gözükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Hoş geldiniz arkadaşlar cep telefonu ile fotoğraf çekilerek saçların döküldüğünü zannetmeyin alakası yok

Caresi ne

Hoş geldin arkadaşım

Öncelikle mastürbasyonu azaltmak sonrada cinselliği çok düşünmemek lazım

Günde 3 defa saçları musluk suyu ile ıslatılmalı. Aslında soğuk su daha iyi ama sizler yapmayın alışkın degilseniz üşütüp hasta olabilirsiniz

Günde 1 buçuk yada 2 tane normal fırın ekmeği yenmeli

Bilgisayar monitörü saç derisini kurutuyor kılcal damarlara zararlı olduğu için saç dökülmesi yapıyor

Haftada 1 defa şampuan ile saçları yıkayın. Havlu fön makinesi saç kurutma makinası jöle waks badem yağı zeytinyağı susam yağı ve kozmetik ürünleri kullanmayın saçlara zararlı olabiliyor.

Haftada 3 defa hayvansal yağlı besinler yiyin özellikle hayvan yağı saçlara bakım yapıyor ve aşırı kuvvetlendiriyor parlaklık veriyor

Alış veriş merkezleri ve xray cihazları saçları döküyor uzak durun

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma bunları yazmak istemezdim ama ağır saçmalamışsın dayanamadım. Ne biçim öneriler bunlar günde 2 fırın ekmeği ye gibi... Kaçıncı yüzyıla geldik doktora gidersin bakar, anlar ve tedavi uygular. Böyle çözüm önerisi olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Caresi ne

Hoş geldin arkadaşım

Günde 3 defa saçları musluk suyu ile ıslatılmalı. Aslında soğuk su daha iyi ama sizler yapmayın alışkın degilseniz üşütüp hasta olabilirsiniz

Bilgisayar monitörü saç derisini kurutuyor kılcal damarlara zararlı olduğu için saç dökülmesi yapıyor

Haftada 1 defa şampuan ile saçları yıkayın. Havlu fön makinesi saç kurutma makinası jöle waks badem yağı zeytinyağı susam yağı ve kozmetik ürünleri kullanmayın saçlara zararlı olabiliyor.

Haftada 3 defa hayvansal yağlı besinler yiyin özellikle hayvan yağı saçlara bakım yapıyor ve aşırı kuvvetlendiriyor parlaklık veriyor

3 haftalığına bırakmıştım masturbasyonu saçlarımın yarısı gitti neden o zaman? masturu bırakınca testosteron tavan yapıyo cinsel açlık hissediyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Temmuz 2017; 17:9:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Hocam kusura bakma bunları yazmak istemezdim ama ağır saçmalamışsın dayanamadım. Ne biçim öneriler bunlar günde 2 fırın ekmeği ye gibi... Kaçıncı yüzyıla geldik doktora gidersin bakar, anlar ve tedavi uygular. Böyle çözüm önerisi olmaz.

Hoş geldin arkadaşım Estağfurullah istediğin gibi hitap edebilirsin

Saçmalık gibi gözükebilir ama değil çok faydalı bilgiler yazdım arkadaşım doktor bilim modern tıp şart.

yobaz cahil insan değilim Deney yönetemi ile bulduğum formül üstelik çok etkili

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

quote:

quote:

Caresi ne

Hoş geldin arkadaşım

3 haftalığına bırakmıştım masturbasyonu saçlarımın yarısı gitti neden o zaman? masturu bırakınca testosteron tavan yapıyo cinsel açlık hissediyon

Hoş geldin arkadaşım sadece mastürbasyon bırakmak ile olmaz. Cinselliği aşırı düşünmek ama yapamamak vücut için çok zararlı

Cinsellik isteği olduğu zaman vucut ısısı artar organlar damarlarda ani değişkenlik oluyor

Gidin zina yapın demiyorum ama herkes kendinden sorumlu

• Benim de öyle doktora gitmedim acaba gitsem mi

• Kellik baslangici olabilir. Eger genetikse onune gecemezsin zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.