Şimdi Ara

AŞIK OLDUĞUM KIZ SALAĞIN TEKİ (BİDE AYNI SINIFTAYIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AŞIK OLDUĞUM KIZ SALAĞIN TEKİ (BİDE AYNI SINIFTAYIZ)

2 SENE DAHA AYNI SINIFTA OLUCAZ. NASIL UNUTURUM BEN BUNU YA.İLK TEKLİF ETTİĞİM VE İLK RED YEDİĞİM KİŞİ. LİSE2 YİM. LİSE3 E GEÇTİM. KIZA MAVİ GÖZLÜ KUMRAL AMA SALAK MI SALAK . DERSLERİ İYİ AMA EN KRO ADAMLAR BİLE SAMİMİ OLUO KIZLA. SALAK SALAK ŞEYLERE GÜLÜO BUNU BEN DEĞİL ARKADAŞ BİLE SÖYLÜO. BEN EN ARKA SIRADA OTURUYORUM BU EN ÖN SIRADA. ÖN SIRADA OTURAN ARKADAŞLAR SÖYLÜOLAR. GÜZELLİĞİ VAR BAŞKA BİŞEYİ YOK. İÇİ DESEN FASO FİSO HERŞEYE GÜLÜO NEREDEYSE. HERKESLE KONUŞUO KAYNAŞIO.SICAK KANLI ÇOK ÇALIŞTIĞI İÇİN DERSLERİ İYİ AÇIK LİSEYE GİDEN BENLE YAŞIT BİRİNE WEB CAM AÇMIŞ. Bİ KIZ TANIŞTIRMIŞ ONU BUNUNLA. GÜNLÜK HAYATTA HİÇ GÖRÜŞMEMİŞLER.ERKEK MSN DEN EKLEMİŞ BU KIZI.BUNU NERDEN BİLİYOSUNUZ DERSENİZ SORMAYIN ÇOK UZUN HİKAYE ORASI. NASIL UNUTUCAM YA. MSN DE NE ZAMAN GİRSEM O VAR MI YOK MU DİYE BAKIYORUM , KİŞİSEL İLETİSİNE , AVATARINA BAKIYORUM OFF OFF napayım arkadaşlar (KIZ KİMSEYLE ÇIKMAK İSTEMİYO AMA SAMİMİ OLMAK İSTİYOR. ÇIKMAK İSTEYENLEREDE TÜRLÜ TÜRLÜ YALANLAR SÖYLÜO.. (BENİM GÖRÜŞÜM BÖYLE - BÖYLE GÖRÜYORUM ONU) MSN DE EKLEYEN ERKEKLE UZUN UZUN MUHABBET YAPMIŞLAR . SEVGİLİLER GÜNÜNDE XXXXX TEN TEK GÜL GELDİ. DİYE YAZMIŞ. SONRA BEN BUNU ÖĞRENDİM. XXXXX MSN DE GÜL SİMGESİ YOLLAMIŞ BUNA.BUDA MSN KİŞİSEL İLETİYE YAZMIŞ DEDİĞİ.... AYRICA SEVGİLİLER GÜNÜNDE BANA SELAM, NBR YAZMIŞTI. HİÇ YAZMAZDI. )

• Engelle sil.
  • Anlattığına göre pek sevilecek bir kız değil. O yüzden pek takma, unutmaya çalış...
  • git öp işi bitir.
  • baska kızmı kalmadı bıkere aynı sınıftaysanız olmaz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak etme benim aşık old.m kızlar da salaktı... unutunca daha iyi anlıyo insan bunu ama helal sen daha severken farkına varabilmişsin... akıllı kız yoktur az akıllı kız vardır adamım
  • Kızın arkasından hakaret etmeyin.Belli ki kız çok güzel ve akıllı elde edemeyince hakaret ediyorsunuz kıza.

Size ne olacağını söyliyim.O kız lise bitesiye kadar sevgilisi falan olmayacak.Dışarıya üniversiteye gidince ilk beğendiği kişiyle çıkacak.

Ayrıca bence tüm kızlar akıllıdır.Sadece hepsinin pratik zekaları ''SIFIR'' dır.Duyguları çoğu kez aklının önüne geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 9 Haziran 2008; 14:41:51 >
  • 25 yaşında biri olarak bir kızda olmassa olmaz özelliklerden biri benim için akıllı olması. İsterse dünyanın en güzel kızı olsun aptal olduğunu biliym işim olmaz. Aptal bir kız insanı bıktırır acı bir tecrübe sonrası böyle düşünüyorum.
  • Senin pskolojik problemlerin yokmuydu sosyal fobi falan konu açıyodun

Git bi pskoloğa buraya boş boş konu aççağına
  • git tartış konu arasında sora muhabbeti kes.kendini soğut ona karşı kurtul.Uğraşma
  • kader ortağı mıyız senle kardeş bende de aynı dert var
  • Kabul etmeyince kız salak mı oldu?
  • belkide salak olan o değildir
  • Unutmak istiyorsan yardımım dokunmaz, fakat, kız madem çıkmak istemiyor neden samimiyet kurup da fikirlerini değiştirmeyi denemiyorsun. %80 işe yar(ıyor)ar.
  • kızların bazıları böyledir herkesle samimi olcak ama kimseyle çıkmıycak..
    işin zor arkadaşım ama kolaylıkla unutabilirsin her şey senin düşüncenle alakalı.
  • bir tanede benim başımda var bundan. sanki ben yazmışım gibi geldi konu:D bazı ihtiyaçalrdan dolayı kızla çıkcam maksat acemiliği atmak:D
  • Yaw bu kadar mı tesadüf olur afalladım şu an. Aynı sorun bendede var ya göz görmeyince gönül katlanır diyorum. Ama olmuyo işte valla ne yapacağımı bilmiyorum off offf....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dupp -- 9 Haziran 2008; 16:24:15 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.