Şimdi Ara

Sweatcoin uygulaması kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
19.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sweatcoin uygulaması ile yürüdükçe para kazananlar var. Telefona uygulama yüklüyorsunuz ve adımlar sayılıyor, belli bir miktara gelince banka hesabına para aktarılıyor. Paypal vb. hiç uğraşmaya gerek yok. Merak ettiğim 1000 dolar olunca mı çekiliyor yoksa 20-30 dolar gibi küçük rakamları direkt aktarabiliyor muyuz? Son zamanlarda limitin yükseldiğini söyleyenler var. Biri 100 dolar çekmiş kanıtlarıyla videoya koymuş gayet güzel. Kullanan varsa yorumlarını beklerim, dışarıda yürürken bir işe yarasın bari :)



  • konu yukarı :)

    Bugün 5000 adım attım, 1.71 coin verdi. Kullanan yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phorever

    konu yukarı :)

    Bugün 5000 adım attım, 1.71 coin verdi. Kullanan yok mu?
    hocam hiç para çekebildin mi?
  • Kullandım.5 Para etmez.Size en iyi senaryoyu özetliyeyim.En üst paketi alır ve gün içerisinde maksimum adımı atarsanız alabileceğiniz en yüksek miktar gün içerisinde 20 civarlarında.Bunun için kilometrelerce yürümeniz lazım bunu bir kenara bırakıyorum.

    Her ne kadar bu şeyi "coin" adı altında bir kripto para gibi pazarlasalar da bu şey bir kripto para değil.Bir blokzinciri yok,transferlerde her hangi bir transparanlık ilkesi yok bu ne demek? Uygulamanın sahibi istediği miktarda bu sahte para biriminden üretebilir ve istediği kullanıcıya gönderebilir demek.Sistem bu şekilde ilerledikçe zaten hiç bir borsaya girmesi mümkün bile değil.Yani bu sözde kazandığınız şeyleri satabilecek bir marketiniz yok.Reddit veya Discord üzerinden kullanıcılar birbirleri arasında Paypal bakiyesi üzerinden takaslıyor yani dolandırıcılıkta oldukça fazla.

    Kısacası, vakit kaybı.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    30 sweatcoin biriktirebildim. Kaç dolar ediyor, hemen çekme imkanım var mı bilmiyorum. Ama çok profesyonel çalışıyor. Otobüse vb. bindiğiniz an adım sayar duruyor. Yürümeye başladığınız an adım sayıyor.

    50 dolar çekenler var, geçen sene video yüklemişler youtube'a. Ama sonra güncelleme vb. geldiyse ve 2000 dolar olmadan çekim şansı yoksa hiç uğraşılmaz. bunu tam bilmiyorum maalesef. Yoksa geçen zamana yazık, harcanan şarja yazık. Şarjı sömürmüyor ama konum açık olduğu için hakkı neyse o kadar harcıyor
  • Birşey üretmeden satmadan nasıl para kazanacaksınız telefonunuzdan bitcoin kazarlar siz yürürken böyle saçmalıklarla uğraşmayın
  • Bunun mutlaka bir bugını bulurlar, adım sayan sensörü bir şekilde kandıracak şekilde.
  • Telefonunuza indirin kalsın, çünkü herhangi extra birşey yapmadan ,uygulamayı açmadan dahi yürüdükçe para kazanabirsiniz.

    Referanslı link bırakıyorum mail adresi ile kolayca üye olabilirsiniz.

    Sorusu olanlar yazabilir ,çok uzun süredir kullanmaktayım.

    https://sweatco.in/hi/sedat299333

  • Kendime ait 22.000 SWC var, dolayısıyla açık arttırmadan değerli bir ürün almaya yakınım. İstediğim orta düzey bir ürünü zaten alabilirim.

    Sorular için aşağıdaki referans linki üzerinden iletişime geçebilirsiniz:

    https://sweatco.in/i/onurozcelik

  • Merhaba,


    Sweatcoin'in yakın zamanda bir lansmanı olacak. Bu lansman sonrasında büyük bir reklam ağı ile tanıtımlar yapılacak. Atmış olduğunuz adımları coinlere çevirip kazandıracak. Büyük bir proje yakın zamanda adını sıkça duyabiliriz. Yanlış hatırlamıyorsam 1000 adım 1 sweatcoin karşılı olacak. Lansman sonrasında çok daha fazla detaylar ortaya çıkacaktır. Şimdilik tüm detayları https://www.teknobh.com/sweatcoin-nedir adlı içerikte yayınlanmıştır. Fikir sahibi olabilirsiniz.





  • Cross Marian kullanıcısına yanıt

    Mesaji yazali cok olmus ama dediklerini tersi cikti. Su an borsada islem goruyor. Degeri dusuk 0.006 dolar veya 0,16 lira degerinde. Adimlari coine cevirip coin hesabina atiyor ama azar azar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.