Şimdi Ara

Artık Erdoğan'ı eleştirmeyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 29 Mart 2021; 8:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok değişik kafalar bunlar

• koko etkisi dalga dalga yayılıyor
  • Artık Erdoğan'ı eleştirmeyeceğim

• 3 mesajlı adam anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

koko etkisi dalga dalga yayılıyor

kokokola işi tamam bunlar landrover peşinde hakları yenmiş

• "Yerine gelecek birisi yok"

Ben de bu cümleyi anlamıyorum. 20 yıldır iktidardalar, yaşadıklarımız ortada... bu ortamda istesen de daha kötüsü gelemez zaten!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıntı

metni:
    Günü geldiğinde, toplum hakettiğinde daha iyi kimseler gelecek inşallah

Haklısın işimiz İnşallah'a kaldı.

• ben ikna oldum. o zaman ne yapıyoruz el birliğiyle cumhur ittifakının %60 oy alması için çabalıyoruz.

• 8o kusur milyon nüfusa sahip ülkede adam kalmadı.
    “Ülkede yerine birisi yok” Bunu diyen kendisini ve içinde yaşadığı toplumu aşağıladığının farkında bile değil.
    Tapınmanın başka türlüsüdür başka kimse yok demek. Zavallılığın, caresizliğin, bitmişliğin başka türlüsüdür.

İktisat biliminde bir söz vardır.
    “Kötü para iyi parayı kovar” diye.
    (gresham yasası)
    Bunu insana adapte edersek;

Kötü insan iyi insanı kovar.
    Yaşanan şey de tam budur.
    Kötü insanlar ortadan çekildiğinde. İyi insanlar çoğalacaktır.
    O zaman iyi insan kötü insanı kovacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 27 Mart 2021; 16:52:1 >
  • Topluma çok da saygı duyduğum söylenemez.

Kimse kimsenin hakkına saygılı değil. Lise zamanlarımda başörtüsü serbestliği gündemdeyken tanıdığım chpliler yasağı savunuyor, sıkma baş diye hakaretlerde bulunuyorlardı. Şu an imkan olsa yine, belki daha fazlasını yapacaklar. Bugün akp nin yaptığını yarın CHP fazlasıyla yapacak.Sadece imkan ve güç meselesi. Diğerlerinin gelmesi zaten olası değil yönetime , öyle bir kapasite yok.

O gün CHP'liler (hepsini kastetmiyorum) başörtülülerin hakkını savunsaydı yani o şuura ulaşmış bir toplum olsaydı bugün akp, seçmeninin korkusundan herşeyi yapamazdı.

Belki siz o şuura ulaşmış sınırdır ama toplumun geneli hala o şuura ulaşamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 27 Mart 2021; 17:17:3 >
  • Zamanında birilerinin yerine nasıl biri geldiyse, biri yerine de biri gelebilir. Şans tanımak ve alternatifleri değerlendirmek gerekir. Zamanında bu yapıldı. Kötünün iyisini seçmekmiş, neden zorundayım ki buna. Ve ne yazık ki yaşam şartlarımız yurtdışına göre oldukça kötü, banane 70 80lerin CHP bilmem kim zamanlarından. Gavurun 1 birim parası benim 8-10 birim param olmuşsa gayet berbat durumdayızdir. 20 senedir araba telefon uçak vs vs hicbir üretim yok, zehir gibi gençlerimiz ileriye bakamiyor. Ülkede dinin bu kadar siyasete karışmış, bir eleştiride düşman ilan ediliyoruz, bundan daha berbati olamaz. En kötü seçenek zaten yaşanmakta olandır.

• "akpli değilim ama" nın yeni versiyonu mu bu?

• Müslğmansan mecbursun der gibi

• Hoş geldin. Burası şizofren kaynıyor. Kimse seni farkedemiyecek diyecektim ama sen bu dar grubun dışında genelde bir gerçeklik üzerine nefer olacaksın gibi. Kolay gelsin.

Yalnız şunu bil, Erdoğan'a karşı olmak onu bozamaz o konuda canını sıkma, eğer o yapıda yıldızları olan biri bozulsa idi çoktan Atatürk iki üç derviş şeyh şıh enerjisi ile yıkılır şerri bir Türkiye kurulurdu. Sen rahat ol ve seyret.

Bu arada herkese siz derdim bu sefer sana sen diyorum umarım sen dili kullandığım için rahatsız olmazsın.

• namaz kılıyoruımdan sonrasını okumadım

• Alıntı

metni:
    Ya-ya-ya coco jambo, ya-ya yeah
  • Yerine gelecek birisi yok ahahaha
    Dolu adam var Kılıçdaroğlu mansur yavaş
    Klictaroglunu bende sevmiyom ama başa gelse düzeltmek zorunda kim gelirse gelsin mevcut durumu düzeltmek zorunda yoksa iktidarda kalmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu milletin hakedeceği bu. Daha iyisi vardır illaki ama milletin şuur yapısına göre hakettiği bu

• Mansur Yavaş, Yada Akşener bi aday olsun uyandıracak sizi kollektif uykudan, artık subjektif yaklaşmayacaksınız olaylara. Dramatik olarak foseptik çukurunda olduğumuzu göreceksiniz. Erdoğanın son 2 yılı. Seçim sonrası by by

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.