Şimdi Ara

Artık Erdoğan'ı eleştirmeyeceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz forumda konuşuyoruz eleştiriyoruz ama dışarda insanlar da farklı davranıyor. Geçen Suriyeliler konusunda birkac bir şey söyledim hemen ırkçıymisim gibi davranıp üstüme geldiler. Bu gelenler de genç insanlar yani AKP'li filan değil. Herkes bir ben hümanist goruneyim , ben herkese her şeye saygılı goruneyim derdinde. Valla benim de aklımdan geçmedi değil madem bu kadar memnunsunuz ben de oyumu onlara vereceğim diye. Zaten ben bir şekilde yurt dışı deneyeceğim benim için motivasyon olur hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Ömer Üründül gibi konuşmuş sonlara doğru be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenilmiş çaresizlik gibi olmuş seninki.
    Ülkeyi bu bataktan kurtaracak tek lider bence Mansur. Gerisi yalan dolan. Ama iktidarı bırakmamak için herşeyi ama herşeyi yapacak bir zihniyet söz konusu. Ülkemizi yok etmeden Allah'ım sen yardım et(Amin)

• Berat Albayrak gittiğinde, dolar düştü. Boş koltuk bile daha iyi yönetti parayı. Erdoğan gittiğinde, o koltuk boş bile kalsa, ülke daha iyi olur.

Bu arada çok saçmalamışsın arkadaşım. Eleştirince maneviyatında sorun oluyorsa ya Erdoğan peygamberindir ya da sende zihinsel bir sorun var.

• Ülkenin başına eşek koysan daha iyi yönetir. Bir de adam yok diyor. Sanırım koko dağıtımı çok hızlı gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 29 Mart 2021; 1:43:55 >
  • HSO

• Şimdi bu eleştirmiş halin mi?

• ülkenin başına ben geçsem şu son 2-3 yıla göre daha iyi yönetirim. şu an cumhurbaşkanı halk tabanına inemiyor

• Mansur Yavaş var Erdoğan'ın yerine geliyor yakında....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.