Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wrong CD Key hatası galiba ilk çıkan Genesis sürümünde oluyor bazı arkadaşlar sonradan çıkan FLT sürümünü edinmişler belliki rahat rahat kuruyorlar patchi
  • kütük gibi dediğiniz anda sildim listeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

kütük gibi dediğiniz anda sildim listeden

kurup bi bakaydın,kütük gibi mi,o kadar adam kurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Oyunun 1.52 patch'i için imajı çıkmış.Patch yüklediğimde oyuna giremiyordum ama imajla artık girilebilir.Bilginize...

Nasıl yapıldığını ve nerden indirileceğini sormayın internette yeteri kadar bilgi var.

belli süre oynandıktan sonra oyun atıyor.gerekli ilaç bulamadım.ımajı nerden bulduğunuzu atarsanız çok sevinirim.
  • oyun çok hoşuma gitti kontroller taktikler ayrıca oyunu fps değil tps görüş açısıyla oynamanızı tavsiye ederim çok zevkli oluyo birde askerlere emir vermek gerçekten oyuna hareket katmış oyunda yapay zekada bayağı iyi durumda neyses bi anımı anlatıyım simdi biz bir köyü militanlardan kurtardık o sırada bir tane köylü geldi söyle böyle bizi militanlardan kurtarın dedi bende atıldım tamam dedim. bunlarda dağın yamacına kap kurmuş bizi bekliyor sanki neyse dedim askerleri tanklardan çıkarıp direk taarruz yaptırayım yavaş yavaş taktiksel seldırı yapalım .gittik dağın yamacına doğru tabii bizim tankçıların silahları hafif ama yinede adamlar taktik uyguluyor kimi yere yatıyor kimi eğiliyor zaten 16 kişimi öyle bişeydik, bende ilerleme emri verdim vermez olaydım (oyunu tps modda oynuyorum o anda) kampı gördüm ordada antitank roket varmış roketatarın yere mottelenmiş hali ordanbir füze attılar füze 30 cm omzumun sağından geçti uff dedim yere yattım kendimi gerçek çatışmada hissettim bizimkinler ateşe başladı sonra soluma baktım bir anda 7 metre kadar yanına roket geldi 2 asker anında 1 asker yaralandı 1 dakka sonra öldü teröristlerde taktiksel davranıyorlar vur kaç yapıyorlar ağaçların arkasına filan geçiyorlar yani sonuçta tepeden inene kadar 5 adamım kaldı maalesef öldürdüğüm terörist sayısı ise 5 idi sonrasında bölümü baştan aldım(tank sürecek adam kalmamıştı) bu sefer cipe bindim (üstünde 50 cal. makneli hummer cip )dağa çıktım
    . ordan hepsine ateş kustum öyle beçtim hiç zaiyat vermeden..Ayrıca silahları kullanırken(ağır silahları menzili ayarlamak çok önemli çok etkisi var
    son olarak çatışmalar (özellikler geceleri) mehmetçiğin kandil dağında yaptığı operasyonlar gibi gerçekci oluyor mermiler uçuşuyor sekiyorlar en enfest görüntülerden birisi ise 50.cal ve üstü silahların mermilerinin dağa veya binalara çarparak sekmeleri kıvılcımlar çıkarmaları olağan üstü kesinlikle oynayın derim yalnız vaktiniz çoksa

• maşallah askerlik anısı gibi yazmışsın
    bu özelliklerin zevkine 5-6 yıldır OFP/arma serisi ile varmış durumdayız
    benim multiplayer anılarımı anlatsam komedi filmi çıkar
  • @FadeToßlack kardeşimize,saygılar gönderiyorum.oyun imaj ile güzel çalışıyor.
    gerçekten çok kapsamlı mükemmel bir askeri simulasyon.hele birde görüş mesafesini 10000km çıkardınmı;inanılmaz derecede gerçekci oluyor.şimdiye kadar hiçbir oyunda (kendi eskioyunları hariç)böyle gerçekcilik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Sonunda bitirdim 3. bölümü. ne belaymış ya bizim konvoy. kendi başlarının çaresine bakamıyorlarsa takılsınlar peşime, bunu yapmaktan acizler. illa durup bekleyecez gelmelerini.

Yapay zeka ciddi derecede kötü olmuş maalesef. Çok gerizekalı bir yapay zeka. Ama 4. bölüm harika başladı. Oyun muhteşem.

3. bölümü nasıl geçtiniz acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
  • o bölüm oldukça sorunlu, hem oyundan atmalarla boğuşurken o bölümü geçmek oldukça zordu benim için. diğer konvoy elemanlarının kopmasına izin vermeden sürekli waypointleri takip edip karşıma çıkanı yardım tankla. bazen gerideki zpt ler takip etmeyi bırakıyor. onların mesafesi çok açılırsa görev başarısız oluyor. onları sürekli takip ettir kendini. düşen uçağın yakınlarında da bazı dost yerel kuvvetler var. onlardan bir ikisini de yanlışlıkla vurdum sen yapma :P
  • Ben bir köye geldim.Köylü yardım eder misingibisinden bir şeyler dedi.Kabul etmedim Daha sonra yeni bölüme geçti sanırım konvoyu koru gibisinden bir şeyler diyor.Ne yapacağımı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

3. bölümde takıldım. Pathfinder adlı bölüm. Son 2 task'a kadar tüm taskları bitirdim, en son bi köye geldik ve köylüler bizden yardım istedi. tamam dedim yardım edecem. Gittik öldürdük köydeki teröristleri. O Görevi de tamamladım. Şimdi yapılması gereken task'larda Protect the convoy gibi bir şey var. Bir de Crash Site'a gitmemiz gerektiğini söyleyen bir task var. Ben şimdi crash site'a gitmek istiyorum ama yolun ortasında adam bana convoydan uzaklaşıyosun geri dön yoksa görevini iptal edecem diyor. Yahu convoyun nerede olduğunu söyleseler gideyim canımı feda edeyim Ama yok ortada convoy monvoy. Köyü terkedemiyorum, azcık uzaklaşınca convoya geri dön yoksa iptal ederiz görevini diyor. Nedir bunun olayı?

demek istediğimi arkadaş burda anlatmış

• 1,52 nın ilacıı varmı bulan bırı pm atabılırmı?
  • o köye vardığında yanına biri gelip yarım istiyor. sana iki seçenek çıkıyor yardım etmek veya göreve devam etmek. yardım etmeyi seçersen 500 metre kadar ileride teröristler kamp kurmuş gidip orayı temizleyip enkaza devam ediyorsun. enkaz alanını düşmandan temizleyince görev bitiyor. sonraki görev daha zor geldi bana
  • ben yardım etmeyi seçmedim
  • o ek görev sorun teşkil etmemesi lazım. direk enkaz alanına akacaksın o zaman konvoyla.
  • teşekkürler eve gidince bakacağım.
  • 3. bölümdeki o sorun için, o bölüme başladığınız anda yanınızdaki tankların sizinle bir geldiğini takip etmeniz gerek. Bazen gerizekalılık yapıp birisi arkada kalıyor ve göreve gidemiyorsunuz. Sizinle birlikte toplam 4 tank olması gerek. Bir tank sizin, diğer 3 ü de yapay zeka. Ama hakikaten yapay zeka o bölümdeki AI ben böyle gerizekalılık görmedim. Oyun harika ama 3. bölüm bu oyunun yüz karası olmuş.

7. bölüme geldim şu an, 6. bölüm biraz zordu, iki araçla gidiyoruz, gecenin karanlığında onları yönlendirecem diye bi tarafım çatladı, en sonunda tepem attı herkesi indirdim araçlardan koşa koşa elde silahlarla bitirdim bölümü. Ciddi çatışma vardı ama harikaydı. Bence araçlar oyunun zevkini kaçırıyor. Tabana kuvvet ilerlemek kadar gerçekçisi yok. Ciddi derecede zor oluyor böyle ama zevki de böyle çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Temmuz 2010; 21:19:37 >

• Oyun çok ani bitti. Sonunun biraz zorlamasını bekliyordum ama üç beş düşman askeri dışında bir şey yoktu.

Çok kısa olmuş yav oyun. Şimdi Arma 2'ye başlayacağım. Harika oyundu. Ek paket olduğu için de kısa olmasına eksi olarak bakmamak lazım tabii.
  • bu oyunu fps modda oynayamıyorum çok garip oluyo bana tps modda oynuyorum

birde oyundaki map editör çok karmaşık herhangi bir video veya anlatım varmı bu konuda
  • tps de daha zor geliyor bana çatışmaya girmek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.