Şimdi Ara

Arkadaşlar bilgisayar oyunlarını bıraktım artık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugünden itibaren bilgisayarımdaki 15 oyunu da kaldırdım.Half life 2 oynarken bugün düşündüm.Lan bütün bunlar ne için? Ben sanal alemde 3-5 yaratık öldürsem, kızı kurtarsam elime ne geçecek? Hiçbir şey... Şunu da söyleyeyim.Tam bir oyun manyağıydım.70 yaşına da gelsem oyunlardan vazgeçemem asla diyen bir insandım. Kendimi geliştirecek şeylere yönelmeyi düşünüyorum artık.

Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Gecmis olsun ,darisi diyer hastalara
  • Bende bir oyun manyağıyım ama senin gibi PC de 15 tane oyun kurmam oyun çıkar oynarım bitiririm gider oyun oynamak bana göre harika birşey bir yandanda sanki böyle hani spor oynarsın işte müzik dinlersin o tarz birşey şuan pc de sadece battlefield bad company 2 var gerisi boş geliyor assasins creed 2 de çıkmış onuda indirir bitirirm silinir gider bc2 de canım sıkıldıkça oynarım oyun manyağıyım ama ölçülü olunca birşey olmaz

dediğinde çok haklısın

*

aslında sigara gibi bişey

sıkılınca oynayası geliyo insanın en çok

bari yapçak güzel bişiler bul da işe yarasın

You Never Know What's Coming For You

• quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

ben devam. ama ben bu olayı online oyun oynarken anladım. yani ee kasıyoruz abi 80 level olduk ne oldu 2 milyar dolar para yaptım hani nerde ?

kardeş işte benim de anlatmak istediğim buydu aslında.Elimize bir şey geçmediği gibi zamanımızın büyük bir kısmını da boşa harcıyoruz.Yalnız ben burada kimseye siz de bırakın bilgisayar oyunlarını demeyeceğim.Zamanında bana çok dediler asla bırakmadım.Bunun insanın kendinden içinden gelmesi lazım.

• Dostum öyle düşünürsen bunalıma girersin sürekli hayatı sorgularsın ya. Azcıkda düşünmeden eğlence için hareket et ama fazla abartma. Böyle düşünmenin sonu "neden yaşıyorum? hiçbir anlamı yok" a kadar gidebilir.

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Dostum öyle düşünürsen bunalıma girersin sürekli hayatı sorgularsın ya. Azcıkda düşünmeden eğlence için hareket et ama fazla abartma. Böyle düşünmenin sonu "neden yaşıyorum? hiçbir anlamı yok" a kadar gidebilir.

kardeş eğlenmek için başka şeyler de yapılabilir.Benim bilgisayar bağımlılığım oyunlardan ötürüydü.Yoksa 2-3 saat internette dolaşsam film izlesem south park gibi kısa filmler izlesem bi şeyler araştırsam o yeterli benim için.Kitap okumayı seven birisiyim zaten böylece daha fazla kitap okumuş olacağım inşallah.
  • Bilgisayar oyunlarını bırakman hiçbirşey ifade etmez ki. Zamanını boşa harcamak istemiyorsan bilgisayarı bırakacaksın. Gecenin bu saatinde DH e konu açan birisi olarak hala zamanını boşa harcıyorsun (konuya göre) Herşeyi gerektiği kadar yapmak lazım.

-General Douglas MacThunderVolt
  • arada sırada nadiren pes2010 oynarım bilgisayarımda yüklü tek oyun odur ki yüksek konfigrasyonlu makinaya sahip olmama rağmen oyun oynamam.. dışarı çıkıp sosyal aktiviteler oyunlardan daha çok zevk veren şeyler.. araba kullanmak balık tutmak kız arkadaşınla beraber vakit geçirmek.. inanın oyunlardan daha zevkli ve güzel...
  • Takdir ettim seni.

Orijinalden alıntı: ankarali89

quote:

Dostum öyle düşünürsen bunalıma girersin sürekli hayatı sorgularsın ya. Azcıkda düşünmeden eğlence için hareket et ama fazla abartma. Böyle düşünmenin sonu "neden yaşıyorum? hiçbir anlamı yok" a kadar gidebilir.

kardeş eğlenmek için başka şeyler de yapılabilir.Benim bilgisayar bağımlılığım oyunlardan ötürüydü.Yoksa 2-3 saat internette dolaşsam film izlesem south park gibi kısa filmler izlesem bi şeyler araştırsam o yeterli benim için.Kitap okumayı seven birisiyim zaten böylece daha fazla kitap okumuş olacağım inşallah.

Okuduğun kitaplara bağlı kendini geliştirmen. Aynen internet gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

"Bilgisayar oyunlarını bıraktım artık diyen muhtemelen Bad Company 2 ile hiç karşılaşmamıştır."

-General Douglas MacThunderVolt

Güzelmiş İddialı bir söz baya

quote:

Okuduğun kitaplara bağlı kendini geliştirmen. Aynen internet gibi.

Genelde Siyasi_tarihi kitaplar okurum.Yerine göre roman da okurum.

• bilgisayar oyunlarının kişisel gelişime katkı sağlayabilecekleri araştırmalarla kanıtlanmış durumda ancak pes-cs-ko-wow gibi oyunların sağlayacağını sanmıyorum
  • Benzer şekilde düşünüyorum amaaa, bence insan oyun oynamalı. Ama kaliteli oyun oynamalı. Özellikle RPG türündeki oyunların atmosferini hissetmek, anlamak, yaşamak anlamsız değil. Sırf verdiği zevk için bile oynanır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.