Şimdi Ara

Arkadaşlar bilgisayar oyunlarını bıraktım artık... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

"Bilgisayar oyunlarını bıraktım artık diyen muhtemelen Bad Company 2 ile hiç karşılaşmamıştır."

-General Douglas MacThunderVolt

BC 2 Single berbat resmen mw2 nin çakması olmuş.Multiyi bilmiyorum.

Çocuklar inanın,inanın çocuklar
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler
    Bu alemde İstanbulu devireceğiz
    Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madc0de

Benzer şekilde düşünüyorum amaaa, bence insan oyun oynamalı. Ama kaliteli oyun oynamalı. Özellikle RPG türündeki oyunların atmosferini hissetmek, anlamak, yaşamak anlamsız değil. Sırf verdiği zevk için bile oynanır.

Her türde oyun oynadım ama RPG kadar beni içine alan etkileyen tür asla olmadı. Zaten oyunlar zevk için oynanmalı.Asla amaç olmamalı, araç olmalı.

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • oyun oynamak bir hobidir, hobilerin insanlara kazandırdığı birşey zaten yoktur. kaliteli bir yaşam için hobiler şarttır, zevk aldığınız şeylere de vakit ayırmalısınız, abartmadıkça

Orijinalden alıntı: ankarali89

Beyler bugünden itibaren bilgisayarımdaki 15 oyunu da kaldırdım.Half life 2 oynarken bugün düşündüm.Lan bütün bunlar ne için? Ben sanal alemde 3-5 yaratık öldürsem, kızı kurtarsam elime ne geçecek? Hiçbir şey... Şunu da söyleyeyim.Tam bir oyun manyağıydım.70 yaşına da gelsem oyunlardan vazgeçemem asla diyen bir insandım. Kendimi geliştirecek şeylere yönelmeyi düşünüyorum artık.

oyun oynamaktan bıktıysan bırak ama keyif alıyorsan bırakman gerekmez. kızı kurtardık ne oldu demek düz mantık oluyor biraz. oyunları keyifli olduğu için oynuyoruz hayatta keyif alarak yaptığımız kaç şey kaldı zaten.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.