Bildirim
arkadaşa araba aldık laguna 2 22500tl 94000km
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İcimden bir ses bu aractan cok basiniz agriyacak diyor ama hadi hayirlisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat fena değil. Kilometre orjinalse çok daha iyi. Motor kasayı yürütüyor, ama son vites oranı çok kötü, araç 120 km'de bildiğin bağırıyor. Bana göre alınacaksa 2.0 alınmalı Laguna'da. Hayırlı olsun.
hocam hayırlısı bakalım arkadaş megane 1 bile alamayacağım paraya full laguna alıyorum diye aldı inşallah başımız ağrımaz -
Hocam elinizdeki paraya en guzel araclardan birini almissiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
hocam hayırlısı bakalım arkadaş megane 1 bile alamayacağım paraya full laguna alıyorum diye aldı inşallah başımız ağrımaz
İnsallah yasamazsiniz. Gule gule binsin aracina ama daha almadiysa cok cok iyi baktirsin o km de temiz bir lagunayi o fiyata alamazsiniz hor kullanilmis bir lagunada caninizi cok sikar ozelliklede km yi teyit etmeye calisin.
hayırlı olsun güle güle kullanın, km orjinalse bence iyi, umarım sorunsuz binersiniz. -
Umarım galeriden almıyordur.
galeri derin diye bir galeriden alıyor ankara da -
Gecen gun arkadaslarim almis 224 bin km de 21 bin tl ye 2006 model eger sizinki orjinalse vallah bizimkileri keklemisler.
hocam valla bilmiyoruz bakalım araba bi gelsin sinopa anlayacaz keklendik mi diye bana fiyat çok ama çok uygun geldi sözde galericiyi aradığımızda ayrıldıklarını söylediler ortaklarından o yüzden ellerinden araçları çıkardıklarını söylediler -
Hayırlı olsun hocam.
Yalnız aracın fiyatı ve birde galeriden olması biraz şüpheli
Umarım bir sorun çıkmaz.
5664 kayitlari tuv turk kayitlari ve sigortacidan gecmisine bakin oyle alin bende 84 binde toledo aldim sorguladim heryeri dogru cikti servistede kaydı var 5 parca boyali bi parca degiseni var benimkinin o aractada vardir bel alti boyali derler gidersin camurluk degismistir onemsiz derler diye demedik diye keklerler
Bir durum yoksa iyi. Hayirli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
arkadaşlar araç 2005 model bel altı boyalı 94000 km de söylenene göre orjinal değişensiz 1.6 privilage kırmızı renk ankaradan alıyor şuan ankarada birazdan çıkacak yola
fiyat nasıl araç sunrooflu koltuk ısıtmalı full
kazasız-belasız güzel günlere inşallah ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 19 Ocak 2016; 15:20:36 > -
Hocam hayırlı uğulu olsun umarım bir sıkıntı çıkmaz ama maalesef galericilere güvenemiyorum ben biraz tereddüt ettim bu konudan dolayı ama fiyat iyi umarım uzun yıllar problemsiz kullanır. -
bile bile lades diyorsunuz , fiyat uygun km çok düşük araç d sınıfı. Tamam laguna çok tutulan bir araç değil ama o fiyata olmaz.
ya pert ya km si 300.000 ya taklalı var bir numarası Birde galerici! -
Merhaba.
Km gerçekşe çok iyi fiyata almış. -
Araçta lpg var mıymış hocam? Lpg varsa o km doğru değildir. Yoksa kmde 50 kuruş civarı yakan bi araba az km yapmış olabilir.
vay arkadaş 150.000 üstünde araba yok piyasada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- proton gen 2
- audi q2 yorum
- tesla model y menzil
- araç karşılaştırma
- 2014 araba fiyatları
- volkswagen fiyat listesi 2025
- byd gemi
- en çok satan suv 2025
- bmw ix menzil
- togg mtv 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X