Şimdi Ara

Arda Turan NTVSpor Canlı Yayınında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rıdvan Hoca da ortaya çıktığına göre Fenerbahçeyi güzel günler bekliyor.

• Rıdvan Dilmen İmkanı Oldukça Arda'nın Kafasını Okşuyor
  • Arda Turan " Geçen sene hariç her sene 50 maç oynadım. Maç başına para aldığım için.. ordan biliyorum "

Arda Turan: Bir Galatasaray taraftarı olarak play-off sistemi beni hiç memnun etmedi. Dünyanın en büyük liglerinde böyle bir şey yok.

Arda Turan: Galatasaray her zaman benim ailemdir. Fatih Hocam da babam gibidir. Madrid'e gelen takımı ziyaret ettim.

Forlan hakkındaki sorulara kaçamak yanıt verdi, onu Forlan'a sormak lazım dedi.

Forma numarası olarak 8 olabilirmiş..
  • Yakışır Bayrampaşalı Arda'ya 4 sokak üstümüzde oturuyordu.
  • 8 olmasın bence 14 olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Forma numarası 2 görünüyor

http://www.transfermarkt.de/de/arda-turan/profil/spieler_21369.html

Transfermarkt yanılabiliyor. Ben özellikle şunu merak ettim. Normalde 9 numarayı Adrian giyiyordu. En azından 1 resmi maçta giydi 9 no lu formayı. Ama şimdi falcao ya vermişler 9 u. Acaba 14 ü de gabiden alıp arda ya verme imkanı yokmudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Aklımızda bir numara var ama..." dedi. İnceden tık tık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Forma numarası 2 görünüyor

http://www.transfermarkt.de/de/arda-turan/profil/spieler_21369.html

24 gün büyükmüşüm ardadan

• Ardaya 14 yakışır veya 66 aslında 66'yı alsa çok güzel olur
  • 66 numara verilmiyormus galiba. bi arkadasım dedi sadece öyle bi duyum aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Ardaya 14 yakışır veya 66 aslında 66'yı alsa çok güzel olur

Arda'ya 69 gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

66 numara verilmiyormus galiba. bi arkadasım dedi sadece öyle bi duyum aldım

25 üstü alt yapı oyuncularına aitmiş ama emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

66 numara verilmiyormus galiba. bi arkadasım dedi sadece öyle bi duyum aldım

25 üstü alt yapı oyuncularına aitmiş ama emin değilim

Ayrım yapmasınlar oda alt yapıdan geldi

Ben ona en çok 14 ü yakıştırıyorum umarım boştur ve alır. Yoksa 23 giysin Jordan'dan dolayı severim 23 ü

• Ntvspor'un dediğine göre A takım numaraları 27'e kadarmış.. Ardayada bu numaralardan hangisi boşsa onu verecekler.. Yani yok ben 14 istiyorum 66 istiyorum fln hikaye onlar, vermezler.. Belki cooook düşük ihtimal 14.'u verebilirler ama sanmıyorum, çünkü sahibi var.... Eğer arda mal gibi illa şu forma numarası diye tutturup naz etmeye trip atmaya çalışırsa da yerler onun tripini nazini....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Ntvspor'un dediğine göre A takım numaraları 27'e kadarmış.. Ardayada bu numaralardan hangisi boşsa onu verecekler.. Yani yok ben 14 istiyorum 66 istiyorum fln hikaye onlar, vermezler.. Belki cooook düşük ihtimal 14.'u verebilirler ama sanmıyorum, çünkü sahibi var.... Eğer arda mal gibi illa şu forma numarası diye tutturup naz etmeye trip atmaya çalışırsa da yerler onun tripini nazini....

masaya yumruğunu vurup geri gelsin hazır takımda madrid'deyken kafileye katılsın
  • Adamın peşini bırakmıyorlar
  • 22 boş ise o da olabilir.. Neticede Edirneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boztas03

22 boş ise o da olabilir.. Neticede Edirneli

Ya şuan için forma numarasıda önemsiz Kardeşim... Yani arda için önemsiz olmak Zorunda... Geçen gün nerde okudum gerçekten unuttum bi kaç atletico taraftarı arda'nin ne kadar antipatik biri olduğunu fln düşünüyomuş internette forumlarda fln konuşuluyomuş... Ulan dedim daha dün 1 bugün 2 ne çabuk kendini kanıtladın yani... Arda'nin Yaptığı her röportajda sürekli Galatasarayı özlüyorum yok öyle yok böyle demesini zaten bi yerden sonra hoş karşılamazlar... Hatta bazı taraftarlar aynen " biri şu çocuğa artık galatasarayda değil atletico'da olduğunu hatırlatsin, soylesin " gibisinden sitemde bulunmuş.. Şimdi düşününce adamlar haklı usta... Şimdi onların yerine koyuyorum kendimi, düşünsenize melo'nun eboue'nin muslera'nin ulfaliji'nin elmander'in Sürekli şekilde kameraların karşına geçip, geldikleri takımı fln özlediklerini orayı unutamadığını, unutmayacaklarını söylediklerini fln.. Çok afedersiniz de bi yerden sonra ne olursa olsun s.......tiri'i çekerim git o zaman bi daha da gelme bu takıma derim... Demem diyende Bence Gönülden Galatasaraylı değildir.. Ben olsam rahatsız olurum yani..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.