Şimdi Ara

Arçelik Klima Alanlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
7
Favori
103.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    3083 world puan ile oluyor.
    Ben delikanlı ticaret Beko bayii sitesinden satın aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nc39

    merhabalar bugun beni arayarak, garanti uzatmayi teklif ettiler. sizce ne yapmali? 200 tl gibi bisi dedi. carsamba arayin dedim tekrardan.
    Uzatın 2-3 yilsa servisin eve gelip gitmedi en az 50 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loytu L kullanıcısına yanıt
    Bende vakıf world kart ile aldım fakat bize öyle bişey söylemediler 8 taksit oldu fakat 250 puan olayından bahsetmediler nasıl oluyor o dediğiniz?
  • KaranlikOlan K kullanıcısına yanıt
    Beko veya Arçelik sitesinden aldığınızda oluyor.

    https://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/250-tl-arcelik-puan-ve-4-ek-taksit-firsati/s-29/c-13204/90000146315

    Bayiiden normal fiyattan aldıysanız iade edip Beko veya arceligin kendi sitesinden alabilirsiniz.

    Sonuçta yine garantili ürün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maniavolkan kullanıcısına yanıt
    Vakum makinesi ile ne yapılıyor hocam tam olarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trabzonizm

    Uzatın 2-3 yilsa servisin eve gelip gitmedi en az 50 lira

    Alıntıları Göster
    bakım ve 2 yıl garanti uzatma 300 tl dedi kabul ettim. bakım dedikleri sadece sprey falan mı sıkıyolar )

    birde benim dış ünite balkonda yerde duruyor, bu nedenle balkonun duvarına asma fiyatı aldım ona da 300 tl dedi. bu çok geldi. bunu nasıl yapıcaz çözüm bulamadım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ist4nbul_ İ kullanıcısına yanıt
    klimanın içindeki hava emiliyor hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Beko 31825 Ekolojik 18000 btu klima aldım. Arçeliğin Arçelik Ekolojik 18325 modeline karşılık geliyor sanırım. Klima henüz takılmadı. Önümüzdeki pazartesiye gün verdiler. Merkan ettiğim buna wifi taktırabiliyor muyum? Eğer takilabiliyorsa ne kadar isterler. Teşekkürler.
  • Hayırlı olsun hocam. Ne kadara aldınız acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanadolu

    Merhaba arkadaşlar;
    Bende klima 5505'in tavsiyeleyle beko 61210 model olan klima aldım şu anda kargoda ve muhtemelen cumartesi kurulacak. Servisi aradığımda bakır boru kullanamıyoruz dedi, bende internetten biraz araştırdığımda 5 mt bakır boruların ortalama 200 tl fiyatı olduğunu gördüm ama servis bakır boruların o kadar ucuz olmayacağını söyledi onların sadece ucu bakır olabilir dedi. Acaba bu bakır boruların fiyatı ne kadardır, linkte gönderdiğim gerçekten bakımıdır yardımcı olabiliseniz sevinirim.

    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/klima-montaj-seti-tamami-saf-bakir-malzemedir-1-4-1-2-5-metre-415318828?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=58375853127&utm_term=22324001127&ga_prodid=415318828&ga_merchantid=118899302&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw_r3nBRDxARIsAJljleE2uFjevXExBoL_a91UdijcDLxAOlVw6PSWoTBecUR3UBLOoOx0OTcaAooKEALw_wcB
    Merhaba, aldığınız klima hakkında yorumlarınız nelerdir? Yatarken çarpmayacak kadar kısık üfleyebiliyor mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

    Bir önceki sayfada 2019 yılının ilk mesajını yazıp tavsiye istemiştim. Hiç cevaplayan olmadı.
    Bari tecrübemizi paylaşalım, belki yararlanan birileri olur.
    Türkiye'nin güneyinde, sahil şeridindeki evde, güney + batı cepheli, üzeri düz teras, güney ve batı cephelerinde ~100cmx120cm tek cam pimapen pencere olan, bu cephelerden batana kadar güneşe maruz kalan, duvar veya terasta ısı yalıtımı olMAyan 3mx3mx3m boyutlarındaki bir odaya, sadece soğutma amacıyla kullanılmak üzere Arçelik Ekolojik 09325 model btu inverter klima aldım.

    Nisan yında montajı yapıldı AMA yetkili servis elemanlarının çalışma şekli hiç hoş değildi. "Montajı tamamlayalım da nasıl olursa olsun havasındalar". Estetik ve muntazamlığa hiç önem vermiyorlar. Bir an önce bitirip gidelim düşüncesineler.

    Kimaya gelince; gece 26 dereceye ayarlayıp 30 dk çalıştırdıktan sonra, kumanda üzerindeki "Enerji Tasarrufu" tuşu ile soğutma kapasitesini önce %80'e, bir 15 dk sonra da yine aynı tuşa birkez daha basarak %60'a düşürüyorum. Bu halde iken iç ünite üzerindeki dijital gösterge doğru gösteriyor ise (MAŞALLAH) sadece 0.1 kW güç harcıyor. Gerçekten böyle ise gerçekten süper bir verim.
    Merhaba, Ürün hakkında ilave yorumunuz var mıdır?
    Yatarken çarpmayacak kadar kısık üfleyebiliyor mu?




  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    Çok kısık üfleyebiliyor AMA malum 9.000 btu'luk bir klimanın kullanılabileceği bir oda da oldukça küçük boyutta. İç ünitenin bulunduğu duvarın karşısındaki duvara bitişik uzanınca en düşük fan ayarında bile çok hafif de olsa soğuk hava akımı hissediliyor. Yine de sorun değil, kanatları uzaktan kumandasından hafifçe yukarı yönlendiriyoruz, sorun olMUYor.
  • Merhabalar. Beko 61260 klima aldim kuruluma geldiler bugün. Evde 18lik tesisat olduğu için ara parça ile kurulum yapabileceklerini söylediler. Tesisat olan evlere boru veremiyoruz, genel bir durum dedi ve 2 metre yana taktırmak istemiştim orası için metresi 100 liradan 200 lira istedi. Alüminyum olsa istemem çok ucuz zaten ama tesisat bakir olduğu için sağlıklı olmaz, gaz kaçırıyor diye ararsin daha sonra dedi. Bakir tavsiye etti.

    Boru daraltma zaten zorunlu yapılacak sanirim yoksa tesisati degistirme veya klimayi buyutme durumum yok. Mevcutta tesisati olan sitelerde boruyu kullanamıyoruz durumu ile karşılaşan var mı? Gelen boru gerçekten alüminyum mu? Müşteri hizmetleri konuyu bilmediklerini aktardılar. Bu konu hk. bilgisi olan var mı?


    Edit:
    Müşteri hizmetlerini tüm borular artık alüminyum diye dönüş yaptı. Bugun kuruluma geldiler, 3.5-4 saat içinde kurulumu yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbozkurt -- 17 Haziran 2020; 18:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba bana da bayi 18340 modelini önerdi, fiyat olarak da 6.000tl verdiler montaj dahil. sadece siyah ve beyaz renkler arasında 625tl fiyat farkı var bu biraz fazla geldi. çok da diğer markaları araştırmadım aslında.
  • s.a arkadaşlar

    yeni aldığım klima arçelik 09325 modeli 9000 btu 13 m2 odada kullanıyorum

    12 gün 25 dereceye setledim çalışıyorken oda ısısı sürekli 24,5 / 25,5 arasında değişiyordu ve 0,1 /

    0,2 kw tüketim gösteriyordu



    3 gündür 25 derecede iken oda ısısı hiç 26 derece altına düşmüyor

    26,3 derece şimdi 0,1 kw tüketimi var .

    bu neden kaynaklı olabilir

    bilgisi olan yada bu model arçelik 9,000 / 12000 btu klimaları kullan arkadaşlar yazabilirler mi

    sizlerde bu şekilde mi oluyor yoksa normal çalışıyor mu bu
  • merhabalar arkadaşlar,

    dün arçelik 12325 klimanın montajı gerçekleşti, bugün de elektrik bağlantısını yaptırıp kullanmaya başladım. Öncelik olarak evde bir de vestel flora 12'lik bir klimam daha var ona göre ağız üfleme sıcaklığı konusunda arçelik'ten oldukça memnun kaldım, bariz şekilde soğuk üflüyor -ki klima dış ünite güneş gören bir cephede. Bunun vestel tarafında bir diğer etkisi de vakum yapmamış servis montajında bundan kaynaklanır mı bilemedim,sonrasında her ne kadar itiraz ettiysekte öyle kaldı. Ayrıca malzeme kalitesi ve işçilik olarak iç ünite için konuşuyorum bariz bir şekilde arçelik çok daha iyi.

    Asıl soruma gelecek olursam, aslında anlık tüketim göstergesinin olduğunu teknik özelliklerinde ve ürün sitesinde açık bir şekilde gösteriyor. Hatta sitedeki kılavuzlarında da var, fakat bana gelen ürün kumandası daha büyük ekranlı, şık bir kumanda ve bu anlık tüketim göstergesine ulaşamıyorum/göremiyorum. Yıllar içerisinde bu serideki kumanda ve kontrol birimlerinde değişiklik mi yapıldı? Hala arçelik sitesinde kullanma kılavuzunda bana gelen kumandadan farklı daha küçük ekranlı bir kumanda var ve üzerinde enerji tasarrufu tuşu ile anlık tüketim görülebiliyor, bende ne kullanma kılavuzu ne de kumanda üzerinde bu bilgilere erişim görünmüyor? Kullanma kılavuzu rev.b olarak bendeki, fakat sitede rev.a'da kalmış. Eğer yeni nesil bir değişiklik ise bu özelliği neden kaldırdılar, bence faydalı bir özellikti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • _GX2_ _ kullanıcısına yanıt
    Anlık tüketimi görmek için, kumanda tuşlarında, sağda en altta OK anlamında "tik" simgesi var, onu 3 saniye basılı tutup bir deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 2 Temmuz 2020; 13:43:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçrlik / beko nun 12 bin btu luk mobil klimasını kullanan var mı aramızda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

    Anlık tüketimi görmek için, kumanda tuşlarında, sağda en altta OK anlamında "tik" simgesi var, onu 3 saniye basılı tutup bir deneyin.
    eyvallah, kurcalarken ertesi gün buldum. Fakat sıkıntı bana gelen kılavuzun 4 sayfası yok içinde birkaç özelliği daha anlattığı kısımlar şansıma yok Böyle işler de hep beni bulur.
  • arçelik ve beko kullananlar, klimanız nem alma modunda nasıl çalışıyor? nemi düşürüyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.