< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu yazdıklarınızda bir açıklama göremiyorum. İddia ettiğiniz tüm konular da yanlış. Anladığım kadarı ile Arçelik'e başka bir TV nedeniyle bir kızgınlığınız var. Onu ilgili plarformlarda dile getirin, ilgisiz yerlerde yanlış bilgilerle kötüleme yapmayın lütfen.
1. Bu TV, Samsung değil LG OLED panel kullanıyor. 2. Pahalı değil, piyasadaki en uygun fiyatlı OLED televizyon. Şu anki indirmsiz fiyatı bile piyasanın altında. Ben dahil birçok kişi çok daha ucuza aldı. 3. Snart TV uygulamaları en son 0063 versiyon ile sorunsuz ve performanslı çalışıyor. |
|
Bende dün 2 film bitirdim sorun çözülmüş normalde 2 filmde minimum 3-4 defa atardi tesadüf olamaz
|
|
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim dun akşam arçelik genel merkeze bir mail attim ve bizlerin dobly vision destegini istediğimizi ve bu tvnin bunu hakkettiğini ilettim bugün telefonla geri dönüş yapildi bu isteğin olumlu görüldüğü ve desteğin geleceği soyledi hadi bakalim ne kadar sürecek merakla bekliyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 23 Temmuz 2020; 1:8:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amd Ryzen9 5900x (DARK X127), MSI B550 Gaming Edge Wifi, Gskill 32GB DDR4 3600mhz CL16, SAPPHIRE NITRO+ RX 6900 XT SE, GIGABYTE M32U 4K 144hz, PNY CS3040 2TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Corsair 780T White, EVGA Supernova 1300w G2, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Temmuz 2020; 2:27:53 > |
|
Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amd Ryzen9 5900x (DARK X127), MSI B550 Gaming Edge Wifi, Gskill 32GB DDR4 3600mhz CL16, SAPPHIRE NITRO+ RX 6900 XT SE, GIGABYTE M32U 4K 144hz, PNY CS3040 2TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Corsair 780T White, EVGA Supernova 1300w G2, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |