Şimdi Ara

Mini-LED TCL 65C755GTV mi yoksa OLED GRUNDIG 65GHO9900 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 60k bandına kadar bütçemiz var. Bir çok ürüne baktık. En son TCL 65C855 e bakıp 755 ile çok bir fark görmeyip bütçemizden dolayı bunu ve Grundig marka 65GHO9900 modeli seçtik. İki model-marka konusunda ve mini led - oled konusunda birçok fikir ortada dolanmakta. Yorumlarınızı merak ediyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksamlari bir kac saat film ve oyun keyfiniz varsa oled, gun boyu tv açıksa ve uydu kanallari izlenecekse miniled. Ayrica tcl c755 cok guzel bir tv dir

• Grundig daha uygun fiyatlara düşmüştü arayüz yani yazılım olarak güven vermiyor yoksa grundig derdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrep41 E kullanıcısına yanıt

Neden güven vermiyor. Google tv arayüz sürekli güncelleme alıyor deniliyor

• Yani yavaş olduğuna dair yorumlar görmüştüm belki sadece kanal geçişlerindedir ancak televizyonun açılması uzun sürüyor gibi bir yorum vardı. Bu konuda lg samsung kendi yazılımıyla ön plana çıkıyor. Oled çokça övülen bir panel tabiki uzun kullanımda yanma olur mu şüphesi olabiliyor bunun dışında mini led de yeni güzel bir teknoloji diğer markalarda qned filandı adı sanırım. TCL marka olarak daha güvenilir geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrep41

Grundig daha uygun fiyatlara düşmüştü arayüz yani yazılım olarak güven vermiyor yoksa grundig derdim.
    Mini-LED TCL 65C755GTV mi yoksa OLED GRUNDIG 65GHO9900 mı? Mini-LED TCL 65C755GTV mi yoksa OLED GRUNDIG 65GHO9900 mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.