Şimdi Ara

ARAS KARGO OLAYI (ÇÖZÜLDÜ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
8
Favori
113.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
548 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Büyük geçmiş olsun.200 tl üzerin de ki hiç bi ürünü kargoya vermiyorum.Karakol hiç bişekilde ilgilenmez göbeğini kaşıyan memur abiler cevaplamaz mahkeme savcılık uğraşman gerekiyor.
  • Geçmiş olsun hocam konuyu öne çıkardım arkadaşlar sizde konuyu öne çıkarın ki yankı bulsun şu olaylar!
  • VizigotAlaric V kullanıcısına yanıt
    Dava açarken senden dava bedeli isteyecekler baya yüksek bir miktar buna hazırlıklı olmalısın.

    Birde dava açmak ayrı savcılığa şikayet etmek ayrı. İkisini de yapman gerekiyor.

    Savcılığa şikayet bu şahsın ve aras kargonun kanuna aykırı yaptığı işlerden dolayı ceza almasını sağlıyor.

    Dava açman ise senin zararının tazmimi için hakkını devlet aracılığıyla aras kargodan istemen oluyor. Ama bu davada %90 kazanırsın yinede çevrende avukat varsa bilgi almaya çalışmanı öneririm.

    Bu arada Ekşi sözlükteki başlık en yukarılara çıktı bu da inşallah aras kargonun yönetim kadrosundan birinin görmesini sağlar...

    https://eksisozluk.com/15-000tl-lik-aras-kargo-rezaleti--5802043




  • Gecmis olsun hocam o yamacli subesinden cok kargo gonderdim is amacliydi ama velhasil telefon pc asla 3 kurusluk kargolarla yollamam 4 ay once ben de istanbuldan adana ya msi laptop gonderdim 9000tl degerinde idi ups ile gonderdim 100 tl odedim ama aklim pc de kalmamisti sigortali idi birde. Ne hallere dusmusuz yav kargo veriyorsun çaliyorlar yav insallah gereken cezayi alir serefsiz itogluitler aras da calisan sebeke bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,
    Aynı şekilde birçok konu okudum forumda :(
    Kargolar onay almadan 3.şahıslara teslim yapmamalı bu işe bir çözüm bulunmalı,
    Tekrar geçmiş olsun
  • enes13mes E kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 25 gündür uyumuyorum, iş yerimden izin aldım, ailemle görüşmüyorum psikolojik olarak çok zor durumdayım, bugünde uyumicam takipteyim . Allah razı olsun herkes yardımcı oluyor çok teşekkür ediyorum tekrardan.

    Dediğiniz gibi dava bedeli ve dava açmam konusunda bizzat tüketici mahkemesi hakiminden çok geniş çaplı bilgi aldım, ayrıca 6 yıldır Adalet Bakanlığı personeli olduğum için birazda olsa anlıyorum konuyla gönülden ilgilenen ve daha önce 6 yıl tüketici hakem heyetinde çalışmış avukatım var, onunlada beraber ilerliyoruz. Açık söylemek gerekirse şu başlığı atana kadar yalnız olduğumu düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla ülkemde vicdanları ölmemiş iyi niyetli insanlar varmış. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
  • Bu nasıl bir rezilliktir. Çok büyük ihtimal karşıdaki dolandırıcının kargo şubesinde çalışan tanıdığı var. Böylece kurşun kalemle üzerine yazdırıp sonrada direk şubeden teslim almış. Büyük bir dolandırıcılık söz konusu. Tabi ki asıl suçlu kargo şirketi. Böyle saçmalık mı olur? Nasıl isim yazana değil de uyduruk kurşun kalemle isim yazana teslim yaparlar. Keşke hiç uğraşmayıp sadece kendi ilinizde elden satmaya çalışsaydınız. Olayı büyütmek ve daha hızlı sonuç almak isterseniz ekşi sözlüğe taşıyabilirim.
  • Geçmiş olsun, valla kargo firmalarından çok korkuyorum ben çünkü ne bir kimlik bakıyor alanın ne bir şey.. Adreste ufak bir hata yapsan denk biride gelse tamam kargo diye bir şey kalmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 2 Ekim 2018; 2:10:53 >
  • o değil de kargoyu alan adamın tipine bakın lan insan zaten yolda görse yolunu değiştirir korku filminden fırlamış gibi.



    gecmiş olsun umarım düzelir herşey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eve gelip sesleniyorlar isim soy isimle, evet diyorsunuz benim kargoyu bırakıp gidiyorlar, kimliğe bile bakmıyorlar, sadece bir imza alıyorlar. Ama asıl önemli değindiğim konu biz tüketici olarak hizmet satın alıyoruz kargo firmasından ve bu hizmeti kötüye kullanıp, zaten uğraşmazlar düşüncesiyle rahat hareket ediyorlar. Burada hem bu Kargo dolandırıcılığının sonunu getirmek insanları bilinçlendirmek hemde bu rezilliğe son vermelerini sağlamak. İnşallah amacımıza ulaşırız. Teşekkür ediyorum.
  • Bundan bir kaç hafta önce Aras kargo aracılığıyla internetten RayBan RB 2140 gözlük aldım ve kargo teslim edildi düştü internette. Kargo şubesini(Ankara Hasköy) aradığım da onlarda teslim edildiğini onayladı ama teslim edilen ne isim nede bir adres var atılan imza bile benim değildi. Firma çok **ktan bir firma böyle leş kepaze bir firma görmedim. Ben neyse ki ürünü aldığım siteden paramı iade aldım bir hafta geçse de. Aras kargo pişmanlıktır çok geçmiş olsun organize olan bir durum var sizin olayda bu işi polise taşıyın miktar çok fazla üzüldüm gerçekten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras Kargo ile bir şey göndermeye son artık , ekşide de başlık açılmış umarım aras kargo kendine gelir ve Nurol un zararını karşılar , VE EN ÖNEMLİSİ POLİTİKASINI DEĞİŞTİRİR VE GÜVEN KAZANIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Türkiye'nin her yerine tesbih gönderen bir tesbih üretim ve satış firmasıyız bundan yaklaşık bir yıl önceye kadar Aras Kargo ile çalışıyorduk ve son zamanlarda neredeyse haftada bir iki tesbihimiz ya kayboluyor ya da paketin içi boş gidiyordu. Şubeye diyoruz, sizinki uygun fiyatla gitmesi için dosya olarak çıkıyor o yüzden tazminat veremeyiz diyorlar, isterseniz Mİ olarak yollayalım ama iki katına gider diyerek bir de aba altından sopa gösteriyorlardı. Çoğunlukla da ürün paketi müşteriye ulaşıyor ancak içi boş sadece tesbihin kutusu duruyor hâlde oluyor bir de müşteriye karşı sahtekar gibi görünüyorduk. Sonra bir müşterimizin dikkatiyle anladık ki dosyanın yapışma yerinden incecik bir kesik atıp ürünü çalıyorlar. Neyse ki oluşan tüm zararları müşterilerimiz mağdur etmeden telafi ettik. Müşteri hizmetleri, genel müdürlük vs aramadığımız yer kalmadı sonuç hep aynı: Dosya açıp inceleyelim... Sonuç sıfır. Öyle ki paketlerin içinden bizim kehribar ürünü alıp başka bir plastik ürün koymaya kadar gitti bu rezillikleri... En sonunda zararın neresinden dönersek kârdır düsturuyla anlaşmamızı iptal edip başka bir kargo firması ile çalışmaya başladık. Çok şükür ki şu güne kadar böyle birşey yaşamadık. Diyeceğim o ki Aras Kargo son yıllarda resmen rezillik dolu, gelen paketler ya ezik ya açılmış oluyor ve kesinlikle muhatab yok. Kuruyemiş işi yapan dükkan komşum da gelen çuvallardan uçları yırtılmış hep üçer beşer kilo eksik olarak geldiğini söylüyordu... Tavsiyem zararınızı karşılamak için elinizden geleni yapın ve bir daha bu tarz firmalara yaklaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet dolandırıcılık olayıyla alakalı haberler yapılacak ve insanları bilinçlendireceğim. Keşke kendi memleketimde satabilseydim ancak işte insan sıkışınca memleket seçemiyor evet olayı büyütmek ve daha hızlı sonuç almak istiyorum. Bu arada ekşisözlüğe taşınmış konu linkini aşağıda veriyorum. Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.

    https://eksisozluk.com/15-000tl-lik-aras-kargo-rezaleti--5802043
  • mfangx M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi yapmışsınız firma değişitirerek , anlamadığım olay şu hadi kargo çalışanları hırsızlık yapıyor alıyor diyelim ancak Bu Aras Kargo neden o insanlara müdahale edip işten atmıyor ? İşini güzel yapmak insana daha çok kazandırır neden berbat ediyorlar anlamış değilim gerçekten. Düşünsenize koskoca Aras Holdingsiniz kendi ipinizi kendiniz çekiyorsunuz. Çok tuhaf gerçekten , sizede çok geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mind of a madman

    benimde başıma gelmişti benzer olay, iphone 6 çalınmıştı. Bende kafama maske takıp kargoya girip 4-5 paket alıp kaçmıştım. Zaten güvenlikleri yok. Paketlerden dandik şeyler çıksada stressimi aldım
    Senin yaptığın da hırsızlık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    Denetim yok ki firmada kimin eli kimin cebinde belli değil, ilk olaylardan sonra gönderdiğimiz kargoların poşet fotoğraf ve numaralarını aldık ki acaba açıp yeni pakete mı koyuyorlar diye ama yok bizim paketle gidiyordu ama incecik jilet kesikleri atarak ürünleri çalıyorlardı. Hiçbir müşteri hizmetleri çalışmıyor ve İnan şuan ben bile internetten alışveriş yapacağım zaman Aras Kargo ile satış yapan satıcıyı tercih etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfangx M kullanıcısına yanıt
    Yazık gerçekten yazık ya , umarım bu ses güzel bir şekilde duyurulurda kendilerine gelirler. Pek sanmıyorum ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoya verirken kargoda ne var dediklerinde bilgisayar var dememek lazım. Yalan söyliyeceksiniz ben her zaman öyle yaparım. Değerli bir şey varsa başka bir ürün söylerim ve alimünyum folyo ile kaplarım ki tarayıcıda falan gözükmesin.
  • Pahalı bir eşyayı caldirma hikayeside benden....yine Aras kargo!!!!!



    Çok geçmiş zaman.maksatta mesajı up lamak



    Sene 2000 olsa gerek.hatirlayan bilir.turkiyeye giren ilk kameralı telefon Nokia 7650 dir.şu kızaklı olan.pesinede 3650 çıkmıştı.diktortgen şeklinde olup tuş haznesi altta yuvarlak şekilde olan.devrinin evsane telefonlariydi.soyle diyeyim.nokianin 3310 u 200 TL ye satilirken ben o telefona çıktığı hafta 1100tl para vermiştim.o zamanki sevgilim şimdiki eşimle farklı illerdeydik ve MMS olayı ilk o zaman başlamıştı.amac birbirimizi MMS ler ile görmek.biraz olsun uzağı yakın etmek



    Telefonun aldığı hafta kızak sistemi bozuldu.telefon kapanmiyordu.aldigim yere gittim.telefonu Ankara'ya gondereceklerini söylediler.gelip 1 hafta sonra telefonu alabilecegimi büyük ihtimalle de ürünün yenisinin geleceğini söylediler.1 hafta sonra ürünü yetkili bayi den almaya gittim.şok şok şok.telefonum kargodan çalınmış,yetkili bayi hemen topu kargoya attı tabi.o güne kadar canım cicim balım diyen bayi(piyasanın en pahalı telefonunun 5 6 katı ücreti olan telefondan 2 adet almışım).bizden çıktı olay muhatap Aras kargo dedi çıktı işin içinden



    Aras kargo bölgeyi ,bölge genel merkezi arayın dedi.kargo ve ürün makbuzu ile başvurun zarariniz tanzim edilecek dediler. Uzun uğraşlar sonucu.sene 2000 telefon değeri 1100 TL diyorum dikkatinizi çekerim



    Yetkili biri ile gorusmemde ürün değerini sordular.1100 TL olduğunu söyledim.yalanci muamelesi yaptılar.1100 tl ye telefonumu olur vs.dedim faturası bende.yalanmi söyleyeceğim.hemen yan çizmeye basladilar.neyse yine yoğun trafik mahkemeye veririm vs.dedilerki paranızı ürünü kaybeden subaden alacaksınız.



    Bomba kısmı şurası.yetkili şube.bu parayı size tek parça verme şansımız yok dedi.hergun gidip imza karşılığında 100 150 TL alıp parayı tamamladılar



    Diğer kargolar da durum nasıl bilmiyorum.lakin ürün güvenliği 20 sene öncede aynı idi Aras ta



    Rezalet gibi rezalet



    Up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 2 Ekim 2018; 3:11:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.