M

Teğmen
15 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hasan Bahar Karakteri (?)
Piyasada çoğunun da tanıyacağı bu sözüm ona esnaftan Mi9 SE cihaz satın almış bulunduk. Cihaz menüden fabrika ayarlarına dönünce IMEI silinmiş ve sorunlar başladı. Bu şahsiyete mesaj attık durumu bildirdik ve başladı ertelemeye yazılımcıya söyledim, yazılımcı dönecek, yazılımcı cevap vermiyor, yarın döneceğim bir gün döneceğim gibi sözlerle sürekli ertelendik ve en son neden bu kadar ertelendiğimizi dile getirince sözde esnaf (özde öğretmenmiş bu arada onu da araştırıp ortaya çıkardık) atarlanmaya iade vs demeye başladı, yine gayet kibar bir üslupla cihazı pazartesi kargoya verelim elinize ulaştıktan sonra para iadesini yaparsınız der demez engeli basıp kaçma karakter(sizlik)ini gösterdi. Lakin bu vatandaş hakkında her türlü hukukî işlem yarın itibariyle sonu ve sonucu ne olursa olsun başlatılıp sonuna kadar devam edilecek. Tavsiyem cihaz almadan önce bu zihniyete sahip satıcılardan uzak durun. Bu adamdan(?) cihaz almayı düşünenler için bir örnek olaydır.
Konuşmalarını eksiksiz ekran görüntüleri aşağıdadır. Vicdan da, karar da sizin...

-----LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ----
Paylaşmış olduğumuz bu gönderide anlatmak istedğimiz durumda maddiyatla kesinlikle alakası yoktur! Bir telefon değil, on telefon gitsin mesele değil umrumda da değil çünkü asıl mesele insanlık. Mesele adama adam gibi davranma özverisi gösterebilmek, canın istedikçe hakaret etmek değil, insanı engellemek değil. Bu adamlığa yakışan bir şey değil. *****Benim derdim de onun bu karakterini insanlarla paylaşıp bilgi sahibi etmekti bu amaçla paylaştım her yerde mevzuyu. Yani onu dolandırıcı ya da sahtekar göstermek için değil bu gayet açık. Sadece ondan alışveriş yapacak olanların gerek satış gerekse satış sonrası problem esnasında hangi karakterde biriyle karşılaşacaklarını bilmesi hangi üsluba muhatap olacaklarını bilmeleri hususunda bir bilgilendirme yazısıydı. Ki hatta bu sebeptendir ki başlığı "Hasan Bahar Karakteri" idi.****** Peki Hasan Bahar ne yaptı? Tüm mecralarda bu karakterini hakaretleri ve saygısızlıklarla fazlasıyla ortaya koymaya devam etti. Kendi bilir....

HASAN BAHAR KARAKTERİ (?)
Herkese Merhabalar...
Telefon tamirine ihtiyacı olanlar için başımdan geçen bu rezil olaylar dizisini fikir vermesi açısından sizlerle paylaşmak istedim;
Son bir haftadır hayatımın en rezil hem ticari hem ahlaki iletişimini yaşadım şöyle ki yaklaşık bir yıldır kullanmakta olduğum Xiaomi Mi5 marka/model cihazımın ekranı aracımın kapısına kısılıp ekranı kırıldı. Tamir ettirmek amaçlı internet üzerinden ilgili yerleri araştırmaya başladım ve tasarım olarak görece daha kurumsal(?) gibi görünen "CNK ELEKTRONİK" isimli firmayı buldum. İletişim bölümünde verilen "553 xxx" ile başlayan numarayı arayıp durumu anlattım. Cihazı yapabileceklerini söylediler. Cihazın acil olduğunu en geç ne zaman teslim edileceğini sorduğumda bize ulaştığının ertesi gün tekrar size yollarız şeklinde bir cevap aldım. Bu cevap sonrası cihazı aynı gün (12.06.2017) Aras Kargo 7324317192193 takip numarası ile bu firmaya yolladım. Cihaz 14.06.2017 saat 16.06 da CNK ELEKTRONİK'e teslim edilmişti. İki gün sonra cihaz durumunu sormak için aradığımda serviste gibi kısa cevap aldım ve kapattım. Ertesi gün tekrar aradığımda firma yetkilisi CENK KORAY GÖ***** isimli şahıs gayet ahlak dışı bir şekilde

'' Yapılmadı kardeşim ne arayıp duruyorsun" şeklinde bir cevap verdi. Kendisine verdikleri sözü söylediğimde yüksek sesle "Yok işte hemen olmuyor parça gelmiyor senin cihazını da iade ediyorum diye gayet mantık ve ahlak dışı bir cevap aldım" O kadar zaman kaybından sonra "Ne iadesi kardeşim yapın diye yolladım bu ne saygısızlık siz demediniz mi parça var ertesi gün yaparız" derken bağırtı ve hakaretlerle birlikte telefon suratıma kapatıldı. Sinirle tekrar arayıp yaptığının ne ticarete ne ahlağa sığdığını söyledim durumu güzelce ifade edebileceğini söyledim. Kaza yapıyordum trafikteydim gibi saçma sapan bir cevap aldım ve son olarak cihazı ne zaman gönderebileceğini sordum cuma günü kargoya veririm dedi. Cuma aradım yetişmedi pazartesi dedi, ben garanti olsun diye salı günü aradım bugün yetiştireceğim deyip perşembe günü kargoya verdi ve 10 gün sonunda bugün cihaz elime ulaştı. Ancak paketi açtığımda bir rezalet daha yaşadım.

-Cihazın cam kenarları tamamen yapıştırıcı lekesi
-Ekran oturmamış sol tarafı komple açık
-Arka kapağın sağ tarafı oturmuyor
-Home tuşu içe çökük
-Ekran sol üst kısmında baskıdan kaynaklı mavi bir leke.... derken arka kapağı çıkartıp bakayım dediğimde gördüklerim şok üstüe şok yaşattı bana..
-Cihazın kasasındaki 7 adet vida yanlış okumadınız kasayı tutan 7 ADET VİDA untulumuş...
-Cihazın kamera kapağı yok
-Şarj %63 ü geçmiyor...
-Ve cihazı yolldığım kılıf yok...
Direkt CNK ELEKTRONİĞE Whatsapp yoluyla ulaşım çzöüm bulmasını istediğimde yine ahlaksızca hakaretlere maruz kaldım ve neye dayanarak olacağını anlayamadığım şekilde savcılığa şikayet edilmekle tehdit edildim....

Yazabildiklerim bu kadar, bu şahıs ya da şahıslar resmen insanların parasını gasp edip üzerine hakaretlerle konuyu kapatıp kaçıyorlar. Başka insanların mağdur olmaması adına bu konuyu uzun uzun paylaşma gereği hissettim.

..::ÖNEMLİ::..
***Satıcıya cihazı yollama anım saniye saniye işyerimin güvenlik kamerasında kayıtlıdır.
***Satıcıyla yapmış olduğum telefon görüşmeleri tek tek kaydedilmiştir.
***Cihazı kargodan alma ve açma anımın kamera görüntüleri kayıtlıdır.
***İstenen tamir bedeli olan 250 TL nin anında gönderildiğini gösterir EFT makbuzu bilgisayarımda kayıtlıdır.
***Yapılan Whatsapp görüşmeleri mevcuttur.

Gelelim cihazın haline:
AMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİ
AMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİ

Ve whatsapp görüşmeleri:
AMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİ
AMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİAMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİ
Saygıdeğer forum üyeleri şu sıralar elektrikli scooter alma arefesindeyim. Başlıkta da yazdığım üzere 3 model arasında kaldım *Birbirlerine göre artı ve eksileri nelerdir?
*Hangisini tercih etmeliyim?
*Önereceğiniz başka bir model var mıdır? var ise nedenleri ile birlikte yazarsanız memnun olurum.
*Sadece işe git gel ve şehiriçi kısa mesafelerde kullanılacak( Gün içinde maksimum toplam 10-20 km arası)

-50cc scooter önermeyin çünkü sigortası, plakası, ruhsatı vs. kendini aşıyor.
-Normal pedallı bisiklet önermeyin çünkü halihazırda şehir ve MTB olmak üzere iki bisiklerim var.

DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Merhaba sevgili dostlar.
Bir elektrikli bisiklet düşüncem var ve Volta VSX 250 ile StMax ZWD250 arasında kaldım. 250W ve üzeri bildiğim kadarıyla ehliyet ve ruhsat plaka istiyor. (Yanılıyorsam düzeltin)

Stmax ZWD ile ilgili bilgi yeterince var forumlarda ancak Volta VSX ile ilgili hiçbir bilgiye rastlamadım bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

*Kaç km kat eder ve yokuşlarda zorlanır mı?
*Kaç adet akuye sahiptir ve akü fiyatları ne aralıktadır....

Detaylı bilgilerinizi bekliyorum..
www.euro2016championship.com
www.ertemsenerproduction.com

Almak isteyenler lutfen fiyat tekliflerinizi belirtiniz. İhtiyaçtan acil satılıktır.
www.euro2016championship.com
www.ertemsenerproduction.com

Almak isteyenler lutfen fiyat tekliflerinizi belirtiniz. İhtiyaçtan acil satılıktır.
Merhaba arkadaşlar.
2005 Yaris MMT kullanıcısıyım ilk kasalardan.

Aracımın arka tarafından aşırı şekilde gıcırtı sesi gelmeye başladı özellikle çukurlara girince geliyor ve bir hayli rahatsız ediyor. Ses bildiğiniz yay sesi kapı gıcırtısı sesi gibi bir gıcırtı sesi sesin en belirgin özelliği çukurlarda gelmesi ve arabayı yıkadığımda ya da yağmur yağdığında sesin tamamen kesilmesi. Gariptir ama şu değdiği zaman ses tamamen yok oluyor. Araba yıkamadan çıkmadıysa ve yağmur yoksa ses asla kesilmiyor....

Bu durumla karşılaşan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar varsa cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
XİAOMİ 10400 MAH SIFIR POWERBANK COK UYGUN İHTİYAÇ OLANLAR İKİNCİ EL BÖLÜMÜNE BAKABİLİR....
Merhaba arkadaşlar,Toyota Yaris 2005 sahibiyim ilk kasalardan. Aracım için kol dayama-kolçak arıyorum nette genelde 2006 sonrası için var o da benim araca uyar mı bilmiyorum.
Farklı önerileri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Merhaba saygıdeğer fotoğraf dostları, 2008 yılından beri DSLR-Like tipi Olympus makinamla fotoğraflar çekerim, nihayet kendi kendine bozulan objektif zoom motoru yüzünden makinamı bırakmak ve artık bir DSLR'ye geçme kararı aldım.
Aslında amacım Nikon D5100 almaktı ancak okuduklarım yüzünden D3200'ün daha mantıklı olmaya başladığını düşünmüşken bir anda süper mini diye tabir edilen Canon 100D ile tanıştım ve şuan gerçekten tam bir çelişki içerisindeyim. Kısaca başlıkta da belirttiğim gibi; Nikon D3200 mü? Canon 100D mi?

Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
General Mobile
Operatör
Türk Telekom
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Dell
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 146
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 12.313 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.