< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VizigotAlaric -- 3 Ekim 2018; 1:8:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VizigotAlaric -- 3 Ekim 2018; 1:8:48 > |
Kargolar langır lungur çalışıyor genelde. Muhtemelen bir şekilde bilgi sızdırmış birisi var. O kurşun kalemle bilmem kime teslim edilebilir notu bana şüpheli geldi. Onun kimin tarafından yazıldığı bulunsa olay biraz daha açığa çıkar da. İmkansız gibi bir şey o da. Bu kargolara falan hiç güvenmiyorum. Umarım zararınız karşılanır hocam geçmiş olsun
|
Ülke döl israfı şerefsizle kaynıyo......
|
Olay çok basit aslında , daha önce böyle olaylar çok oldu forumda. Şimdi bunlar bir çete ve kargo firmasında çalışan tanıdıkları var.Olay kabataslak böyle ilerliyor.Büyük geçmiş olsun bu arada.
|
Ekşi'de de burada da konuyu silmişsin.amacın paranı kurtarmaktı istediğin oldu.bırak bu amacım para değil diğer mağduriyetleri de gidermek ayaklarını.konuyu silmen karşılığında paranı verecekler değil mi? Bir anda Aras sevici olmuşsun.o kadar rezil oldular bir nevi mecbur ödeyecekler.her yere rezillikleri yayıldı.
Sosyal medyanın gücünü çıkarın için kullandın ve rahatladın. Artık rahat uyursun.yaptığın dürüstçe,mertçe bir davranış değil. Ben de 650 lira dolandırıldım ama dolandırıcı parayı ödeyeyim mahkemeyi geri çek demesine rağmen çekmedim.hatta konusunu da buraya açtım.biraz yürekli olun da başka insanlar zarar görmesin. |
Parayı alma sözü verilince 180 derece dönmüş eleman. Gelir bize küfreder şimdi.
|
Adam önce konuyu yazdı sorunu çözüldü ve sildi. Sonra gelen tepkiler büyük olunca tekrar ekledi. İşte bakın bu vurdumduymazlıktır. Rezaleti yapanlardan daha kötü bir insan olmaktır. Sen yaparsın da bunu biz yemeyiz kardeş.
|
Bence paranı alacağın garanti olduktan sonra yazını kaldırmamalıydın. Bu forum sayesinde bir yerlere ulaşabildin ve paranı iade alabileceksin. Sorun kalmayınca hemen foruma sırtını dönmüşsün. Aslında forumda ilk mesaj değiştikten sonra admin onayı olmalı.
|
Katılıyorum hocam , araştırınca forum da yine böyle konulara denk geldim, aras kargo kendi haklılığını kanıtlamak için herşeyi yapacaktır ama ortada haklı olduğu bir konu yok, inşallah sorun çözülür
|
İŞİNİ GÖRÜNCE SİLMİŞ YA
![]() ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |